Vitajte, Hosť
Užívateľské meno: Heslo: Pamätať si ma

TÉMA: AB 600 Diskusia

Diskusia 09.12.2013 19:49 #6429

  • bielikj
  • bielikj-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 3
  • Karma: 0
Po nainštalovaní tohoto firmwaru mi išlo všetko ako má.
Až kým som satelit nevypol. Teraz sa nedá zapnúť. Po zapnutí sa ukáže na krátky čas logo a potom sa prístroj vypne.
Na fóre z cryptobox 550hd som sa dočítal že po nainštalovaní firmwaru je potrebné nastaviť továrenské nastavenia a to som nespravil.
Je toto ten problém ak áno dá sa to opraviť?

Ďakujem.
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.
 

Diskusia 10.12.2013 07:23 #6430

  • tomko
  • tomko-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Pokročilý
  • Príspevky: 176
  • Dostali ste poďakovanie 13
  • Karma: 1
restartovanie tovarenskeho nastavenia by nemal byt problem. predpokladam ze si urobil aj vytiahnutie z el. siete a to je to iste. pravdepodobne sa zle nahral soft resp. si nestiaho soft cely. skus este raz nahrat soft
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Diskusia 10.12.2013 17:23 #6431

  • TitusXX
  • TitusXX-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Administrator
  • Príspevky: 5583
  • Dostali ste poďakovanie 1604
  • Karma: 335
Po nainštalovaní nového softu vždy dobré urobiť továrenské nastavenie...
Showbox S-500/700
Showbox Vitamin 5000
Openbox S-6
AB-Cryptobox 500/550/600/650


Sledovanie pay-tv bez právoplatného predplatného je nelegálne a zakázané zákonom! Nenesieme žiadnu zodpovednosť za obsah na týchto stránkach, aj keď to poškodí vaše zariadenie. Každý súbor a informácie na týchto stránkach slúžia len na vzdelávacie účely!
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Diskusia 10.12.2013 21:27 #6435

  • bielikj
  • bielikj-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 3
  • Karma: 0
Problém vyriešený.
Školácka chyba. Pred tým ako som nainštaloval nový firmware som spravil zálohu pôvodného. Čiže na USB už boli 2 firmweri. Po nainštalovaní nového FM všetko ok. Satelit som vypol a nechal som v nom USB s dvoma FMy. A ked som ho zapol pristroj si nevedel vybrať čo má spustiť. Aj keď som vytiahol USB sa prístroj už nevedel spustiť.
Nakoniec som nechal na USB len firmware ktorí som chcel nainštalovať a prístroj si ho nabootoval pri spustení.
Zatial všetko OK.
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Diskusia 11.12.2013 07:14 #6440

  • TitusXX
  • TitusXX-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Administrator
  • Príspevky: 5583
  • Dostali ste poďakovanie 1604
  • Karma: 335
No super....Tak nech ti fachčí... :woohoo:
Showbox S-500/700
Showbox Vitamin 5000
Openbox S-6
AB-Cryptobox 500/550/600/650


Sledovanie pay-tv bez právoplatného predplatného je nelegálne a zakázané zákonom! Nenesieme žiadnu zodpovednosť za obsah na týchto stránkach, aj keď to poškodí vaše zariadenie. Každý súbor a informácie na týchto stránkach slúžia len na vzdelávacie účely!
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Diskusia 14.12.2013 07:29 #6495

  • oskarik
  • oskarik-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 9
  • Karma: 0
kupil som tento tyžden z ellana ab cryptobox 600 hd , nahral posledny path z ellana , po vypnutí a naslednom zapnutí mi pri zapnutí ukaže len logo a vypne sa do stanby .prosim pomoc ako to opravit ? mam rs kabel ,
dakujem
po nahrati path som dal tovarenske nastavenie ,nasledne preskenoval satelit,vypol a zapol a nejde
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Diskusia 14.12.2013 07:34 #6496

  • oskarik
  • oskarik-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 9
  • Karma: 0
doplnim: zrejme bude treba nahrat cez rs kabel ale nenasiel som postup ako postupovat a program ,dakujem
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Diskusia 14.12.2013 08:33 #6497

  • oskarik
  • oskarik-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 9
  • Karma: 0
doplnim,na ab fore info som nasiel postup upgrade cez rs pre crypto 550.Možem použit rovnaký program tam uvedený s firmware pre crypto 600 ? dakujem
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Diskusia 14.12.2013 08:59 #6498

  • TitusXX
  • TitusXX-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Administrator
  • Príspevky: 5583
  • Dostali ste poďakovanie 1604
  • Karma: 335
Ak si ho kupoval z Ellano,tak posledný fw si tam už mal.
Teraz musíš dať fastscan a všetko ti pôjde.
Showbox S-500/700
Showbox Vitamin 5000
Openbox S-6
AB-Cryptobox 500/550/600/650


Sledovanie pay-tv bez právoplatného predplatného je nelegálne a zakázané zákonom! Nenesieme žiadnu zodpovednosť za obsah na týchto stránkach, aj keď to poškodí vaše zariadenie. Každý súbor a informácie na týchto stránkach slúžia len na vzdelávacie účely!
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Diskusia 14.12.2013 12:20 #6517

  • oskarik
  • oskarik-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 9
  • Karma: 0
dakujem,len ako tam urobit fastscan,ked zapnem prijimac,ukaže sa prva obrazovka a hned potom prijimač vypne zasa do standby rezimu,takze nebehne dalsie menu len svieti cervene tlacitko , dakujem
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Diskusia 14.12.2013 12:48 #6518

  • oskarik
  • oskarik-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 9
  • Karma: 0
zapnem prijimač,nabehne prva biela obrazovka -potom sa ztrati a namiesto dalsej obrazovky prijimač vypne a ostane svietit cervená v.s. ledka akoby v standby režim.Fastscan neviem spustit bez mennu na obrazovke ,dakujem,
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Diskusia 14.12.2013 13:56 #6519

  • TitusXX
  • TitusXX-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Administrator
  • Príspevky: 5583
  • Dostali ste poďakovanie 1604
  • Karma: 335
Tak skús ešte raz naharat fw...Zober prázdnu flashku kde bude iba fw na AB 600 a ešte raz skús nahrať...
Showbox S-500/700
Showbox Vitamin 5000
Openbox S-6
AB-Cryptobox 500/550/600/650


Sledovanie pay-tv bez právoplatného predplatného je nelegálne a zakázané zákonom! Nenesieme žiadnu zodpovednosť za obsah na týchto stránkach, aj keď to poškodí vaše zariadenie. Každý súbor a informácie na týchto stránkach slúžia len na vzdelávacie účely!
Posledná úprava: 14.12.2013 14:04 od TitusXX.
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Diskusia 14.12.2013 14:31 #6524

  • oskarik
  • oskarik-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 9
  • Karma: 0
tak som nejak zapol prijimač a stlacanim tlacitka power z u vodnej obrazovky som hned dal tovarenské nastavenie,nasledne fastscan slovensko , nabehli kanaly , vypol som tlacitkom power , nasledne znovu zapol a zasa to iste nabehne uvodna obrazovka biela , svieti on a nasledne zas a hned vypne do standby režimu.co je problem ? dakujem
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Diskusia 14.12.2013 15:05 #6525

  • oskarik
  • oskarik-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 9
  • Karma: 0
tak som v koncoch,raz nabehne system,dam tovarenske nastavenia dalej fastscan slovensko , nasledne vypnem vzadu prijimač a zapnem , prijimač nabootuje,potom vypnem na dialkovom do standby ,nasledne zapnem ,ukaže sa zakladna biela obrazovka ,potom blik a prijimač vypne do standby. Usb kluc som naformatoval v prijimaci , nahral posledný path z ellana,nahral a nepomohlo to .No nič , dostal som ho v utorok teraz , len včera vybalil / oslovil ma android / zkusmo som si odskusal nahrat firmware a od tej doby to robí .už dalej neviem .Mam inak hdbox 9105 plus -takže nemam prvy prijimac.Mam aj ab 550 u tiež kupena v ellane/ ale s tou ziadny problem/ fakt neviem ,ako ho spustit , idem asi požiadat ellano obchod o pomoc / mam v podstae 4 dni ho /este som chcel skusit nahrat nejak firmware cez RS, ale neviem u 600 postup , ci taký ako je uvedeny na 550 na ab fore / rovnaky program , len firmw are pre 600 u .
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Diskusia 14.12.2013 16:35 #6526

  • TitusXX
  • TitusXX-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Administrator
  • Príspevky: 5583
  • Dostali ste poďakovanie 1604
  • Karma: 335
No postup cez rs 232 je ten istí ale tam asi chyba nebude,lebo ked nabehne a po vypnutí znovu nejde skús ešte popozerať káble,máš ho cez hdmi alebo scart?
Toto sa dialo niekedy na 450 že po nahratí softu došlo k umrtveniu prijímača,išlo to rozchodiť cez rs 232.
Showbox S-500/700
Showbox Vitamin 5000
Openbox S-6
AB-Cryptobox 500/550/600/650


Sledovanie pay-tv bez právoplatného predplatného je nelegálne a zakázané zákonom! Nenesieme žiadnu zodpovednosť za obsah na týchto stránkach, aj keď to poškodí vaše zariadenie. Každý súbor a informácie na týchto stránkach slúžia len na vzdelávacie účely!
Posledná úprava: 14.12.2013 16:47 od TitusXX.
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.
Čas vytvorenia stránky: 1.032 sekúnd

Facebook Ellano.sk

Facebook Satelitná technika

Twitter Ellano.sk

Please enable the PHP curl extension to use the Twitter widget