× Ak máte otázku na prijímač AB IPBOX/Cryptobox, tu založte novú tému

Dotaz na vypadávání kanálů

  • Bezva
  • Autor témy
  • Offline
  • Som tu nový
  • Som tu nový
Viac
18 feb 2017 20:59 #20493 od Bezva
Dotaz na vypadávání kanálů bolo vytvorené Bezva
Dobrý den. Na mém Cryptoboxu 650 HD sleduji nějaký kanál, (třeba Prima). Jede bez problémů. Když přepnu na jiný kanál (dejme tomu Nova) a třeba i hned se chci vrátit na původní (Prima) dost často mi to píše zakódovaný kanál, či slabý signá a kanál nenaskočí... Ać jsem se před 15 vteřinami na něj díval. Musím přepínat mezi kanály a zkoušet, kdy mi zase (Prima) naskočí. Bohužel to dělá u kteréhokoliv kanálu a celkem náhodně. Někdy (celý večer) to jede bez problémů někdy jsou s naskočením kanálu problémy. Je to nějaká "známá" chyba "známý" problém ? Pokud ano předem děkuji za radu jak to odstranit. Vašek

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

 
Viac
19 feb 2017 08:18 - 19 feb 2017 08:20 #20494 od mirinop
Odpoveď od mirinop na tému Dotaz na vypadávání kanálů
Minimálne dve základné veci by ti mohli robiť takúto galibu.
- zlé kontakty na čítačke kariet (kódovaný kanál) - skús podlepiť kartu lepiacou páskou (samozrejme NELEPIŤ!!! na stranu kontaktov čipu karty, ale z opačnej strany!).
- slabý, žiaden signál = nikde si sa nezmenil o vybavení tvojej anténnej zostavy?! T.j. koľko LNB máš na parabole, aké DiSEqC prepínače atď... Ak máš iba jedeno LNB, bez DiSEqC prepínača - tak si skontroluj nastavenia antény v menu stb! Pri nastavení protokolov pre diseqc (1.0 a 1.1) si nastav "žiaden"!

Samozrejme mohlo by to byť aj FW a nejakým "bugom", ktorý ti tam robí túto paseku, ale toto urob až potom, pokiaľ ti nepomôžu tieto dve moje predošlé rady! Čiže - továrenské nastavenia, prípadne naflashovať inú verziu FW, potom zase daj továrko a nakoniec nanovo všetko ručne naladiť a nastaviť!
Posledný krát upravené:19 feb 2017 08:20 mirinop

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

Čas vytvorenia stránky: 0.288 sekúnd
Funguje na Kunena fórum
Nemáte ešte účet ? Zaregistrujte sa!

Prihláste sa do svojho účtu