Formuler F4 Turbo nahraní E2

  • zachajda
  • Autor témy
  • Offline
  • Som tu nový
  • Som tu nový
Viac
23 okt 2017 19:23 - 23 okt 2017 19:39 #21642 od zachajda
Formuler F4 Turbo nahraní E2 bolo vytvorené zachajda
Zdravím, postupoval jsem podle návodu zde:
Do odpojeného příjmače od elektrické sitě jsem vložil USB, zastrčil do sítě, naskočilo na displeji přijmače USB a tak jsem potvrdil vypínacím tlačítkem na boční straně. Na displeji byl napis F500, F600, F700 a tam se to zastavilo. Příjímač nenaběhl a mám je zapojené v tomto stavu. Jak mám dále pokračovat? Díky za radu!


Do odpojeného příjmače od elektrické sitě jsem vložil USB se zaslanými soubory, zastrčil do sítě, naskočilo na displeji přijmače USB a tak jsem potvrdil vypínacím tlačítkem na boční straně. Na displeji byl napis F500, F600, F700 a tam se to zastavilo. Příjímač nenaběhl a mám je zapojené v tomto stavu. Jak mám dále pokračovat? Díky za radu!

EDIT1: F700 na displeji svítí zhruba půl hodiny a nic.
Posledný krát upravené:23 okt 2017 19:39 zachajda

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

 
Viac
26 dec 2021 08:39 #25865 od sunris
Odpoveď od sunris na tému Formuler F4 Turbo nahraní E2
Ahojte, neodpovedám na príspevok, iba sa chcem podeliť zo skúsenosťami. Včera som po dlhých mesiacoch prehodil CAM modul s kartou Skylink do šachty CI a nepodarilo sa mi to rozbehať ani po dvoch hodinách rôznych pokusov, Formuler4Turbo a image OpenPli 8.0. Inak všeobecná spokojnosť s image pokiaľ nechcete zázraky. Ja som používal CAM modul s kartou Tivusat a cez pomôcky Skylink kartu v čítačke. Teraz som to chcel otočiť a narazil som na vyššie spomenutý problém. Tak som zobral USB kľúč, ktorý mimochodom spadol do vodného vysávača asi pred 2 týždňami a bez formátovnia som nahral naň súbory pre OpenHDF 6.5.169 (2021-12-15). Na prvý šup, trocha čakania na F700, to nahralo a potom konfigurácia. Bez toho, aby som niečo hľadal niekde na internete. Po spojazdnení siete, dohraní CI plus helper a jednej pomôcky (tiež priamo z prostredia tohto image Enigmy) sa všetko krásne rozbehlo, neseká a ide tak, ako som chcel.
Automaticky aj rozpoznal externý usb disk a mmc kartu, ktoré boli zasunuté už počas flashovania image, rovnako bol príjmač aj net káblom pripojený do routra, web interface frčí, termínálové okno tiež. Celé to trvalo 1,5 hodiny aj s full naladením 3 satelitov a obnovením obľúbených položiek, zo zálohy samozrejme. Takže ráno všetko frčalo a manželka si všimla len to, že je to trochu iné, ale všetko ide. Ešte podotknem, že verziu OpenPli 8.1 priamo z prostredia predch. verzie sa mi nepodarilo nahrať, ale nestrácal som čas a išiel do OpenHDF, ktoré som už v minulosti mal, ale stále blblo nahrávanie (asi problém z nastavením path) a nevedelo skončiť, teraz som tam zbytočne nebabral a či timeshift, alebo record ide na prvý šup. Dnes ráno záloha, aby som v tom mohol skúšať a nič nepokazil. Ahojte.
Nasledujúci užívateľ(ia) povedali ďakujem: mod

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

Čas vytvorenia stránky: 0.151 sekúnd
Funguje na Kunena fórum
Nemáte ešte účet ? Zaregistrujte sa!

Prihláste sa do svojho účtu