TV WAU štartuje už 15.4.2013

Napísal Torben 1 dňa 21 marec 2013 do kategórie Správy, Magazín

Tretí kanál TV JOJ

 

Televízia ponúkne diváčkam okrem premiérových ​​filmov a seriálov aj "to najlepšie" z archívu Joj Media House. Chce sa odlíšiť od konkurencie, ktorá oslovuje predovšetkým starších divákov.

Na televízny trh vstúpi 15. apríla už tretia televízia z portfólia TV JOJ s neobvyklým názvom. Po kanáloch Smíchov a Fooor, ktoré spustila CME, sa diváci na dočkajú televízie Wau. Tá bude ďalším kanálom z rodiny Joj Media House. Hlavnou cieľovou skupinou budú ženy, pre ktoré stanica pripravila aj špeciálne motto "Po čom ženy túžia". Kanál sa má zamerať konkrétne na ženy moderné a žijúce v mestách. Na svoje si má však podľa spoločnosti Joj Media House prísť aj mužská časť publika. Ako sa ukazuje, tretí kanál Jojky nakoniec upustil od jedného z pôvodných prvkov, ktorým malo byť spravodajstvo.

TV_WAU.jpg

"Stanica Wau ponúkne hneď od svojho začiatku atraktívny program, ktorý budú tvoriť väčšinou premiéry a novinky doplnené o známe a obľúbené tituly, ktoré už diváci na Slovensku dôverne poznajú," uviedol generálny riaditeľ televízie Joj František Borovský. Obsah vysielania budú tvoriť rôzne žánre doku reality a reality show, lifestylových magazínov. Stanica Wau prinesie na obrazovky ďalej relácie o bývaní, varení, nakupovaní, o svadbách, prípravách na rodičovstvo, o životnom štýle, chudnutí, o plastických operáciách a ďalších "ženských" témach.

Wau ponúkne diváčkam napríklad aj vlastnú verziu magazínu Top Star. Pripravené sú aj nové pôvodné formáty, ale aj seriály a filmy zamerané na mladšie ženské publikum. Z archívu vytiahne stanica relácie, ktoré si získali popularitu v minulosti. "Chceme sa výrazne odlíšiť od konkurencie, ktorá na svoje ženskej stanici oslovuje skôr starších divákov, našou prioritou sú reklamne atraktívnejšie mladé ženy," dodal Borovský. Tretí kanál z rodiny Joj Media House sa objaví v slovenskom DVB-T a dá sa počítať s tým, že do svojej ponuky ho zaradia aj satelitný operátori Skylink a CS Link.

zdroj: digizone.cz, webnoviny.sk

Hodnotenie článku

0.0/5 hodnotení (0 volieb)

Zdieľajte článok

Autor textu

Napísať komentár

Komentujete ako hosť.

Nemáte ešte účet ? Zaregistrujte sa!

Prihláste sa do svojho účtu