Články z kategórie: Android boxy

Recenzie a testy multimediálnych centier s operačným systémom Android

Zase sa to seklo? Tieto jednoduché zmeny vylepšia Wi-Fi pre Váš TV Box!

Napísal Torben dňa 26 február 2024 do kategórie Digitálna škola, Magazín, Android boxy

Ako maximalizovať Wi-Fi výkon pre sledovanie TV a streamovanie v TV boxe

Kvalitné, rýchle a hlavne stabilné Wi-Fi pripojenie je základom pre plynulé využívanie každého TV boxu, pokiaľ nemáme možnosť pripojiť ho na internetovú sieť káblom. Či už ide o multimediálne centrum s Androidom, či multimediálny satelitný prijímač, v tom

Ako zastaviť nevyžiadané párovanie Bluetooth v Android TV boxe?

Napísal Torben dňa 06 február 2024 do kategórie Digitálna škola, Magazín, Multimediálne centrá, Android boxy

Riešenia Bluetooth problematiky na Android TV zariadeniach: Efektívne tipy a návody

V dobe, kedy sa domácnosti plnia čoraz väčším počtom elektronických zariadení sa môže stať, že tieto zariadenia spôsobujú nielen úžitok, ale aj problémy. Medzi jedným z nich je zasielanie nežiadúcich požiadaviek na spárovanie cez Bluetooth od neznámych za

Objavte skrytý potenciál vášho Android TV boxu: Praktické tipy pre rýchlejší a plynulejší výkon!

Napísal Torben, Ivan dňa 19 december 2023 do kategórie Digitálna škola, Magazín, Android boxy

Ako zrýchliť chod Android TV a Google TV boxov?

Hoci sú Android TV a Google TV boxy navrhnuté tak, aby boli používateľsky prívetivé, je vhodné vykonávať určité úpravy a údržbu na dosiahnutie optimálneho výkonu. V tomto článku si ukážeme rôzne spôsoby, ako vylepšiť výkon boxu, stabilitu systému a poskyt

Už ste ho videli? Nový dizajn Android TV v štýle Google TV

Napísal Torben dňa 25 september 2023 do kategórie Android boxy, Magazín, Špeciál

Nové zmeny v domovskej obrazovke Android TV

Google nedávno spustil novú aktualizáciu Android TV pre Slovensko, ktorá prináša zásadné zmeny v dizajne domovskej obrazovky. Tieto zmeny nápadne pripomínajú nové rozhranie Google TV, čo je významný krok k zjednoteniu dvoch platform. Aktualizácia môže zme

Nokia Streaming Box 8010: Nový softvér, nové funkcie, nový ovládač!

Napísal Torben dňa 28 august 2023 do kategórie Android boxy, Magazín, Špeciál

Nová revízia s novým ovládačom a novou aktualizáciou softvéru

V dynamickej dobe streamovania, kde sa požiadavky zákazníkov menia takmer každým dňom, Nokia Streaming Box 8010 stojí v čele peletónu vďaka svojej neúnavnej snahe o inováciu. Neodpočíva teda na vavrínoch a neustále sa snaží o ten najlepší zážitok z použív

Preview: Sweet.TV BOX Ultra HD

Napísal Ivan dňa 21 august 2023 do kategórie Recenzie, Android boxy

Multimediálne centrum pre sledovanie IPTV Sweet.TV

V dnešnom článku Vám predstavíme android box Sweet.TV BOX Ultra HD, ktorý je poskytovaný prevádzkovateľom IPTV Sweet.TV pri zakúpení služby Sweet.TV.  Sweet.TV BOX Ultra HD pracuje na operačnom systéme Android TV 10, ktorý je možné použiť i pre používanie

Lacné Android boxy: dostupný prístup k obsahu alebo skryté nebezpečenstvo?

Napísal Torben dňa 14 august 2023 do kategórie Android boxy, Magazín, Špeciál

Riziká spojené s TV boxami s modifikovanými verziami Androidu

Alternatívne metódy prístupu k video obsahu sa stávajú čoraz populárnejšími, či už kvôli vysokým nákladom, v súčte na predplatné jednotlivých streamovacích služieb, ale aj kvôli vyššej cene certifikovaných zariadení potrebných na plnohodnotné reprodukovan

Mecool Now KA2 - Všestranný Android TV Box s kamerou

Napísal Ivan dňa 19 apríl 2023 do kategórie Recenzie, Android boxy

Spoľahlivý a jednoduchý spôsob, ako udržiavať kontakt so svojimi blízkymi a vychutnať si širokú škálu multimediálnych možností v pohodlí vášho domova.

V dnešnom článku Vám predstavíme Mecool KA2 Now - jediné multimediálne centrum na našom trhu, ktoré je prispôsobené na komunikáciu prostredníctvom videohovorov.

Nové funkcie Nokia Streaming boxu 8000

Napísal Torben dňa 21 marec 2023 do kategórie Android boxy, Magazín, Špeciál

Najobľúbenejší Android TV box dostal novú aktualizáciu softvéru

V uplynulých dňoch dostal jeden z najobľúbenejších Android TV boxov Nokia Streaming Box 8000 opäť novú aktualizáciu softvéru. Aktualizácia prináša vylepšenie práce pamäte RAM, nové funkcie pre diaľkový ovládač, vynovenú aplikáciu LiveTV pre príjem vysiela
Nemáte ešte účet ? Zaregistrujte sa!

Prihláste sa do svojho účtu