Dobrý den, chci se zeptat jestli lze ze starého systému zálohovat pouze některé věci. Poté bych chtěl vytvořit čistou instalaci a teprve poté obnovit pouze některá nastavení.
Konkrétně bych chtěl zálohovat časovače + autočasovače, Dále bych chtěl zachovat pořadí programů ve "favorites" také výšku řádků a pořadí kanálů. Také naladěné stanice.
Tak třeba mám problém že když dám v EPG favorites náhled kanálu tak poté co přepnu na sledování programu tak se obraz smrskne pouze do rohu obrazovky a jinak je celá televize černá. Pomůže pouze přepnout na EPG bez náhledu a poté provést plný restat přijímače, nestačí jen enigmu. V poslední době se mi také stává že se program nepřepne na nahrávaný kanál a nahrává mi černo (zakódované) a to i když mám u časovačů nastaveno přepnout a nahrát. Navíc jsem nepřišel na způsob jak dešifrovat offline i když potřebná daty jsem přidal do nahrávky. Testoval jsem několik openatv ale pokud obnovím komplet nastavení, chyby se okamžitě vrátí a tak bych potřeboval zálohovat jen ty nejzdlouhavější věci na nastavování, aby pak byl nový systém co nejvíce čistý od starých nastavení. Umí mi někdo poradit? Mmám VU+4Kse a DVB-C tuner . Díky...