Částečná záloha nastavení

Viac
07 máj 2025 20:16 - 07 máj 2025 20:25 #27572 od Olda
Částečná záloha nastavení bolo vytvorené Olda
Dobrý den, chci se zeptat jestli lze ze starého systému zálohovat pouze některé věci. Poté bych chtěl  vytvořit čistou instalaci a teprve poté obnovit pouze některá nastavení.
Konkrétně bych chtěl zálohovat časovače + autočasovače, Dále bych chtěl zachovat pořadí programů ve "favorites" také výšku řádků a pořadí kanálů. Také naladěné stanice.
Tak třeba mám problém že když dám v EPG favorites náhled kanálu tak poté co přepnu na sledování programu tak se obraz smrskne pouze do rohu obrazovky a jinak je celá televize černá. Pomůže pouze přepnout na EPG bez náhledu a poté provést plný restat přijímače, nestačí jen enigmu. V poslední době se mi také stává že se program nepřepne na nahrávaný kanál a nahrává mi černo (zakódované) a to i když mám u časovačů nastaveno přepnout a nahrát. Navíc jsem nepřišel na způsob jak dešifrovat offline i když potřebná daty jsem přidal do nahrávky. Testoval jsem několik openatv ale pokud obnovím komplet nastavení, chyby se okamžitě vrátí a tak bych potřeboval zálohovat jen ty nejzdlouhavější věci na nastavování, aby pak byl nový systém co nejvíce čistý od starých nastavení. Umí mi někdo poradit? Mmám VU+4Kse a DVB-C tuner . Díky...
Posledný krát upravené:07 máj 2025 20:25 Olda

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

Viac
08 máj 2025 08:00 #27573 od zoran
Odpoveď od zoran na tému Částečná záloha nastavení
Ahoj, zálohovať sa samostatne dajú len niektoré nastavenia, tu je to popísané: digitalne.ellano.sk/magazin-8/rady-a-tip...prijimaca-v-enigme-2

Zálohovať si stanice sa dá cez editor v PC, napr. Dreamboxedit, alebo cez webrozhranie. Všetko je tu: digitalne.ellano.sk/magazin-8/enigma-2-m...ijimaca-s-os-enigma2
Nasledujúci užívateľ(ia) povedali ďakujem: Olda

Viac
10 máj 2025 11:49 #27574 od EnoSat
Odpoveď od EnoSat na tému Částečná záloha nastavení
V podstate vsetko najdolezitejsie je v adresari /etc/enigma2

TBS 5220,5520,5925
Ustym 4K S OTT
EDISION mio4k+, Mutant HD51

Čas vytvorenia stránky: 0.099 sekúnd
Funguje na Kunena fórum
Nemáte ešte účet ? Zaregistrujte sa!

Prihláste sa do svojho účtu