× Ak máte otázku na prijímač Openbox, tu založte novú tému

Problémy s uložením pozícií Openbox X800

  • daniel601
  • Autor témy
  • Offline
  • Som tu nový
  • Som tu nový
Viac
04 máj 2015 21:54 #15132 od daniel601
Zdravím, prosím o radu. Mám motor Sg2100 a prijímač Openbox x800. Parabola je uchytená presne, pri zdĺhavom ručnom natáčani v režime "motor" mi krásne nájde všetky dosiahnuteľné družice s 80cm parabolou s vynikajúcou úrovňou a kvalitou signálu. Stanice si vyhľadám, uložím. Avšak, nájdenú pozíciu v režime "motor" mi nejde uložiť aj keď stláčam uložiť OK a potom červené tlačítko uloženia. Prejavuje sa to tak, že ked vyhladám inu družicu, uložím si z nej nájdené stanice, a chcem sa vrátiť k predchádzajúcej pozícii, vôbec nič sa nedeje, a opäť musím hľadať ručne a krokovať. Toto je jeden problém.

Režim USALS mi funguje perfektne, ale iba týmto spôsobom: Priamo na motore ručne vyhľadám nultú pozíciu. Potom ho zresetujem. USALS funguje perfektne, všetko pre istotu dávam uložiť, uložiť kde sa len dá. Prijímač vypnem do režimu Standby, zapnem a USALS vôbec nefunguje. Nereaguje vôbec na nič, okrem režimu "motor" kde si zase musim ručne vyhľadávať družice. USALS znova funguje, ak dám parabolu hore na motore do pozície 0, a zresetujem ho. Takto funguje opäť až do vypnutia prijímača (nevytahujem zo zástrčky).

Už som skúšal všetko. Resetovať motor, aj prijímač, vytahnuť koax a vytiahnuť zo zástrčky, znova všetko nastaviť a uložiť. VšETKO funguje až do vypnutia prijímača do standby. Uloženie pozícií vyhľadaných v režime "motor" nefunguje vôbec ani tak ani tak.

Už som bezradný. Prosím o pomoc.
Toto sú detaily systému:
Boot loader 1.00
Verzia softwaru: 5.14
motor: Digipower SG2100
0/12V zapnuto
LNBP: zapnuto
LNB type: Universal
LNB freq: 10600/9750
22kHz: Automaticky
DiSEqC: USALS
Port: None

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

 
Viac
05 máj 2015 17:15 #15141 od TitusXX
Odpoveď od TitusXX na tému Problémy s uložením pozícií Openbox X800
Ešte musíš zadať tvoju presnú polohu,čiže dlžku a šírku...


AB-Cryptobox 500/550/600/650/700/750/800


Sledovanie pay-tv bez právoplatného predplatného je nelegálne a zakázané zákonom! Nenesieme žiadnu zodpovednosť za obsah na týchto stránkach, aj keď to poškodí vaše zariadenie. Každý súbor a informácie na týchto stránkach slúžia len na vzdelávacie účely!

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

Čas vytvorenia stránky: 0.129 sekúnd
Funguje na Kunena fórum
Nemáte ešte účet ? Zaregistrujte sa!

Prihláste sa do svojho účtu