takze zdravim Vas.po opetovnych mailoch predajcovi a ziadnych odpovediach a nedvihani telefonu ma to uz prestalo bavit.dnes som na vlastne riziko aj na ukor straty zaruky otvoril openbox s3 ci hd./aj tak tam niesu ziadne plomby/bolo mi to uz jedno.prinajhorsom sa prijmac dal pouzit s modulom v ci(pozor nie tecnicrypt)pred tym som si pomeral napetia na kontaktoch citacky v starom openboxe x820.takze pani,ak to niekomu znalemu pomoze:v s3 som nemal po vlozeni karty do citacky na ziadnom kontakte ziadne napetie,vsade 0V. bez karty tam nemaju byt ziadne napetia,ale po vlozeni uz ano.iba na spinaci pri zasunuti karty 4,7V,rozpoji-spoji-jasne.takze po vlzeni karty napetia uz opravenej citacky z lava do prava /8pinov/vid foto:5,2v 5,2v 2,7v 3,9v 5,2v 0v 0v 5,2v citacka slape ako pila. skylink ICE vymena pracuje aj pod cryptoworks aj pod irdetom od96 427....OK.a snad na zaver-to hlavne,ze? mal som skratovane tie vyvody osemlink na doske citacky,"preliate" od vyroby cinom,ale povien Vam,ze okuliare na ociach.lupa v ruke a nebolo tam vidno,no mozno ako vlas spoje.preskrabal som to ihlou.....super-co dodat.tak nech Vam to pomoze,ak budete mat podobny problom.
vdaka vsetkym.