× Ak máte otázku na prijímač Openbox, tu založte novú tému

S3 CI HD

• yoyo78
  • yoyo78-ov Avatar Autor témy
  • Som tu nový
  • Som tu nový
Viac
02 jan 2021 18:19 #24995 od yoyo78
S3 CI HD bolo vytvorené yoyo78
Ahoj
chcel by som poradiť, či robím niečo zle, alebo je chyba v sw:
po inštalácii sw vyššieho ako 201 sa po nastavení všetkého potrebného, po vypnutí a znovu zapnutí vždy stratí nahratý server list.
Ak vrátim späť na sw 201 a menej, tak nie je problém.

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

Viac
04 jan 2021 09:18 #25002 od TitusXX
Odpoveď od TitusXX na tému S3 CI HD
Zoznamy kanálov a databázové formáty starých verzií (XXX - 201) sú ÚPLNE KOMPATIBILNÉ s verziou 212. Kvôli početným zmenám v novej sérii softvéru (formát databázy atď.), Pred nahraním softvéru MUSÍTE uložiť zoznamy kanálov TV a IPTV na flash disk. , ako aj kľúče a dalšie údaje. Po aktualizácii zo starých verzií (verzie XX - 212) na softvér 213 sa NIČ neobnoví!

AB-Cryptobox 500/550/600/650/700/750/800

Sledovanie pay-tv bez právoplatného predplatného je nelegálne a zakázané zákonom! Nenesieme žiadnu zodpovednosť za obsah na týchto stránkach, aj keď to poškodí vaše zariadenie. Každý súbor a informácie na týchto stránkach slúžia len na vzdelávacie účely!

• yoyo78
  • yoyo78-ov Avatar Autor témy
  • Som tu nový
  • Som tu nový
Viac
07 jan 2021 11:09 #25028 od yoyo78
Odpoveď od yoyo78 na tému S3 CI HD
áno, takto som postupoval
ale problém je, že keď už všetko funguje a sa príjmač vypne a znovu zapne, tak nastavenie server listu nie je uložené

Viac
12 sep 2024 13:52 #27368 od MacikTO
Odpoveď od MacikTO na tému Openbox S3 CI HD
Ahojte dostal sa mi do rúk tento starušik a chcel by som do neho inštalovať najnovší SW...momentálne je tam verzia 116...na klúč naformátovaný na FAT 32 aj NTFS a cez inštaláciu databáza usb aktualizácia mi klúč vidi ale nie je tam subor na aktualizáciu....nemožem nikde na nete nájst spravny postup aktualizacie..viete mi pomoct?

Viac
12 sep 2024 15:00 #27369 od jan58
Nasledujúci užívateľ(ia) povedali ďakujem: MacikTO

• frantisek-trnovsky
  • Som tu nový
  • Som tu nový
Viac
17 dec 2025 16:56 #27687 od frantisek-trnovsky
Odpoveď od frantisek-trnovsky na tému Openbox S3 CI HD
Ahojte.

Mám OpenBox S3 CI, Skylink SK a kartu Irdeto.

V prijímači som mal FW 116. Urobil som zálohy WDB, WIB a WKY. Stiahol som si najnovší FW 276 a nahral ho do prijímača. Obnovil som výrobné nastavenia a spustil FastScan pre Skylink SK. Kanály našlo a naladilo. Prestali mi ísť všetky kódované kanály, okrem nekódovaných správ.

Nepomohlo nahratie záloh do aktualizovaného prijímača. Nepomohol návrat na starý FW 124 a obnova všetkých záloh.

Teraz je prijímač prakticky nefunkčný. Viete mi poradiť čo s tým?

Viac
17 dec 2025 17:37 #27688 od zoran
Odpoveď od zoran na tému Openbox S3 CI HD
Ahoj, v menu Podmienený prístup - Nastavenie čítačky kariet vidieť kartu? Ak máš ICE kartu, tak sa tam dá aj prepínať medzi Cryptoworks a Irdeto
Nasledujúci užívateľ(ia) povedali ďakujem: frantisek-trnovsky

• frantisek-trnovsky
  • Som tu nový
  • Som tu nový
Viac
17 dec 2025 18:57 - 17 dec 2025 18:59 #27689 od frantisek-trnovsky
Srdečná vďaka, Zoran. Nasmeroval si ma. Stačilo zmeniť Viaccess na Cryptoworks a všetko funguje ako má. Ešte raz veľmi pekne ďakujem.

Na FW 276:

Overenie, či prijímač kartu našiel:
Menu > Utility > Čítačka Kariet > Čítačka Kariet > Informácie o karte.

Zmena typu karty v prijímači:
Menu > Utility > Čítačka Kariet > Nastavenie Čítačky Kariet > Card System / Karta Zapnutá.

Oproti verzii 116 ma na verzii 276 potešilo hlavne automatické ladenie (FastScan) a televízny program cez tlačidlo EPG na diaľkovom ovládači. Preklad do slovenčiny je síce veľmi kostrbatý, ale funkcie navyše to vynahrádzajú. Škoda len, že programy so šifrovaním Layer2 stále nejdú. S tým sa ale na tomto prijímači nedá nič robiť.
Posledný krát upravené:17 dec 2025 18:59 frantisek-trnovsky
Nasledujúci užívateľ(ia) povedali ďakujem: zoran

• frantisek-trnovsky
  • Som tu nový
  • Som tu nový
Viac
19 dec 2025 12:02 #27690 od frantisek-trnovsky
Boli sme zvyknutí na vlastné poradie kanálov od Skylinku. Po aktualizácii firmwaru, obnovení výrobných nastavení a použití funkcie FastScan na automatické ladenie nie je možné meniť poradie kanálov, ani ich vymazať. Máme základný program a kvôli šifrovaniu Layer2 nám veľa programov nejde. Musíme ich preskakovať, čo niektorých členov domácnosti otravuje. Škoda, že aspoň tie Layer2 nejdú. Viete mi poradiť ako dosiahnuť vlastné poradie inak ako cez obľúbené skupiny?

Viac
19 dec 2025 13:26 #27691 od zoran
Layer programy pôjdu iba ak sa karta použije v CI slote v module.

Stanice by sa mali dať upravovať v hlavnom zozname vtedy, ak sa nepoužije na naladenie Fastscan, ale manuálne skenovanie družice. Odporúčam predtým vkonať výrobné nastavenia.
Nasledujúci užívateľ(ia) povedali ďakujem: frantisek-trnovsky

• frantisek-trnovsky
  • Som tu nový
  • Som tu nový
Viac
20 dec 2025 14:14 - 20 dec 2025 14:30 #27692 od frantisek-trnovsky
Ďakujem, Zoran. Zase si ma nasmeroval. Po obnovení výrobných nastavení treba naladiť programy cez Fast Scan, ale je nutné zvoliť Vyhľadávací mód Scan, nie Install. Potom sa dajú programy presúvať aj mazať. Ak zvolíte Auto Update Zap, vymazané programy sa po opätovnom zapnutí prijímača objavia na konci zoznamu programov. Takto o nič neprídete a raz za čas stačí skontrolovať koniec zoznamu pre prípad, že by nejaký program pribudol.

Na FW 276:

Obnovenie výrobných nastavení:
Menu > Inštalácia > Inicializácia STB > Kód (predvolený 0000)

Naladenie programov cez Fast Scan, aby sa dali upravovať programy:
Menu > Inštalácia > Fast Scan > Provider = (napríklad 23E Skylink Slovak) / Vyhľadávací mód = Scan / Auto Update = Zap
Posledný krát upravené:20 dec 2025 14:30 frantisek-trnovsky

• frantisek-trnovsky
  • Som tu nový
  • Som tu nový
Viac
20 dec 2025 14:28 - 20 dec 2025 14:36 #27693 od frantisek-trnovsky

Zoran: Layer programy pôjdu iba ak sa karta použije v CI slote v module.

Mám kartu Skylink SK Irdeto Cryptoworks. Požičal som si CI modul od suseda, ktorý má na sebe nápis Irdeto CI+, ale je od Plus telky, nie od Skylinku. Po správnom zasunutí karty a modulu prijímač kartu nájde, čo som si skontroloval cez menu CI modulu, ale žiadne kódované programy nedekóduje. Treba niečo nastaviť, alebo sú CI moduly závislé na poskytovateľovi?
Posledný krát upravené:20 dec 2025 14:36 frantisek-trnovsky

Viac
21 dec 2025 12:24 #27694 od zoran
Plustelka modul má v sebe integrovanú virtuálnu kartu, nevie aktívne pracovať s fyzickými kartami (od žiadneho operátora). Treba použiť Irdeto modul, ktorý nie je viazaný na žiadneho poskytovatela. Už sa také ale nevyrábajú, čiže nový sa kúpiť nedá. Pre Skylink sa dá modul použiť už len CAM803, čo je podobné riešenie ako ten od Plustelky.

Čas vytvorenia stránky: 0.080 sekúnd
Funguje na Kunena fórum
Nemáte ešte účet ? Zaregistrujte sa!

Prihláste sa do svojho účtu