- Získaných poďakovaní 0
Ak máte otázku na prijímač Technisat, tu založte novú tému
VU+Solo 4K
- Pechacek
- Autor témy
- Som tu nový
-
Less
Viac
21 mar 2019 12:56 #23073
od Pechacek
VU+Solo 4K bolo vytvorené Pechacek
VU+ jsem aktualizoval na VTI 14.01. Platím si u Freesat Medium balíček. V Dreamboxu jsem vytvořil několik skupin boutique, vložil kanály a natáhl do VU+. Kódované kanály Freesat mi v těchto skupinách fungují. Protože jsem systém doplnil motorem-rotorem pro natáčení antény, který mi pracuje OK, uložil jsem do některých skupin i Free kanály z dalších satelitů, např. 13°E-Hotbird, 19,2°E Astra. Free kanály z těchto satelitů mi nejdou spustit. Když ručně naladím Free kanál z 13°E a uložím do skupiny, lze tento pak spustit, ale všechny kódované kanály Freesat se zablokují. Nevím, kde nastal problém. Pomůže mi někdo ?
Děkuji předem
Pecháček
Radek-39@seznam.cz
Děkuji předem
Pecháček
Radek-39@seznam.cz
Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.
- mod
-
- Admin
-
22 mar 2019 10:46 #23075
od mod
Eshop satelitnej techniky Ellano.sk
www.satelity.ellano.sk
Sledovanie pay-tv bez právoplatného predplatného je nelegálne a zakázané zákonom! Nenesieme žiadnu zodpovednosť za obsah na týchto stránkach, aj keď to poškodí vaše zariadenie.
Každý súbor a informácie na týchto stránkach slúžia len na vzdelávacie účely!
Odpoveď od mod na tému VU+Solo 4K
Možno prepísalo satellites XML súbor. Treba skúsiť vygenerovať nový nakopirovat etc/Enigma2, tu sa generuje:
satellites-xml.org/
. Potom reštart. Alebo skúsiť preskenovať celú družicu.
Eshop satelitnej techniky Ellano.sk
www.satelity.ellano.sk
Sledovanie pay-tv bez právoplatného predplatného je nelegálne a zakázané zákonom! Nenesieme žiadnu zodpovednosť za obsah na týchto stránkach, aj keď to poškodí vaše zariadenie.
Každý súbor a informácie na týchto stránkach slúžia len na vzdelávacie účely!
- Pechacek
- Autor témy
- Som tu nový
-
Less
Viac
- Získaných poďakovaní 0
24 mar 2019 20:42 #23079
od Pechacek
Odpoveď od Pechacek na tému VU+Solo 4K
Problém níže uvedený, vyřešen. Důvodem bylo špatné nastavení tuneru B.
Zbývá mi ještě jeden problém.
V některých kanálech Freesatu je průvodní komentář v "maďarštině". Klikem na tlačítko Audio a další volbou lze změnit na "češtinu". Po vypnutí a novém zapnutí VU+ se však komentář vrátí do maďarštiny. Nenašel jsem způsob, jak dosáhnout trvalé změny jazyka. Může mi někdo poradit.
Děkuji předem.
Pecháček
Zbývá mi ještě jeden problém.
V některých kanálech Freesatu je průvodní komentář v "maďarštině". Klikem na tlačítko Audio a další volbou lze změnit na "češtinu". Po vypnutí a novém zapnutí VU+ se však komentář vrátí do maďarštiny. Nenašel jsem způsob, jak dosáhnout trvalé změny jazyka. Může mi někdo poradit.
Děkuji předem.
Pecháček
Čas vytvorenia stránky: 0.376 sekúnd