Ahojte,
nie som si tým síce istý, ale myslím, že sa to stalo po použití pluginu ellano.sk. Mám príjmač VU+ 4K Duo SE. Predtým som príjmal normálne programy z Astry 23,5, no zároveň aj voľné nemecké, či 4K programy z Astry 19,2. Pritom som mal vybraný zoznam Skylink Sk. Určite mám niečo zle nastavené v tuneroch. Má dva nezávislé káble pripojené do dvoch F-Konektorov vzadu na príjmači a kvalitnú parabolu z monoblokom pre 23,5 a 19,2 s dvoma výstupmi a teda dvoma samostatným káblami, ako som spomínal. Myslím, že po použití práve toho pluginu mi ostali v zozname Skylink Slovensko iba programy z 23,5. Aj keď sa prepnem napr. do zoznamov Nemecké voľné, či 4K, stanice sú zašednuté, akoby som z 19,2 nepríjmal. No mám zmerané, že príjmam. Tunery mám nastavené takto:
Tuner A: Vuplus DVB-S NIM(45308X FBC) (DVB-S2)
DiseqC A/B
Satelity: 23,5E Astra 3B, 19,2E Ka-band Astra 1KR/1L/1M/1N
Tuner B: Vuplus DVB-S NIM(45308X FBC) (DVB-S2X)
Prikladám foto do prílohy, ako mám nastavený teraz tuner A.
. Predtým som to mal možno ináč. Medzitým som samozrejme týždeň laboroval a dosiahol aj stav, keď naopak išli stanice z 19,2 no zas nešli z 23,5. Pred 2 týždňami s pôvodnými nastaveniami (nezazálohoval som si - úplne som sa spoľahol na ten plugin - moja chyba) išli naraz 23,5 aj 19,2 a tie stanice (nemecké, 4K...), ktoré podporuje Skylink boli priamo v zozname Skylink Slovensko.
Chcem vás týmto ochotných a znalých poprosiť o pomoc.
Ďakujem