Po reinštalácii Image OpenPLi 9.0 Release na UNO 4KSE a novej inštalácii Kodi 20 z ponuky doplnkov prijímača dochádza pri prehrávaní filmov k sekaniu a niekedy aj k zamrznutiu.
Po vyskúšaní všetkých pre mňa známych možností dávam otázku: Bude Kodi 20 pri tejto konfiguracii fungovať alebo to mám vzdať a riešiť to kúpou Android TV box?. Ďakujem za odpoveď.
Dakujem za odpoved. Nechce sa mi verit, ze ked to fungovalo na OpenPLi 7.3 z roku v 2020 , prečo by to nemalo fungovat na novom Image po 4 rokoch.
Ale hlavne sa mi nechce pridat do zbierky ovladacov dalsi kus.
Nechce sa ti veriť a nefunguje ti to:) . Keď ti to fungovalo v OpenPLI7.3, tak prečo nezostaneš pri tomto image?
VU+ je prioritne satelitný prijímač a navyše má malú RAM a iba dvojjadrový CPU. Tak skús OpenATV 7.3 ako to pôjde tam. Ale ako vravím nikdy to nebude rovnaké KODI ako v Androide.
Tak ako som pisal nevzdal som to lebo dalsi ovladac odmietam novy prijimac kupovat tiez nemienim a preto si filmy stahujem na hdd a v pohode prehravam.
Nie je to idealne ale kody nie je pre mna prioritnym zdrojom a preto mi to vyhovuje. Pekny den vsetkym.