Zdravím
Niekedy koncom roku 2014 som si u Vás osobne zakúpil DM 7080 HD. Už tam bolo všetko predinštalované - čo bolo pre mňa ako moc neznalého veľká pomoc. Akurát som si vymenil skin. Niekedy v 05/2015 som urobil klasickú aktualizáciu, ktorá som si myslel že prebehla v poriadku, ale nebolo to tak. V nepravidelných intervaloch mi sekali programy, ale iba občas. Nedával som tomu nejakú veľkú pozornosť, predpokladal som, že môže byť trošku zlý signál, prípadne posunutá parabola (čo som neskôr zistil, že v tom to nie je).
Ja si veľa programov nahrávam a pozerám neskôr - aby som mohol pretáčať reklamy. To sekanie samozrejme bolo aj v samotných nahrávka. Tak som tuším v 09/2015 aktualizoval znovu a to bol koniec. Sekanie sa zintenzívnilo, ale tak moc, že je to veľa krát nepozerateľné. Nie je to pravidelné, niekedy aj 5-10 minút ide bez sekania. Tak som vrátil späť zálohu z 05/2015, nakoľko tam to bolo ešte relatívne v poriadku.
Ale aby som zistil kde je príčina, tak som nainštaloval Geminy, bez prídavných pluginov, nakoľko ani sám neviem čo všetko je potrebné aby to korektne fungovalo. Ale hlavne som chcel zistiť, či nie je problém s image openATV. Mal som Geminy asi 45 minút bez jedného seku obrazu.
No už som si tak zvykol na openATV, že ho chcem späť, tak sa chcem spýtať, či nemáte na DM 7080 HD nové image 5.1 nakonfigurované, že by som si ho tam len šupol, lebo fakt neviem aké všetky pluginy pre korektné fungovanie potrebujem.
Včera som len tak skúsil nahodiť samotné najnovšie openATV, ale to je holé/bosé, takže sa mi to nepodarilo rozchodiť.
Budem vďačný za každú pomoc.
ďakujem, Jaro