Vitajte, Hosť
Užívateľské meno: Heslo: Pamätať si ma
Ak máte otázku na prijímač Ferguson, tu založte novú tému
  • Strana:
  • 1

TÉMA: Ariva-4K problém ...

Ariva-4K problém ... 16.09.2017 11:12 #21461

  • efendy55
  • efendy55-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 7
  • Dostali ste poďakovanie 1
  • Karma: 0
zdravím borci , chcem sa spítať ako nastaviť na tomto zázraku aby sa správne zobrazovalo EPG ? skúšal som nastaviť jazyk sk alebo cz ale furt to blne . preskenoval som 23,5 družicu , teraz by som chcel iné družice preskenovať ale nikde neviem nájsť v menu nastavenia satelitov . ako keby to bolo niekde skryté ..... pri úvodnom zapnutí mi to ponúklo družice ktoré chcem a len tak cvične som dal skylink a bez problémov to naskenovalo , ale ked chcem aj napr.0,8 Thor alebo iné tak to už za boha neviem nájsť .
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.
 

Ariva-4K problém ... 16.09.2017 19:41 #21462

  • tyfero
  • tyfero-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 4
  • Karma: 0
chod na DTV a na DO stlač WEB inštalácia bezabudni nastaviť motor.
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Ariva-4K problém ... 16.09.2017 19:45 #21463

  • tyfero
  • tyfero-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 4
  • Karma: 0
tyfero napísal:
chod na DTV a na DO stlač WEB inštalácia nezabudni nastaviť motor.
Nevie niekto ako prepojim do PC?
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Ariva-4K problém ... 17.09.2017 05:31 #21464

  • momirek
  • momirek-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Začiatočník
  • Príspevky: 40
  • Dostali ste poďakovanie 26
  • Karma: 6
Arriva to ma zväčša v nastavení antény.Tam sa dostaneš do zoznamu družíc a odfajkneš ktoré chceš používať.Až následne potvrdzuješ USALS príp.DuseqC 1.2 pozície.V zákl.nastavení sú asi len 4-5 satelitov na switch.
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.
  • Strana:
  • 1
Čas vytvorenia stránky: 0.718 sekúnd

Facebook Ellano.sk

Facebook Satelitná technika

Twitter Ellano.sk

Please enable the PHP curl extension to use the Twitter widget