Ahoj Všichni,
rád bych se s Vámi podělil o zkušenosti a problemy s Medialink Linux, na které jsem zatím přišel.
Po UG na poslední aktuální verzi se přijímač dle mého názoru vylepšil o kategorii a to nejen vzhledem ale novými funkcemi a opravami FW:
- nové fce
- IP TV
- správa CI slotu
- opravy FW
- funkční čeština v browseru
- Skylink ICE karta funguje
- YouTube zobrazování funguje
- prohlížeč videa funguje
Celkově jsem zatím s tímto přístrojem relativně nadšený, i když jsem ještě nestačil vše odzkoušet, proto níže uvádím dotazy a problémy, na které jsem zatím narazil, ostatní fce fungují asi bez problémů.
Dotazy a problémy:
1. Nejsem schopen nikde dohledat manuál k poslední verzi FW, nevím jestli vůbec existuje?
2. Web browser- nehraje Flash-e, nevím jak to tam doinstalovat? zkoušel jsem to různě, ale neúspěšně?
3. Foto prohlížeč - nezobrazuje fotky s vyšším rozlišením ani po proběhnuté relativně zdlouhavé optimalizaci
4. IP TV - není to ve starém manuálu, zkoušel jsem to na různé streamy, ale nepodařilo se to zprovoznit
5. Download list - o tom není ani ve starém manuálu ani zmínka jak se to používá, ať jsem zkoušl cokoliv, vůbec se mi nepodařilo přijít na to, jak to funguje.
6. Torrenty - nevím jestli to vůbec umí, zkoušel jsem to, ale nic.... vždy to vytuhlo
7. Radio stream - taky nevím jestli to vůbec umí...
8. Co znamení "T1" na info panelu ke kanálu SAT TV? - že by číslo tuneru, jsou tam 2, druhý jsem jneště nezkoušel
9. Telnet - nevím jestli je tam mainstalován, nepodařilo se mi jakýkoliv terminál spustit..., SMB a FTP je bez problémů
10. Stahování souborů na HDD přes Web - zkoušel jsem, nešlo to, vždy to vytuhlo
11. Třídění ve Favorite listech v režimu SAT TV - někdy se stává, že se pořadí změní ne podle čísel, ale buď náhodně nebo dle abecedy
To je vše, děkuji za diskuzi, zdraví
Smolař