Roky mi dobre slúžil OPTIBOX Alligator ale v poslednom čase sa zle zapína, nakoľko diaľkovým ovládačom ho nevypnem. Od jedného času sa mi objaví pri zapnutí hlavným vypínačom placka: Time smart recording, takže ho zapínam a vypínam hlavným sieťovým vypínačom. Keď po zapnutí hlavným vypínačom na sieť zostáva svietiť červená kontrolka ktorú musím nechať svietiť, po uplynutí desať minút hlavným vypínačom vypnem na desať sekúnd, znovu zapnem a rozsvieti sa zelená kontrolka. Na zelenom displayi sa na chvíľu objaví kód B04.30 (niekedy farebné slniečko ako trikolóra) potom Loading... a zasa musím aparát nechať zapnutý, po desiatich minútach zasa hlavným vypínačom zapnúť a vypnúť, zelená kontrolka, kód B04.30, Loading... a po určitom čase sa Loading... na chvíľu preruší a naskočí nový Loading... a vzápätí Booting a potom sa už objaví a hrá prednastavená televízna stanica a Alligator je plne funkčný a ovládaný DO. Včera som nastavil továrenské nastavenie, znovu vyhľadal poukladal stanice (Sky link), vypol prijímač hlavným vypínačom a dnes končí aparát pri prvom Loadingu, druhý Loading a Booting a prednastavená stanica veľké NIČ, takže neviem si rady. Vie niekto poradiť, alebo dať vedieť kde nájdem servis v okolí Dunajskej Stredy kde by mi pomohli? Vďaka. Vlado49