- Získaných poďakovaní 0
AB Cryptobox 550HD poradňa
- Kubik
- Som tu nový
-
fretkar napísal: Dnes som stiahol zo stránky výrobcu soft „550HD_Mcas_V1.09.10400_20131105_A.bin“ a po reštarte mi začal vypisovať, že mám skrat na LNB a že to mám skontrolovať a reštartovať. Ale aj keď celkom odpojím ant. kábel a znovu to zapnem, stále to vypisuje. Mám taký pocit, že to nebol soft pre tento tuner. Signál mám z káblovky a doteraz to šlo. Teraz nemôžem to ani preinštalovať lebo cez to chybové hlásenie mi nepripojí ani usb klúč.
Poraďte. Pôvodne som tam mal asi 550HD_MCAS_V1.09.8854_20130603_A.bin. Dík
ako spravim restart AB cryptoboxu 550HDC???
Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.
- Kubik
- Som tu nový
-
- Získaných poďakovaní 0
fretkar napísal: Dnes som stiahol zo stránky výrobcu soft „550HD_Mcas_V1.09.10400_20131105_A.bin“ a po reštarte mi začal vypisovať, že mám skrat na LNB a že to mám skontrolovať a reštartovať. Ale aj keď celkom odpojím ant. kábel a znovu to zapnem, stále to vypisuje. Mám taký pocit, že to nebol soft pre tento tuner. Signál mám z káblovky a doteraz to šlo. Teraz nemôžem to ani preinštalovať lebo cez to chybové hlásenie mi nepripojí ani usb klúč.
Poraďte. Pôvodne som tam mal asi 550HD_MCAS_V1.09.8854_20130603_A.bin. Dík
ako spravim restart AB cryptoboxu 550HDC???
aky zadat PIN do AB cryptoboxu 550HDC???
- Kubik
- Som tu nový
-
- Získaných poďakovaní 0
fretkar napísal: Tak konečne som zohnal kábel na tú RS a v pohode som prepálil ten soft a už to beží. Aj som prišiel na problém, ktorý som mal. Ja mám totiš „C“-čkový tuner a dával som tam SAT soft. Preto on vypisoval skrat na vstupe. Tak že už je všetko v poriadku. Dík za pomoc. Ale aj tak sa spýtam, dá sa použiť niektorý patch od Vás, aby som mohol sledovať niečo cez sieť (youtube a pdb.), alebo ako sa to nastavuje ručne. Ešte ras dík.
mam taky isty problem. takze aky presny FW si stiahol???
- martin dano
-
- Silver
-
- HD čiernobielo
- texno_lover
- Som tu nový
-
- Získaných poďakovaní 0
- ZdenekMi
-
- Moderátor
-
- Čas je pouhá iluze, zdravím Vás :-)
- Získaných poďakovaní 495
zkoušel jsem tento transpondér u sebe a síla i kvalita signálu je v pořádku. Takže přímo transpondérem to nebude.
Jako první bych zkusil doladit parabolu. Sice jste s ní nehýbal, ale mohlo dojít k jejímu samovolnému posunu třeba větrem, pokud není plně dobře uchycená. Při malém posunu se to může projevit jen na některých transpondérech.
Další možností je nějaká HW závada - na LNB, na tuneru ... Můžete přijímač zkusit vzít k někomu jinému (pokud máte možnost) a zkusit to u něj - tím ověříte zda samotný přijímač funguje OK.
Každopádně, než budete zařízení posílat na reklamaci, tak bych určitě zkusit doladit parabolu. To je nejpravděpodobnější příčina problému.
Zdeněk
Ing. Zdeněk Mihula
Vu+ Ultimo 4K, Vu+ Solo 4K, Dreambox DM920 UHD
:woohoo: Navštivte nás: Veřejná skupina fanoušků UHD 4K
- texno_lover
- Som tu nový
-
- Získaných poďakovaní 0
- ZdenekMi
-
- Moderátor
-
- Čas je pouhá iluze, zdravím Vás :-)
- Získaných poďakovaní 495
Zkuste tedy jiný přijímač, zda na něm bude frekvence fungovat OK.
A zkuste 550HD od všeho úplně odpojit a nechte ho jen tak zapnutý do elektriky, zda se bude i tak přehřívat. Každopádně pokud je opravdu extrémně horký, tak ho raději nenechávejte zapojený bez dozoru, ať ještě nevyhoříte (člověk nikdy neví..)
Zdenek
Ing. Zdeněk Mihula
Vu+ Ultimo 4K, Vu+ Solo 4K, Dreambox DM920 UHD
:woohoo: Navštivte nás: Veřejná skupina fanoušků UHD 4K
- TitusXX
-
- Admin
-
- Získaných poďakovaní 1813
Skontroluj káble,F-konektory...
AB-Cryptobox 500/550/600/650/700/750/800
Sledovanie pay-tv bez právoplatného predplatného je nelegálne a zakázané zákonom! Nenesieme žiadnu zodpovednosť za obsah na týchto stránkach, aj keď to poškodí vaše zariadenie. Každý súbor a informácie na týchto stránkach slúžia len na vzdelávacie účely!
- Kubik
- Som tu nový
-
- Získaných poďakovaní 0
martin dano napísal: www.digitalne.ellano.sk/forum/ab-cryptob...-ab-cryptobox-550hdc :) HDC som nemal , tak neviem potvrdiť ktori je naj
Prosím ta skus pozriet do info ktory FW mas teraz naistalovany. Vdaka.
Vilo.
- martin dano
-
- Silver
-
- HD čiernobielo
ale ak maš 550 HDC ,tak to nemam odskušany ani jeden ,lebo HDC som nemal
- MartinTV
-
- Som tu nový
-
- Získaných poďakovaní 1
prosim vas neviete mi niekto poradit kde by som mohol mat problem ked mi vypadavaju programy na 12363? Jedna sa napriklad o STV1 HD,STV2 HD, CT Sport HD. Na AB Cryptobox 550HD mam najnovsi soft.
Vypadava to z casu na casu razom mi klesne signal a sekne alebo napise ze slaby signal a musim pockat nejaky cas a zase ide.
Myslel som si ze to je konvertorom tak som kupil novy LNB Inverto Twin Black Ultra ale robi mi to iste.
Kedze mam dva kable skusil som na druhom a tam som to mal asi 15 minut a vyzeralo to v pohode aj ked to je kratky cas asi.
Napada ma este zeby to mohlo byt tym ze ten kabel na ktorom to robi uz je v celku dost stary a na jednom konci ma iny F-konektor ako na druhom (jeden je jednoduhco novsi ten co ide do prijimaca)
Alebo mam zavolat nejakeho odbornika s pristrojom nech mi poriadne nastavi parabolu?
Dakujem
Martin
AB Cryptobox 550HD
THOMSON THS812
- martin dano
-
- Silver
-
- HD čiernobielo
- MartinTV
-
- Som tu nový
-
- Získaných poďakovaní 1
Ale zacinam mat obavy po rozhovore s predavacom v obchode o dva listnate stromy, ktore su cca 20 m od paraboly ale su dost vysoke a fakt zacinam mam tusenie ze stoja v ceste signalu. A to ze som s tym zacal mat problemy az teraz moze byt tym ze vyrastli.
Martin
AB Cryptobox 550HD
THOMSON THS812
- martin dano
-
- Silver
-
- HD čiernobielo