Titus XXX.
Prosim ta mohol by si mi poradit ? V tejto veci. Podla tohto fora sa asi tomu rozumies najviac...
Mohol by mi niekto poradit Mam problem z cryptobox 550HD verzia softu 1.07.6619. Po vlozeni karty Skylink standart HD M7 irdeto...nová...Kartu načita bez problemov. Len všetky kodovane programy su stale kodovane free programy funguju. Samozrejme karta je riadne registrovana a registracny poplatok uhradeny..40 eur..Skusal som aj reautorizaciu a stale nic. Pomože mi nahrat novy frmware? Ak ano tak treba nahrat všetky novsie firmware postupne od staršieho az po najnovši alebo staci mi nahrat hned ten najnovši ?
Dnes som dostal odpoved od ABcom...
Podľa
www.skylink.sk/novinky/nove-karty-m7-v-p...25-sk23.html?lang=sk
Karta Štandard HD M7 je v prevedení Irdeto a je určená výhradne do prijímačov/CAM modulov s dekodérom Irdeto a certifikáciou Skylink READY.
Prijímač AB CRYPTOBOX 550 nemá ani dekodér Irdeto ,ani certifikát Skylink READY.
Jediné riešenie je externý CI modul IRDETO.
www.abcom.sk/produkty/karty-a-ca-moduly/...ve-4-100.html?page=1
Nechapem jednu vec naco potom predajcovia tvrdia ,ze AB Cryptobox 550HD ma uni citacku, ked nedokaze dekodovat skylink standart HD M7.irdeto...pricom mne ju doma v pohode nacita a v menu prijmaca sa objavy napis irdeto len neodkoduje nic.....naozaj je jedine rieseniíe kupit ten CI modul irdeto ? Vobec by to nebol problem keby som bol na Slovensku, lenze som v Nemecku a tu len tak lahko nezozeniem taky modul z certifikaciou skylink....pripadne fungovalo by to aj z nejakym inym CI modulom schopnym dekodovat irdeto ?
Preco v niektorych recenziach uvadzaju ,ze ab cryptobox 550HD v pohode pracuje z kartamy skylink...neuvadzaju tam ci to bolo testovane z Ci modulom alebo ano. Dokonca som nasiel aj predajcov ktory predavaju menovany prijmač ako set komplet z kartou skylink standart HD M7 bez CI modulu. ...
otazka je co je vlastne pravda....
Bude mi slapat skylink standart HD M7 ked zakupim nejaky CI modul irdeto v Nemecku?
dakujem za odpoved..