- Získaných poďakovaní 0
AB 650 Diskusia
- onicem
- Som tu nový
-
Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.
- TitusXX
-
- Admin
-
- Získaných poďakovaní 1813
AB-Cryptobox 500/550/600/650/700/750/800
Sledovanie pay-tv bez právoplatného predplatného je nelegálne a zakázané zákonom! Nenesieme žiadnu zodpovednosť za obsah na týchto stránkach, aj keď to poškodí vaše zariadenie. Každý súbor a informácie na týchto stránkach slúžia len na vzdelávacie účely!
- onicem
- Som tu nový
-
- Získaných poďakovaní 0
- TitusXX
-
- Admin
-
- Získaných poďakovaní 1813
AB-Cryptobox 500/550/600/650/700/750/800
Sledovanie pay-tv bez právoplatného predplatného je nelegálne a zakázané zákonom! Nenesieme žiadnu zodpovednosť za obsah na týchto stránkach, aj keď to poškodí vaše zariadenie. Každý súbor a informácie na týchto stránkach slúžia len na vzdelávacie účely!
- martin dano
-
- Silver
-
- HD čiernobielo
1 pokial nieje original kabel ,alebo nieje zapojene tienenie kabla s oplechovanymi koncovkami rj45 , tak je problem aj v dlžke kabla. Daj si tam prelisovať kovove koncovky + zapojiť tienenie ,alebo original kabel.
2.zaloha programov (kanalov , schanels ) sa roby kôly tomu aby si nemusel stale nalaďovať ,lebo po každom novom fimware je nutne tovarko ,kôly uzavretiu spravnej inštalacie.To iste maš aj na pc pri inštalaciji programu sa ti pc reštartuje.Takže to tovarko ber ako uloženie a reštart skrinky.
Piše sa tu toho dosť ,len to treba čitať
- onicem
- Som tu nový
-
- Získaných poďakovaní 0
- martin dano
-
- Silver
-
- HD čiernobielo
- onicem
- Som tu nový
-
- Získaných poďakovaní 0
- martin dano
-
- Silver
-
- HD čiernobielo
Zapojenie bez rutra : ten klient sa nema na koho pripojiť ,iba na druhu stb (server ) ,lebo nema inu možnosť. Nema mu kto poskytnuť automaticku ip, preto DHPC vypnute a server zapnuty.Možnosť si to dať do pôvodneho stavu kabel cez rs232 . Na DO stlač F1 1111 a tam si zvoľ komunikaciu cez rs232 a nastav tak isto ako bolo v openboxe.
Z mojej strany taky smer off ,je to nelegalne ,jedine na testovacie učely na vlastne riziko . Veľa ľuďom som pomohol a nikto tu tie skusenosti pre novych nedava a ani nepoďakuje , jednoducho sa strati , alebo sa bavia na technikov a potom mi nosia skapane skrinky.
Zapametaj si všetko sa da ,ale treba čitať a čitať.Venuj sa tomu viac. Ak pochopiš princip ,tak nemaš prekažku čo neprekonaś
- vladoocko
- Som tu nový
-
- Získaných poďakovaní 0
Kúpil som dva kusy Cryptobox 650HD. Naladil na skylink a následne do jedného vložil originál Skylink modul ten najnovší modrý a do neho ICE kartu. Príjmač samozrejme ide OK. Potom som ich oboch prepojil cez LAN a nastavil podľa spomínaného návodu a nahral samozrejme Patch posledný z decembra. Aj továrko som spravil samozrejme. Po nastavení servera a klienta cez NewCS sa ani bohovi nespojím na server. Pingnúť idú v pohode oba, takže LAN kábel a spojenie je OK a skúšal som aj krížený aj priamy LAN kábel a ide to rovnako. Ked nastavím protokol na cccam tak sa spojím so serverom, ale obraz nezdieľa teda kartu. Musí byť karta iba v UNI čítačke či to dokáže aj so Skylink Modulom, lebo som to už v noci nestihol vyskúšať a išiel som domov od suseda, takže asi až dnes večer polaborujem znova a ešte poznámka musia byť na obidvoch totožné poradia kanálov, lebo ich nemám presne. Proste mi nejde spojiť sa na server NewCS píše odpojený a dal som samozrejme aj v stanby áno aj nie aj reštart a server sa spustí a aj pingnúť ho viem, ale to som už písal. Prosím kde je asi chyba ? Ďakujem .
- ZdenekMi
-
- Moderátor
-
- Čas je pouhá iluze, zdravím Vás :-)
- Získaných poďakovaní 495
Pokud je to nová Standard M7 karta, tak ta zase nepojede bez modulu.
Zdenek
Ing. Zdeněk Mihula
Vu+ Ultimo 4K, Vu+ Solo 4K, Dreambox DM920 UHD
:woohoo: Navštivte nás: Veřejná skupina fanoušků UHD 4K
- martin dano
-
- Silver
-
- HD čiernobielo
Jedine cez uni čitaćku
- vladoocko
- Som tu nový
-
- Získaných poďakovaní 0
- ZdenekMi
-
- Moderátor
-
- Čas je pouhá iluze, zdravím Vás :-)
- Získaných poďakovaní 495
Takže karta musí být ve čtečce. To je první předpoklad.
Proč se ale nespojí nevím.
Zdenek
Ing. Zdeněk Mihula
Vu+ Ultimo 4K, Vu+ Solo 4K, Dreambox DM920 UHD
:woohoo: Navštivte nás: Veřejná skupina fanoušků UHD 4K
- martin dano
-
- Silver
-
- HD čiernobielo