Vitajte, Hosť
Užívateľské meno: Heslo: Pamätať si ma

TÉMA: AB 650 Diskusia

Prosba 04.03.2018 13:27 #22220

  • trengy
  • trengy-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Začiatočník
  • Príspevky: 56
  • Karma: 1
Chcel by som sa spýtať keď, že nový firmware ma problemy ( zdielanie, 108xx niekedy vypadne signal) a na starom nefunguje fast scan na nc+. Dalo by sa nainštalovať nový firmware spravyt fast scan na nc+, uploadnut channel list na usb, vrátiť sa na stary firmware a nahrat channel list z noveho firmweru ? Popripade neviete kedy bude plne funkcny novy firmware ? Dakujem
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.
 

Prosba 08.05.2018 15:15 #22430

  • vauvauvau
  • vauvauvau-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 18
  • Dostali ste poďakovanie 1
  • Karma: 2
zdravim, prave som nahodil new FW V1.11.19414_patch a bez problemov slape ako hodinky, chcem sa spytat na par veci

- prosim Vas ak mam 2x650 co je vhodnejsie alebo je to jedno? - ak resetnem prvy prijimac a nahodim novy fw patch+vsetko nastavim+usporiadam zoznam tv a chcem spravit to iste na druhom tak je lepsie opakovat postup alebo jednoducho nahodit vsetko na kluc v prvom a skopirovat do druheho?

- ak v menu editacie ulozim uzivatelske nastavenia co vsetko sa uklada?, uklada sa iba zoznam tv alebo aj viac?, pytam sa preto lebo ked som pouzil novy fw s tym ze ulozenie som spravil na starsom a pouzil toto ulozenie na tom novom tak zoznam tv sa klaika obnovil ako som mal ale system trochu blbol potom, napriklad sa nie a nie objavit v skrytom menu to co tam ma byt alebo sa obcas stracali polozky z menu, potom som veci nastavil bez pouzitia ulozenych nastaveni a vsetko uz bezi ako ma, ak resetnem box do defaultu tak tieto nastavenia sa nemazu?
Posledná úprava: 08.05.2018 15:18 od vauvauvau.
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

AB 650 Diskusia 10.05.2018 10:11 #22436

  • 13sano
  • 13sano-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Začiatočník
  • Príspevky: 53
  • Dostali ste poďakovanie 1
  • Karma: 0
Chcem sa spýtať či Vam funguje Fastscan , pri nahrati najnovšieho softweru?Ak kliknem na ikonu fastscan,vrati sa mi speť na program ktorý sledujem.Vdaka za odpoved.
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Prosba 10.05.2018 13:22 #22438

  • vauvauvau
  • vauvauvau-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 18
  • Dostali ste poďakovanie 1
  • Karma: 2
takze uz som dostal odpoved na cryptobox.sk, dam to serm mozno sa to bude niekomu hodit a vdaka

Treba nainštalovať najnovší FW V1.11.19423_patch je už OK. FW V1.11.19414_bol výrobcom stiahnutý obsahuje chyby
Posledná úprava: 10.05.2018 16:31 od vauvauvau.
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Prosba 11.05.2018 06:16 #22442

  • TitusXX
  • TitusXX-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Administrator
  • Príspevky: 5589
  • Dostali ste poďakovanie 1674
  • Karma: 355
aano fw 19414 pri prepnutí zamrzol na prepnutom programe a už sa nedal pohnúť iba cez RS232...
Verzia V1.11.19414 bola nestabilná a preto bola stiahnutá, opravená a znova vydaná pod označenim V1.11.19423...

Openbox S-6
AB-Cryptobox 500/550/600/650


Sledovanie pay-tv bez právoplatného predplatného je nelegálne a zakázané zákonom! Nenesieme žiadnu zodpovednosť za obsah na týchto stránkach, aj keď to poškodí vaše zariadenie. Každý súbor a informácie na týchto stránkach slúžia len na vzdelávacie účely!
Posledná úprava: 11.05.2018 06:21 od TitusXX.
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Prosba 11.05.2018 07:14 #22450

  • 13sano
  • 13sano-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Začiatočník
  • Príspevky: 53
  • Dostali ste poďakovanie 1
  • Karma: 0
Ten isty problem.Ako nahrat novy softwer cez RS232. Co treba nainstalovat? Dakujem..
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Prosba 11.05.2018 07:17 #22452

  • admin
  • admin-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Administrator
  • Príspevky: 255
  • Dostali ste poďakovanie 116
  • Karma: 71
Eshop satelitnej techniky Ellano.sk

satelity.ellano.sk/

Sledovanie pay-tv bez právoplatného predplatného je nelegálne a zakázané zákonom! Nenesieme žiadnu zodpovednosť za obsah na týchto stránkach, aj keď to poškodí vaše zariadenie.
Každý súbor a informácie na týchto stránkach slúžia len na vzdelávacie účely!
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Prosba 23.06.2018 09:56 #22504

  • momirek
  • momirek-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Začiatočník
  • Príspevky: 40
  • Dostali ste poďakovanie 27
  • Karma: 6
Nechápem, daj fotku obrazovky čo to píše.
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Pocasie 07.01.2019 21:55 #22761

  • patrik4444
  • patrik4444-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 18
  • Karma: 1
Uz 3 dni mi pri zapnuti sietovych aplikacii mi pocasie hlasy Neznama chyba . Neviem cim to je a preco . Uz som urobil aj ze dam vyrobne nastavenia a potom nahram firmware FW V1.09.17769_patch a stale mi hlasy tu istu chybu .Vie niekto prosim poradit ? Dakujem .
Posledná úprava: 09.01.2019 10:31 od patrik4444. Dôvod: doplnenie udajov
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Pocasie 17.01.2019 08:15 #22771

  • admin
  • admin-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Administrator
  • Príspevky: 255
  • Dostali ste poďakovanie 116
  • Karma: 71
Treba nahrať novší FW a nezabudnúť na Výrobné nastavenia:

cryptobox.sk/podpora/
Eshop satelitnej techniky Ellano.sk

satelity.ellano.sk/

Sledovanie pay-tv bez právoplatného predplatného je nelegálne a zakázané zákonom! Nenesieme žiadnu zodpovednosť za obsah na týchto stránkach, aj keď to poškodí vaše zariadenie.
Každý súbor a informácie na týchto stránkach slúžia len na vzdelávacie účely!
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Pocasie 17.01.2019 09:47 #22774

  • patrik4444
  • patrik4444-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 18
  • Karma: 1
Najprv som dal vyrobne nastavenia a potom som nahral FW
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

FW 1.14.20092 17.01.2019 10:23 #22775

  • patrik4444
  • patrik4444-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 18
  • Karma: 1
A prosim kde sa nachadza po nahrati najnovsieho FW 1.14.20092 Aplikacia Radio ? Dakujem .
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Pocasie 17.01.2019 11:09 #22776

  • patrik4444
  • patrik4444-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 18
  • Karma: 1
Aj po nastaveni Vyrobnych Nastaveni a nahrati najnovsieho FW 1.14.20092 stale vypisuje Neznama chyba .
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Prosba 21.01.2019 21:16 #22785

  • dodoh
  • dodoh-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 3
  • Karma: 0
Tiez som hladal aplikaciu Radia vo FW 1.14.20092 a nenasiel som zato v CB750 hej ale vo 650 nie asi mate chybu v popise zmien
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Prosba 22.01.2019 10:22 #22786

  • TitusXX
  • TitusXX-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Administrator
  • Príspevky: 5589
  • Dostali ste poďakovanie 1674
  • Karma: 355
Rádiá nájdeš stlačením tlačitka nad modrým tlačítkom....

Openbox S-6
AB-Cryptobox 500/550/600/650


Sledovanie pay-tv bez právoplatného predplatného je nelegálne a zakázané zákonom! Nenesieme žiadnu zodpovednosť za obsah na týchto stránkach, aj keď to poškodí vaše zariadenie. Každý súbor a informácie na týchto stránkach slúžia len na vzdelávacie účely!
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.
Čas vytvorenia stránky: 0.856 sekúnd

Facebook Ellano.sk

Facebook Satelitná technika

Twitter Ellano.sk

Please enable the PHP curl extension to use the Twitter widget