× Ak máte otázku na prijímač AB IPBOX/Cryptobox, tu založte novú tému

AB IPBox ONE KODI + IR RC

Viac
11 feb 2025 17:08 #27534 od adob
AB IPBox ONE KODI + IR RC bolo vytvorené adob
Zdravim,
Mam problem s KODI 21.1 na AB IPBox ONE a s IR dialkovym ovladanim. Pohyb v KODI menu je pomocou dialkoveho ovladania bezproblemovy, Akonahle spustim video prehravanie, nie je mozne vyvolat OSD listu prehravaca, kde je mozne zmenit audio stopu, resp. titulky. Normalne sa OSD prehravaca zobrazi tlacidlom "OK" a pomocou navigacnych tlacidiel je mozne sa v OSD menu pohybovat, ale na AB IPBoce ONE to nefunguje so ziadnym tlacidlom. Jedine co je mozne, je pretacat video cez navigacne tlacidla, pricom sa zobrazi iba casovy bar na hornom okraji obrazovky. Skusil som pridat TV remote do input zariadeni a zakazat ostatne "default" ovladace, ale KODI vyhlasuje konflikt navdzacich tlacidiel. Nepomohol ani Keymap Editor addon.
Ma s tym niekto skusenosti, eventualne riesenie ?
Vdaka za pomoc ...

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

Viac
12 feb 2025 08:22 #27536 od zoran
Odpoveď od zoran na tému AB IPBox ONE KODI + IR RC
Ahoj, mal som ho doma dávnejšie na pár dní a nemal som takýto problém. Neinštaloval si si nejaký skin v KODI?

Skúsil by som ako prvé nahrať novší SW, prípadne vykonať továrko, alebo aspon preinštalovať KODI.

Ak to nepomôže, skús pripojič klasickú USBklávesnicu k ipboxu a skús či s nou zobrazí infobar (malo by to byť cez tlačidlo "M"

Viac
12 feb 2025 09:25 #27537 od adob
Odpoveď od adob na tému AB IPBox ONE KODI + IR RC
Zdravim,
preinstalovanie KODI bola prva vec, ktoru som urobil. Vyskusal som aj rozne skiny, vysledok rovnaky. Klavesnicu som neskusal, ale misku ano. Miskou sa da vyvolat OSD. Len to nie je uplne "pohodlne" ...
Asi si nebudes pamatat aky FW, resp verziu kodi si vtedy mal ?

Viac
12 feb 2025 10:28 #27539 od zoran
Odpoveď od zoran na tému AB IPBox ONE KODI + IR RC
To veru nie, bolo to pred rokom, možno aj dvomi.

Skús tú klávesnicu, alebo ak máš nejakú Wifi klávesnicu s touchpadom, tie majú aj OK tlačidlo. Tým zistíš, či je chyba v ovládači, alebo v KODI.

Prípadne môžeš ešte skúsiť virtuálny ovládač z mobilu: play.google.com/store/apps/details?id=ch...xbmcremotebeta&hl=sk

Čas vytvorenia stránky: 0.055 sekúnd
Funguje na Kunena fórum
Nemáte ešte účet ? Zaregistrujte sa!

Prihláste sa do svojho účtu