- Získaných poďakovaní 0
Ak máte otázku na prijímač Amiko, tu založte novú tému
Amiko Mini HD SE nefunguje SKYLINK "kódované"
- Miro T
- Autor témy
- Som tu nový
-
Less
Viac
15 okt 2017 21:24 #21602
od Miro T
Amiko Mini HD SE nefunguje SKYLINK "kódované" bolo vytvorené Miro T
Dobrý deň, po cca 3 mesiacoch som chcel zapnúť sateliť SKYLINK, ale funguje iba TA3. Ostatné kanály píše "kódované". Minulý rok aj viac krát tohto roku po dlhšej dobe som si musel dať poslať reautorizáciu a za chvíľu sa to rozbehlo. Teraz mi to už ale nepomohlo a STB bol zapnutý aj 24 hodín... Je možné, že sa niečo zmenilo v skylinku a to čo mi fungovalo zrazu nejde? Mam stále rovnaký prijímač, kartu, poplatky uhradené...
Ďakujem za pomoc.
Ďakujem za pomoc.
Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.
- TitusXX
-
- Admin
-
Less
Viac
- Získaných poďakovaní 1811
16 okt 2017 07:41 - 16 okt 2017 07:44 #21603
od TitusXX
AB-Cryptobox 500/550/600/650/700/750/800
Sledovanie pay-tv bez právoplatného predplatného je nelegálne a zakázané zákonom! Nenesieme žiadnu zodpovednosť za obsah na týchto stránkach, aj keď to poškodí vaše zariadenie. Každý súbor a informácie na týchto stránkach slúžia len na vzdelávacie účely!
Odpoveď od TitusXX na tému Amiko Mini HD SE nefunguje SKYLINK "kódované"
Neprešli ti zápisi lebo si ju dlho nepoužil.Urobil si reautorizáciu karty,tak skús ju vybrať a znovu vložiť.Mne sa to stalo v piatok,všetko kodované,nič nepomohlo,tak som ju vybral,vložil a nabehla...
AB-Cryptobox 500/550/600/650/700/750/800
Sledovanie pay-tv bez právoplatného predplatného je nelegálne a zakázané zákonom! Nenesieme žiadnu zodpovednosť za obsah na týchto stránkach, aj keď to poškodí vaše zariadenie. Každý súbor a informácie na týchto stránkach slúžia len na vzdelávacie účely!
Posledný krát upravené:16 okt 2017 07:44 TitusXX
- Miro T
- Autor témy
- Som tu nový
-
Less
Viac
- Získaných poďakovaní 0
18 okt 2017 06:26 #21613
od Miro T
Odpoveď od Miro T na tému Amiko Mini HD SE nefunguje SKYLINK "kódované"
Ďakujem za odpoveď.
Tak už to ide, kartu som musel dať známemu do GOSAT GS7010HDI skylink ready a po zaslaní zápisu sa to rozbehlo a ide teraz aj v mojom AMIKO. Len sa bojím, že zase to pôjde iba neurčitý čas
a zas budem musieť niekoho otravovať. Asi najlepšie riešenie bude kupiť ten GOSAT GS7010HDI. Kartu používam iba v karavane a aj to občas a keď už konečne naladím satelit, tak sa nechcem strachovať že to zase nepôjde.
Tak už to ide, kartu som musel dať známemu do GOSAT GS7010HDI skylink ready a po zaslaní zápisu sa to rozbehlo a ide teraz aj v mojom AMIKO. Len sa bojím, že zase to pôjde iba neurčitý čas
a zas budem musieť niekoho otravovať. Asi najlepšie riešenie bude kupiť ten GOSAT GS7010HDI. Kartu používam iba v karavane a aj to občas a keď už konečne naladím satelit, tak sa nechcem strachovať že to zase nepôjde.
Čas vytvorenia stránky: 0.355 sekúnd