Vitajte, Hosť
Užívateľské meno: Heslo: Pamätať si ma
Ak máte otázku na prijímač Amiko, tu založte novú tému
  • Strana:
  • 1

TÉMA: Amiko HD 8265+

Amiko HD 8265+ 15.03.2019 09:37 #23032

  • Lapay
  • Lapay-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 9
  • Karma: 0
Ahojte,
Mam dve otazky k prijimacu Amiko 8265+. Kupil som novy prijimac,tak sa stale ucim.
1. Ake ma byt zapojenie zil RJ45 pre prepojenie prijimaca s routrom? Priame alebo krizene? Dal som do Amika LAN kabel,ktory mi ide v pohode s notebookom aj so smart TV a v Amiko internet nejde.

2. Na prijimaci mi nejdu stanice INSIGHT, TravelXP, Adventure TV, Prima Krimi. Daju sa nejak spojazdnit alebo na ne mozem rovno zabudnut. Co robit?

Vopred dakujem za kazdu radu.
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.
 

Amiko HD 8265+ 15.03.2019 11:57 #23033

  • mod
  • mod-ov Avatar
  • PRÍTOMNÝ
  • Administrator
  • Príspevky: 403
  • Dostali ste poďakovanie 160
  • Karma: 55
1. Krížený, ale mal by fungovať aj s priamym.

2. Pôjdu ti jedine ak si dokúpiš dekodovací modul.
Eshop satelitnej techniky Ellano.sk

www.satelity.ellano.sk

Sledovanie pay-tv bez právoplatného predplatného je nelegálne a zakázané zákonom! Nenesieme žiadnu zodpovednosť za obsah na týchto stránkach, aj keď to poškodí vaše zariadenie.
Každý súbor a informácie na týchto stránkach slúžia len na vzdelávacie účely!
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Amiko HD 8265+ 15.03.2019 12:09 #23034

  • Lapay
  • Lapay-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 9
  • Karma: 0
No tak este raz skusim pozriet ten kabel, ked tak si vyrobim novy.
No moc si ma nepotesil ohladne dekodovania stanic, ale co narobim.
Dakujem.:)
Posledná úprava: 15.03.2019 12:11 od Lapay.
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Amiko HD 8265+ 16.03.2019 08:42 #23036

  • TitusXX
  • TitusXX-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Administrator
  • Príspevky: 5531
  • Dostali ste poďakovanie 1631
  • Karma: 348
Ak to prepájaš cez router tak môže byť priamy kábel.
A tie programy čo ti nejdú mne idú v pohode bez modulu,nepíšeš akú máš kartu ICE?

Openbox S-6
AB-Cryptobox 500/550/600/650


Sledovanie pay-tv bez právoplatného predplatného je nelegálne a zakázané zákonom! Nenesieme žiadnu zodpovednosť za obsah na týchto stránkach, aj keď to poškodí vaše zariadenie. Každý súbor a informácie na týchto stránkach slúžia len na vzdelávacie účely!
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Amiko HD 8265+ 16.03.2019 09:56 #23038

  • Lapay
  • Lapay-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 9
  • Karma: 0
Toto by hadam mohlo stacit.
Prílohy:
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Amiko HD 8265+ 17.03.2019 14:58 #23044

  • Lapay
  • Lapay-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 9
  • Karma: 0
No co? Je nejaka moznost rozchodenia tejto karty v prijimaci? Alebo funguje v prijimaci len nejaka ina karta?
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Amiko HD 8265+ 18.03.2019 09:53 #23049

  • TitusXX
  • TitusXX-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Administrator
  • Príspevky: 5531
  • Dostali ste poďakovanie 1631
  • Karma: 348
Táto karta funguje v pohode,pozri v menu či ti ju číta ako Irdeto.

Openbox S-6
AB-Cryptobox 500/550/600/650


Sledovanie pay-tv bez právoplatného predplatného je nelegálne a zakázané zákonom! Nenesieme žiadnu zodpovednosť za obsah na týchto stránkach, aj keď to poškodí vaše zariadenie. Každý súbor a informácie na týchto stránkach slúžia len na vzdelávacie účely!
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Amiko HD 8265+ 18.03.2019 10:09 #23050

  • Lapay
  • Lapay-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 9
  • Karma: 0
Cita ju ako Cryptoworks a prepnut to neviem.
Mal som problem aj so sietou a s nejakymi nastaveniami. Dal som vyrobne nastavenia a pomohlo. Ale tu kartu nie a nie rozchodit.
Prijimac je cisto novy z ellano a ma aktualny fw.
Prosim ta mozes mi napisat kde skusit pohladat prepnutie na irdeto?
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Amiko HD 8265+ 18.03.2019 13:40 #23051

  • TitusXX
  • TitusXX-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Administrator
  • Príspevky: 5531
  • Dostali ste poďakovanie 1631
  • Karma: 348
Skús menu-ca nastvenia,ak si to kupoval v ellano musí ísť...Ktorý fw tam máš?

Openbox S-6
AB-Cryptobox 500/550/600/650


Sledovanie pay-tv bez právoplatného predplatného je nelegálne a zakázané zákonom! Nenesieme žiadnu zodpovednosť za obsah na týchto stránkach, aj keď to poškodí vaše zariadenie. Každý súbor a informácie na týchto stránkach slúžia len na vzdelávacie účely!
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.
Následujúci užívateľ vraví 'Ďakujem': Lapay

Amiko HD 8265+ 19.03.2019 09:45 #23054

  • Lapay
  • Lapay-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 9
  • Karma: 0
Ahoj
Firmware je v nom 1.3.63.
V CA nastaveniach som skusil vsetko mozne. Prijimac sa sprava celkovo nejak cudne. Po vypnuti prijimaca a vybrati a opatovnom vlozeni karty, ju zacal prijimac citat ako Irdeto. Prepnutie na Cryptoworks nebolo mozne (svietilo len Irdeto). Avsak po stlaceni OK na Irdeto sa prijimac
restartoval. Po restarte bol stale Irdeto ale programy nedekodoval. Dal som zaslat zapis ale tiez nepomohlo. Tak som zasa siel do CA nastaveni a znovu skusil prepnut na Cryptoworks. Po stlaceni OK sa znovu restartoval ale po nacitani tam uz bola len moznost Cryptoworks. Ziadne Irdeto.
No nic prijimac ide asi spat do Ellana a radsej ho vymenim za nejaky Cryptobox.
Alebo neviete mi poradit nejaky iny prijimac?
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Amiko HD 8265+ 19.03.2019 18:30 #23065

  • TitusXX
  • TitusXX-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Administrator
  • Príspevky: 5531
  • Dostali ste poďakovanie 1631
  • Karma: 348
Daj tam fw mcas a prepni na irdeto...

Openbox S-6
AB-Cryptobox 500/550/600/650


Sledovanie pay-tv bez právoplatného predplatného je nelegálne a zakázané zákonom! Nenesieme žiadnu zodpovednosť za obsah na týchto stránkach, aj keď to poškodí vaše zariadenie. Každý súbor a informácie na týchto stránkach slúžia len na vzdelávacie účely!
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Amiko HD 8265+ 19.03.2019 21:14 #23067

  • Lapay
  • Lapay-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 9
  • Karma: 0
FW som dal mcas. Prosim ta, ako a kde prepnem na Irdeto?
Menu > Podmieneny pristup > Informacie o karte a tam je len Cryptoworks a neda sa prepat.
Ked kliknem nan, tam mam General card information, Available entitlements a Smart card management. Kde mam prepat na to Irdeto? Uz som z toho riadne nestastny.
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Amiko HD 8265+ 20.03.2019 17:53 #23069

  • TitusXX
  • TitusXX-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Administrator
  • Príspevky: 5531
  • Dostali ste poďakovanie 1631
  • Karma: 348
Skús šípkou doprava alebo dolava....

Openbox S-6
AB-Cryptobox 500/550/600/650


Sledovanie pay-tv bez právoplatného predplatného je nelegálne a zakázané zákonom! Nenesieme žiadnu zodpovednosť za obsah na týchto stránkach, aj keď to poškodí vaše zariadenie. Každý súbor a informácie na týchto stránkach slúžia len na vzdelávacie účely!
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Amiko HD 8265+ 20.03.2019 17:54 #23070

  • Lapay
  • Lapay-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 9
  • Karma: 0
Skusal som. Nefungovalo. Aj vyrobne nastavenia som dal opakovane, dal som poslat zapis na kartu,... nic nepomohlo
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Amiko HD 8265+ 21.03.2019 08:43 #23071

  • Lapay
  • Lapay-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 9
  • Karma: 0
Dakujem za vsetky rady. Prijimac som dnes vratil takze dalsie rady uz neviem odskusat.
Este raz velka vdaka.
Mozno niektore rady pomozu inemu uzivatelovi. :)
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.
  • Strana:
  • 1
Čas vytvorenia stránky: 0.724 sekúnd

Facebook Ellano.sk

Facebook Satelitná technika

Twitter Ellano.sk

Please enable the PHP curl extension to use the Twitter widget