Vitajte, Hosť
Užívateľské meno: Heslo: Pamätať si ma
  • Strana:
  • 1
  • 2

TÉMA: MCAS, XCAM - diskusia

MCAS, XCAM - diskusia 31.03.2014 10:18 #9160

  • kajvet
  • kajvet-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 1
  • Karma: 0
zdravím, chtěl bych se zeptat zda xcam 3.1 jde konfigurovat přes webový prohlížeč?

Pokud by nešlo, pak se upravuje pouze soubor var/xcam/xcam.config ?

například: newcamd:serv2.servercs.tv:11555:1/0D96/0:jmeno:heslo:0102030405060708091011121314
a to původní v souboru tam mám nechat nebo smazat?
díky za reakci
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.
 

MCAS, XCAM - diskusia 31.03.2014 10:24 #9162

  • ZdenekMi
  • ZdenekMi-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Moderator
  • Čas je pouhá iluze, zdravím Vás :-)
  • Príspevky: 4243
  • Dostali ste poďakovanie 1019
  • Karma: 184
Konfiguraci lze udělat přímo přes plugin. Spustíte ho a pak na něm dáte tlačítko OK a dostanete se do menu.

Původní soubor s konfigurací si zazálohujte, protože nevím, zda jsou verze vzájemně kompatibilní.

Zdenek
Ing. Zdeněk Mihula
Vu+ Ultimo 4K, Vu+ Solo 4K, Dreambox DM920 UHD
:woohoo: Navštivte nás: Veřejná skupina fanoušků UHD 4K
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

MCAS, XCAM - diskusia 26.04.2014 05:34 #9568

  • gefra
  • gefra-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 11
  • Dostali ste poďakovanie 1
  • Karma: 2
kajvet napísal:
zdravím, chtěl bych se zeptat zda xcam 3.1 jde konfigurovat přes webový prohlížeč?

Pokud by nešlo, pak se upravuje pouze soubor var/xcam/xcam.config ?

například: newcamd:serv2.servercs.tv:11555:1/0D96/0:jmeno:heslo:0102030405060708091011121314
a to původní v souboru tam mám nechat nebo smazat?
díky za reakci

Dobry den dal jsem novy xcam 3.1 otevrel jsem si tabulku v prijimaci napsal udaje k tomu potrebne a když jsem opustil tabulku tak nic neslo.Pri starsim xcamu me to fungovalo co musim vyplnit u nove verze jsou tam nejake věci navíc jako je label,group co do nich vyplnit a hlavne jak ulozit udaje protože po opusteni xcamu a vraceni zpet tam nic nebilo. Byl by dobry nejaky foto priklad jinak za dobrou odpověď moc dekuji.
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

MCAS, XCAM - diskusia 26.04.2014 06:18 #9569

  • ZdenekMi
  • ZdenekMi-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Moderator
  • Čas je pouhá iluze, zdravím Vás :-)
  • Príspevky: 4243
  • Dostali ste poďakovanie 1019
  • Karma: 184
Zdravím,

bohužel ho nepoužívám, tak vám sám neporadím.

Ale návod je zde: www.fortisclub.com/xcamclient-2.html

Je to sice v ruštině, ale v Chrome to automaticky přeloží a dá se podle toho postupovat. Zkuste se na to podívat. Je tam i příklad konfiguračního souboru.

Zdenek
Ing. Zdeněk Mihula
Vu+ Ultimo 4K, Vu+ Solo 4K, Dreambox DM920 UHD
:woohoo: Navštivte nás: Veřejná skupina fanoušků UHD 4K
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

MCAS, XCAM - diskusia 26.04.2014 19:46 #9595

  • tripitaka
  • tripitaka-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 14
  • Dostali ste poďakovanie 3
  • Karma: 0
alebo jak píše Zm je to tu len sa musiš registrovať
openboxfan.com/index.php/topic,8885.msg110217.html#new


a ak chceš aby ti to uložilo tak mušíš dať exit a potvrdiť yes
screen_4.png


screen_6.png


screen_2.png


screen_3.png
Skytec HD FAC.octagon.Jobi.HbbTVN.v2.12.18.20150515 ,Openbox S5Hd/octagon/ 01.11.71 od 02.10.2013 XcamClient/Mcas, Mclient
Posledná úprava: 26.04.2014 19:54 od tripitaka. Dôvod: doplnenie
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.
  • Strana:
  • 1
  • 2
Čas vytvorenia stránky: 0.724 sekúnd

Facebook Ellano.sk

Facebook Satelitná technika

Twitter Ellano.sk

Please enable the PHP curl extension to use the Twitter widget