Dobry den,
vlastnim prijimac
Coolstream HD2 Tank 2x DVB-S2
. (Byl zakoupen u vas 12.06.2017)
Mam tri problemy:
1. Kdyz prepnu z Astry 19,2 na Astru 23,5, nejde obraz ani zvuk ale signal je 100%. Pomuze az vytazeni CI modulu ven a opetovne zastrceni, pote musim nekolikrat vytahnout a zasunout kartu, nez zacne fungovat. Reset Irdeto v Menu prijimace nepomuze. Kdyz presunu karty do ctecky na predni strane receiveru,tak problem s prepinanim mezi druzicemi zmizi, ovsem zase nedekoduje urcite programy (Film+, Filmbox a dalsi), ctecka na zadni strane je dekodovat umi.
2. Prijimac velmi casto zamrza a nereaguje jak na DO tak ani na vypinac na receiveru. Pomuze pouze vypnuti a zapnuti na zadni strane.
3. Kdyz koukam na Astru 19,2 CI+ modul se +/- kazdych 5 minut synchronizuje, coz je ohledne hlasek na obrazovce otravne. Nevim zda je nutne aby se modul tak casto synchronizoval. Zatim jsem vypnul zobrazovani hlasek na Tv.
Procetl jsem ruzna fora a zkousel se i ptat, ovsem nejsem v Linuxu tak zbehly a rada typu, prepsat soubor .bin (uz neni psano ktery .bin soubor to presne je,jak a co prepsat) mi nepomuze.
Stahl jsem soubor Doscam (nevim ted presne kterou verzi), prepsal atributy na 755 a vlozil do receiveru do slozky EMU pres FTP.
Premyslel jsem cely receiver dat do tovarniho nastaveni a vse nainstalovat znovu, ovsem na zadnem foru se nepise krok po kroku jak to udelat.
Bylo by mozno napsat krok po kroku jak vratit do tovarniho nastaveni a popripade poslat soubory (nebo odkazy) s navodem co a jak prepsat a kam vlozit, aby receiver fungoval jak ma?
Byl bych Vam velmi vdecny...
V priloze posilam screen Image a CI+ modulu.
Dekuji a preji hezky den
Hampel Roman
Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.