- Získaných poďakovaní 0
Diskusia o prijímačoch DVB-T/T2
Amiko Neo T2/c
- zaksta
- Autor témy
- Som tu nový
-
Less
Viac
18 dec 2017 22:23 #21858
od zaksta
Amiko Neo T2/c bolo vytvorené zaksta
Dobry den,
mam cca 2 tyzdne novy Amiko NEO T2/C s plustelkou, pricom prvy tyzden po zapojeni fungoval bez problemov ale potom zrazu zacali programy "stvorcekovat" az sa o niekolko minut zobrazila hlaska "Ziadny signal" - pre vsetky 4 slovenske multiplexy + 1 lokalny.
Ked sa prijimac zapne, tak sila aj kvalita vsetkych programov je 100% ale po par minutach zacne kvalita signalu klesat a tak do 5 minut je 0% (sila signalu je stale 100%) - plati to rovnako pre vsetky programy vsetkych multiplexov. Ked ten isty antenny kabel zapojim do tv Samsung s dvbt1 tunerom, tak vsetky programy vsetkych multiplexov, teda okrem 4.-ho samozrejme, idu bez problemov s kvalitou signalu 100%.Rovnako bez problemov to ide aj na starsom dvbt1 prijimaci Evolve.
Chcel by som sa spytat, ci moze byt nejaky problem v prijimaci Amiko NEO T2/C, resp. ci ste sa pri tomto prijimaci s podobnym problemom este nestretli, pretoze neviem posudit, ci je "vadny" prijimac alebo je problem v antennom rozvode.
mam cca 2 tyzdne novy Amiko NEO T2/C s plustelkou, pricom prvy tyzden po zapojeni fungoval bez problemov ale potom zrazu zacali programy "stvorcekovat" az sa o niekolko minut zobrazila hlaska "Ziadny signal" - pre vsetky 4 slovenske multiplexy + 1 lokalny.
Ked sa prijimac zapne, tak sila aj kvalita vsetkych programov je 100% ale po par minutach zacne kvalita signalu klesat a tak do 5 minut je 0% (sila signalu je stale 100%) - plati to rovnako pre vsetky programy vsetkych multiplexov. Ked ten isty antenny kabel zapojim do tv Samsung s dvbt1 tunerom, tak vsetky programy vsetkych multiplexov, teda okrem 4.-ho samozrejme, idu bez problemov s kvalitou signalu 100%.Rovnako bez problemov to ide aj na starsom dvbt1 prijimaci Evolve.
Chcel by som sa spytat, ci moze byt nejaky problem v prijimaci Amiko NEO T2/C, resp. ci ste sa pri tomto prijimaci s podobnym problemom este nestretli, pretoze neviem posudit, ci je "vadny" prijimac alebo je problem v antennom rozvode.
Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.
- admin
- Som tu nový
-
Less
Viac
- Získaných poďakovaní 0
19 dec 2017 16:18 #21859
od admin
Odpoveď od admin na tému Amiko Neo T2/c
Vyzerá, že je vadný a treba ho poslať na reklamáciu/výmenu.
Prípadne skúste dať Výrobné nastavenia, či to nepomôže, ale osobne tomu moc šancí nedávam.
Prípadne skúste dať Výrobné nastavenia, či to nepomôže, ale osobne tomu moc šancí nedávam.
- zaksta
- Autor témy
- Som tu nový
-
Less
Viac
- Získaných poďakovaní 0
19 dec 2017 20:53 #21860
od zaksta
Odpoveď od zaksta na tému Amiko Neo T2/c
Dakujem za reakciu.
Tie tovarenske nastavenia som uz skusal, to nepomohlo.
Skusim ho teda reklamovat.
Tie tovarenske nastavenia som uz skusal, to nepomohlo.
Skusim ho teda reklamovat.
- milan.matusik
- Som tu nový
-
Less
Viac
- Získaných poďakovaní 0
16 feb 2018 19:09 #22151
od milan.matusik
Odpoveď od milan.matusik na tému Amiko Neo T2/c
Dobry den. Nemate niekto problemy s amiko neo t2/c a to konkretne ze pomaly kazdy druhy tyzden prestane korektne nacitavat irdeto a kanaly, ktore zu platene oznacuje ako "zakodovane".
Neviete niekto, kde je nejaky najnovsi podporovany "plustelka" firmware pre dany stb na stiahnutie ?
Dakujem za odpoved
Neviete niekto, kde je nejaky najnovsi podporovany "plustelka" firmware pre dany stb na stiahnutie ?
Dakujem za odpoved
- petero
- Som tu nový
-
Less
Viac
- Získaných poďakovaní 0
11 jún 2019 14:04 #23319
od petero
Odpoveď od petero na tému Amiko Neo T2/c
Zdravim,
kde mozem stiahnut original FW AMIKO? Potrebujem reklamovat zariadenie.
Dakujem...
kde mozem stiahnut original FW AMIKO? Potrebujem reklamovat zariadenie.
Dakujem...
- mod
-
- Admin
-
11 jún 2019 14:14 #23320
od mod
Eshop satelitnej techniky Ellano.sk
www.satelity.ellano.sk
Sledovanie pay-tv bez právoplatného predplatného je nelegálne a zakázané zákonom! Nenesieme žiadnu zodpovednosť za obsah na týchto stránkach, aj keď to poškodí vaše zariadenie.
Každý súbor a informácie na týchto stránkach slúžia len na vzdelávacie účely!
Odpoveď od mod na tému Amiko Neo T2/c
Eshop satelitnej techniky Ellano.sk
www.satelity.ellano.sk
Sledovanie pay-tv bez právoplatného predplatného je nelegálne a zakázané zákonom! Nenesieme žiadnu zodpovednosť za obsah na týchto stránkach, aj keď to poškodí vaše zariadenie.
Každý súbor a informácie na týchto stránkach slúžia len na vzdelávacie účely!
- petero
- Som tu nový
-
Less
Viac
- Získaných poďakovaní 0
11 jún 2019 16:28 #23321
od petero
Odpoveď od petero na tému Amiko Neo T2/c
Dakujem
Čas vytvorenia stránky: 0.407 sekúnd