Informácie k záruke

Viac
27 máj 2013 01:18 #3931 od mod
Informácie k záruke bolo vytvorené mod
E2 urcena pre prijimace SkyTec HD je testovana ako bezpecna a plne kompatibilna v prijimacoch Jobi, Kleio, Nerine, BlackBox.

V tychto prijimacoch samotna E2 nesposobuje stavy, ktore by mohli mat za nasledok stratu zaruky. (Inymi slovami, pri poskodeni prijimaca SkyTec HD korektnou instalaciou samotnej E2 pre SkyTec HD, plati standardna zaruka).



Nakolko je vsak E2 otvoreny system, je mozne,ze casom sa najdu uzivatelia ktori pouziju rozne neodskusane pluginy tretich stran, alebo neoverene postupy, ktore prijimac uvedu do „stavu vyzadujuceho opravu“.

Pokial sa preukaze (u predajcu alebo u nas), ze si „stav vyzadujuci opravu“ sposobil uzivatel sam, neodbornym postupom (instalovanym nevhodneho software, nespravnym konfigurovanim software, modifikovanim alebo vymazanim systemovych suborov, pozmenovanim fabrickych suborov v prijimaci atd.), budeme na takuto opravu prihliadat ako na mimozarucnu a tym padom spoplatnenu.

Vysku spoplatnenia urci predajca alebo servisny pracovnik, ktory je schopny opravu vykonat, v komplikovanych pripadoch je potrebne odkomunikovat cez Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. cenu za opravu, eventuelne dalsi postup.

Zarucne reklamacie prijimacov SkyTec HD predajca alebo dovozca obvykle akceptuju len ak je v prijimaci nahrany factory software. Pokial tam je E2, predajca alebo dovozca nebude Vasu instalaciu E2, jej nastavenia a pluginy zdlhavo diagnostikovat a „liecit“, ale box preflashuje na factory firmware, preskusa, a pokial ide v poriadku, bude Vam uctovat mimozarucnu opravu. Preto ak nechcete zbytocne platit (a cakat na box kym sa vrati z opravy), je vhodne pred uplatnenim reklamacie spravit „navrat spat“ na factory software a uistit sa, ze domnela chyba boxu sa prejavuje aj v nom.

Postup na navrat spat:

1.skopirovat na usb FAT32 subor usb_uboot.img (z adresara zpet_xxxx ktory je v instalacnom startkite k Vasmu modelu)

2.vypnut prijimac z ELE

3.vlozit zozadu usb kluc

4.drzat CHANNEL UP button na front paneli

5.zapnut prijimac do ELE

6.cakat na display SCAN USB

7.vypise END alebo COMPLETE

8.Nahrat klasicky fabricky soft ird.

Eshop satelitnej techniky Ellano.sk

www.satelity.ellano.sk

Sledovanie pay-tv bez právoplatného predplatného je nelegálne a zakázané zákonom! Nenesieme žiadnu zodpovednosť za obsah na týchto stránkach, aj keď to poškodí vaše zariadenie.
Každý súbor a informácie na týchto stránkach slúžia len na vzdelávacie účely!

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

 
Čas vytvorenia stránky: 0.130 sekúnd
Funguje na Kunena fórum
Nemáte ešte účet ? Zaregistrujte sa!

Prihláste sa do svojho účtu