× Ak máte otázku na prijímač GigaBlue, tu založte novú tému

zmiznutie zoznamu programov, GigaBlue UHD Quad 4K

Viac
28 júl 2025 22:21 #27619 od pkucera
Dobrý deň,
máte niekto skúsenosti so zmiznutím celého zoznamu programov (čo aktualizuje Ellano-plugin)? Stalo sa už dvakrát, po dlhom čase, neboli vôbec programy z družice z Astry 23 st. Najprv som myslel, že sa uvoľnili káble, kázal som doma pritiahnuť. Ani potom však nešlo, neukazovalo ani pripojenie na družicu.
Ale podarilo sa mi na diaľku cez teamviewer spraviť. Neviem, či nejak doma "naklikali zmiznutie" alebo sa to ozaj občasne samovoľne stane.

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

Viac
29 júl 2025 08:16 - 29 júl 2025 08:23 #27620 od Pastoman
Sewa.
Zoznam programov sám od seba nezmizne iba keď sa zmažu súbory settingu. Čo ti to spôsobilo nato neprídeme, môže to byť nejaká aktualizácia enigmy, nejakého pluginu, inštalácia nejakého pluginu, alebo výpadok elektriky a pod. To že to je setting cez Ellano setting plugin s tým nemá nič spoločné je to setting ako každý iný.
Urob si zálohu svojho setttingu cez webrozhranie boxu:  digitalne.ellano.sk/magazin-8/enigma-2-m...s-enigma2#zalohawebr
Potom si ho jednoducho obnovíš cez webrozhranie boxu:  digitalne.ellano.sk/magazin-8/enigma-2-m...a-s-os-enigma2#obweb
Posledný krát upravené:29 júl 2025 08:23 Pastoman

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

Čas vytvorenia stránky: 0.063 sekúnd
Funguje na Kunena fórum
Nemáte ešte účet ? Zaregistrujte sa!

Prihláste sa do svojho účtu