- Získaných poďakovaní 0
Napíšte prijímač ku ktorému hľadáte návod
Manuál pre diaľkový ovládač.
- marian892
- Autor témy
- Som tu nový
-
Less
Viac
19 aug 2014 21:26 #11023
od marian892
Manuál pre diaľkový ovládač. bolo vytvorené marian892
Zdravím .Potreboval by som upraviť v záložkách... keď stlačím šípku hore preskočí mi program o riadok hore a chcem aby mi tom ostalo na tom istom programe mení sa to v multiquickbutton asiii dosť ma to mýli , len teraz nieje nainštalovaný a neviem kde to je a ako to opraviť ??? Dík za radu.Majo
Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.
- TitusXX
-
- Admin
-
Less
Viac
- Získaných poďakovaní 1811
20 aug 2014 07:14 #11026
od TitusXX
AB-Cryptobox 500/550/600/650/700/750/800
Sledovanie pay-tv bez právoplatného predplatného je nelegálne a zakázané zákonom! Nenesieme žiadnu zodpovednosť za obsah na týchto stránkach, aj keď to poškodí vaše zariadenie. Každý súbor a informácie na týchto stránkach slúžia len na vzdelávacie účely!
Odpoveď od TitusXX na tému Manuál pre diaľkový ovládač.
Ešte keby sme tak vedeli o čom píšeš... :blink:
AB-Cryptobox 500/550/600/650/700/750/800
Sledovanie pay-tv bez právoplatného predplatného je nelegálne a zakázané zákonom! Nenesieme žiadnu zodpovednosť za obsah na týchto stránkach, aj keď to poškodí vaše zariadenie. Každý súbor a informácie na týchto stránkach slúžia len na vzdelávacie účely!
- ZdenekMi
-
- Moderátor
-
- Čas je pouhá iluze, zdravím Vás :-)
Less
Viac
- Získaných poďakovaní 495
20 aug 2014 07:50 #11027
od ZdenekMi
Ing. Zdeněk Mihula
Vu+ Ultimo 4K, Vu+ Solo 4K, Dreambox DM920 UHD
:woohoo: Navštivte nás: Veřejná skupina fanoušků UHD 4K
Odpoveď od ZdenekMi na tému Manuál pre diaľkový ovládač.
Ahoj,
on mě psal Marian už přes facebook a ten jeho dotaz nepatří sem, ale týká se nastavení E2.
Já ten jeho problém pochopil takto: jedná se mu o to, že pokud na dálkovém vysílači stiskne tlačítko šipku nahoru, tak se mu zobrazí seznam programů, ale automaticky dojde k posunu na předchozí program v seznamu. On by chtěl, aby se mu zobrazil seznam, ale zároveň zůstal v seznamu stát na programu, který má aktuálně zvolený.
Marian, je to tak?
Mě to tak funguje také a nijak jsem to moc nezkoumal, takže netuším jak to lze případně přenastavit. A možná to záleží i na verzi E2 a použitím skinu.
Zdeněk
on mě psal Marian už přes facebook a ten jeho dotaz nepatří sem, ale týká se nastavení E2.
Já ten jeho problém pochopil takto: jedná se mu o to, že pokud na dálkovém vysílači stiskne tlačítko šipku nahoru, tak se mu zobrazí seznam programů, ale automaticky dojde k posunu na předchozí program v seznamu. On by chtěl, aby se mu zobrazil seznam, ale zároveň zůstal v seznamu stát na programu, který má aktuálně zvolený.
Marian, je to tak?
Mě to tak funguje také a nijak jsem to moc nezkoumal, takže netuším jak to lze případně přenastavit. A možná to záleží i na verzi E2 a použitím skinu.
Zdeněk
Ing. Zdeněk Mihula
Vu+ Ultimo 4K, Vu+ Solo 4K, Dreambox DM920 UHD
:woohoo: Navštivte nás: Veřejná skupina fanoušků UHD 4K
- hrbekl
- Som tu nový
-
Less
Viac
- Získaných poďakovaní 3
20 aug 2014 08:25 #11028
od hrbekl
Odpoveď od hrbekl na tému Manuál pre diaľkový ovládač.
Je-li to tak jak popisuje Zdeněk, je to jednoduché.
Zobrazit seznam programů/kanálů - Menu - Nastavení - Chování kurzoru v seznamu kanálů = Zachovat kanál
Luděk
Zobrazit seznam programů/kanálů - Menu - Nastavení - Chování kurzoru v seznamu kanálů = Zachovat kanál
Luděk
Čas vytvorenia stránky: 0.359 sekúnd