Vitajte, Hosť
Užívateľské meno: Heslo: Pamätať si ma

TÉMA: DreamboxEDIT Diskusia

DreamboxEDIT Diskusia 30.09.2014 14:42 #11555

  • ZdenekMi
  • ZdenekMi-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Moderator
  • Čas je pouhá iluze, zdravím Vás :-)
  • Príspevky: 4242
  • Dostali ste poďakovanie 1021
  • Karma: 184
Měl by za tu cenu být :-) Teoreticky.
Mám dojem, že ten můj byl tak 10x levnější ...

Zdenek
Ing. Zdeněk Mihula
Vu+ Ultimo 4K, Vu+ Solo 4K, Dreambox DM920 UHD
:woohoo: Navštivte nás: Veřejná skupina fanoušků UHD 4K
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.
Následujúci užívateľ vraví 'Ďakujem': Radovan111
 

DreamboxEDIT Diskusia 30.09.2014 14:42 #11556

  • Radovan111
  • Radovan111-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Odborník
  • Príspevky: 295
  • Dostali ste poďakovanie 2
  • Karma: 2
ZdenekMi napísal:
Asi jak píše TitusXX. Kabely stárnou a po nějaké době je potřeba je vyměnit. Osobně jsem nechal koupit nějaké levnější no-name, s tím že je po pár letech vyměním za nové.

Zdenek

Ano pane inženýre, ale já musím volit když už to dělám nějaký pořádný kabel, protože se bude táhnout ze střechy paneláku přes rozvodné skříně na chodbách přes tři patra, a nemůžu to furt tam tahat :(
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

DreamboxEDIT Diskusia 30.09.2014 14:53 #11557

  • ZdenekMi
  • ZdenekMi-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Moderator
  • Čas je pouhá iluze, zdravím Vás :-)
  • Príspevky: 4242
  • Dostali ste poďakovanie 1021
  • Karma: 184
jj, tak tohle chápu. To bych taky radši koupil nějaké dražší a pořádné.

Já to mám jen u sebe na baráku, takže výměna je jednoduchá. U Vás je to složitější.

Zdenek
Ing. Zdeněk Mihula
Vu+ Ultimo 4K, Vu+ Solo 4K, Dreambox DM920 UHD
:woohoo: Navštivte nás: Veřejná skupina fanoušků UHD 4K
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.
Následujúci užívateľ vraví 'Ďakujem': Radovan111

DreamboxEDIT Diskusia 30.09.2014 14:55 #11558

  • TitusXX
  • TitusXX-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Administrator
  • Príspevky: 5675
  • Dostali ste poďakovanie 1757
  • Karma: 375
Ono v panelákoch je to veru problém... :oops:

Openbox S-6
AB-Cryptobox 500/550/600/650


Sledovanie pay-tv bez právoplatného predplatného je nelegálne a zakázané zákonom! Nenesieme žiadnu zodpovednosť za obsah na týchto stránkach, aj keď to poškodí vaše zariadenie. Každý súbor a informácie na týchto stránkach slúžia len na vzdelávacie účely!
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.
Následujúci užívateľ vraví 'Ďakujem': Radovan111

DreamboxEDIT Diskusia 14.12.2019 15:09 #23885

  • edob
  • edob-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Pokročilý
  • Príspevky: 106
  • Karma: 0
Vie mi niekto, prosím, poradiť ako nastaviť bouquets ako prioritný? Keď totiž vypnem prijímač napr. na STV1 v bouquet Skylink Slovak... tak po novom zapnutí sa spustí síce na STV1, ale z bouquet Skylink CZ... s úplme iným číslom stanice.
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

DreamboxEDIT Diskusia 15.12.2019 08:52 #23890

  • mod
  • mod-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Administrator
  • Príspevky: 485
  • Dostali ste poďakovanie 175
  • Karma: 60
Box by si mal zapamätať, v ktorom bukete si bol posledne aj po reštarte.

Skús dať daný buket na prvé miesto v Dreamboxedite.
Eshop satelitnej techniky Ellano.sk

www.satelity.ellano.sk

Sledovanie pay-tv bez právoplatného predplatného je nelegálne a zakázané zákonom! Nenesieme žiadnu zodpovednosť za obsah na týchto stránkach, aj keď to poškodí vaše zariadenie.
Každý súbor a informácie na týchto stránkach slúžia len na vzdelávacie účely!
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

DreamboxEDIT Diskusia 15.12.2019 12:20 #23892

  • edob
  • edob-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Pokročilý
  • Príspevky: 106
  • Karma: 0
Tiež som si to myslel, ale nepomohlo to. Nakoniec som spravil upgrade na VTI 14.0.5 a všetko je OK.
Ešte mám jeden problém. V dreamboxedit mám všetky picony pri jednotlivých staniciach, ale po odoslaní do VU+ mi niektoré v TV (v EPG) chýbajú napr. Markíza a ešte pár ďalších. Ale len v EPG, na lište sa objavia, aj v CoolTV... je to OK
EPG.jpg

Vie niekto, prosím, poradiť kde je problém?
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

DreamboxEDIT Diskusia 15.12.2019 17:14 #23895

  • Blind Guardian
  • Blind Guardian-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Začiatočník
  • Príspevky: 93
  • Dostali ste poďakovanie 39
  • Karma: 8
Treba pozrieť aka je nastavená cesta ku piconom v nastavení enigmy vti v menu/VTI/Nastavenie-zoznam staníc a v menu/vti/nastavenie-užívateľské rozhranie a do tých nastavených ciest nakopírovgať pikony.
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

DreamboxEDIT Diskusia 16.12.2019 10:52 #23900

  • edob
  • edob-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Pokročilý
  • Príspevky: 106
  • Karma: 0
Ďakujem za radu. V zozname staníc to bolo nastavené na HDglas, to som opravil, nepomohlo to. V užívateľskom rozhraní som nenašiel možnosť to tam nastaviť/zadať. Keby som vedel kde, nakopíroval by som ich cez FTP. Ale aj tak je to divné, lebo z asi 120 programov to robí len asi 8.
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.
Čas vytvorenia stránky: 0.759 sekúnd

Facebook Ellano.sk

Facebook Satelitná technika

Twitter Ellano.sk

Please enable the PHP curl extension to use the Twitter widget