Tak som nakoniec zostal u Skylink,len som kupil kartu Irdeto a twin LNB. Prijímač je nakoniec VU+ DUO 4K. Musím poznamenat,že až takýto rýchly prijímač som nečakal,po zapnutí je obraz do 3 sekund a je možné okamžite prepnut program alebo robit čokolvek iné. Prepínanie programov takmer okamžité,stabilita systému skvelá,zatial žiadny výpadok alebo reštart. Je to velmy nadupaný prijímač,na nič netreba čakat,čo u zasratého Gosat neplatilo. Na všetko ste si museli počkat a to poriadne,a ani potom ste nemali vyhraté,pretože ste zistili,že si po hodine štartu a hodine načítania nahrávok i tak nič nepozriete-musíte ten krám opat reštartovat. I tak mali všetky nahrávky chyby,zvačša výpadok obrazu-skrátka mal problém sučasne dekodovat program a sučasne i nahrávat. Na VU+ všetky nahrávky bezchybné. Spočiatku som sa obával náročnejšej obsluhy,no po paár hodinách je to zvyk. Taktiež som nič nemusel hladat alebo konfigurovat,všetko tam už bolo od Ellana urobené,len som zapojil,strčil kartu a hotovo. Boot systému je pomalší,no neprebieha po každom zapnutí,čo u Gosatu neplatilo-každý štart bol s bootom systému. Načítanie EPG okamžité a bezchybné-tak toto som nečakal,pre G to bol nemalý problém.