- Získaných poďakovaní 0
stream satelitneho signalu
- papopp
- Autor témy
- Som tu nový
-
Less
Viac
15 jún 2019 11:23 #23331
od papopp
stream satelitneho signalu bolo vytvorené papopp
Zdravim,
chcem sa opytat ci je mozne streamovat len satelitny signal z ineho prijimaca s OPEN ATV 6.3. O co mi ide. Mam Octagon SF 4008, Open ATV 6.3. Mam parabolu, ale pred nou stromy, takze zacinam mat problen s kvalitou signalu. Stromy nemozem odstranit a paraboilu uz nemam kam inam umiestnit. Pokial by to bolo mozne mam par priatelov, ktory maju umietnene paraboly na dobrej pozicii, ale byvaju v inych mestach ako ja.
Dakujem za odpoved
chcem sa opytat ci je mozne streamovat len satelitny signal z ineho prijimaca s OPEN ATV 6.3. O co mi ide. Mam Octagon SF 4008, Open ATV 6.3. Mam parabolu, ale pred nou stromy, takze zacinam mat problen s kvalitou signalu. Stromy nemozem odstranit a paraboilu uz nemam kam inam umiestnit. Pokial by to bolo mozne mam par priatelov, ktory maju umietnene paraboly na dobrej pozicii, ale byvaju v inych mestach ako ja.
Dakujem za odpoved
Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.
- mod
-
- Admin
-
17 jún 2019 08:59 #23334
od mod
Eshop satelitnej techniky Ellano.sk
www.satelity.ellano.sk
Sledovanie pay-tv bez právoplatného predplatného je nelegálne a zakázané zákonom! Nenesieme žiadnu zodpovednosť za obsah na týchto stránkach, aj keď to poškodí vaše zariadenie.
Každý súbor a informácie na týchto stránkach slúžia len na vzdelávacie účely!
Odpoveď od mod na tému stream satelitneho signalu
Teoreticky áno, cez VPN, pokiaľ máš ty a tvoj priateľ rýchly a stabilný net. Popozeraj tu:
www.world-of-satellite.com/showthread.ph...67360fc3bd1c7723ddb7
Eshop satelitnej techniky Ellano.sk
www.satelity.ellano.sk
Sledovanie pay-tv bez právoplatného predplatného je nelegálne a zakázané zákonom! Nenesieme žiadnu zodpovednosť za obsah na týchto stránkach, aj keď to poškodí vaše zariadenie.
Každý súbor a informácie na týchto stránkach slúžia len na vzdelávacie účely!
- Hrdlicka
-
- Som tu nový
-
Less
Viac
- Získaných poďakovaní 10
17 jún 2019 10:31 #23336
od Hrdlicka
VU+ Solo2, VU+ UNO 4k SE, Optibox Zebra, AB Cryptobox 750, AB Cryptobox 652, AB Cryptobox 650
Odpoveď od Hrdlicka na tému stream satelitneho signalu
Je to mozne...Musis mat pevnu verejnu IP adresu a povolit na routri port cez ktory budes streamovat.Ale predpokladam ze tuto konfiguraciu routera asi sam nezvladnes takze si prizvat niekoho kto tomu trochu rozumie a pomoze Ti s tym.
Alebo ako bolo spomenute tak cez to VPN...ale zase zavolat si niekoho kto Ti pomoze.
Alebo ako bolo spomenute tak cez to VPN...ale zase zavolat si niekoho kto Ti pomoze.
VU+ Solo2, VU+ UNO 4k SE, Optibox Zebra, AB Cryptobox 750, AB Cryptobox 652, AB Cryptobox 650
- turokrem
- Diskutér
-
Less
Viac
- Získaných poďakovaní 0
09 sep 2019 22:48 #23584
od turokrem
Odpoveď od turokrem na tému stream satelitneho signalu
cauko. a je tu niekto kto pomoze? vpn je jedine nepriestrelne. pokrocilo to niekam? tiez mam zaujem sledovat moju tv z ineho networku kedzed mam masinu za 250evry. vu+uno4k
Čas vytvorenia stránky: 0.450 sekúnd