ktory FW? + stabilita pripojenia pri CCCAM

  • marecek666
  • Autor témy
  • Offline
  • Som tu nový
  • Som tu nový
Viac
16 okt 2012 16:46 - 16 okt 2012 18:55 #1392 od marecek666
ktory FW? + stabilita pripojenia pri CCCAM bolo vytvorené marecek666
zdravim,
aky je rozdiel medzi east a west verziou fw?
ja som kupil tento prijimac ako nahradu mojho pokazeneho 403p, ktory som pouzival ako cccam klienta. No na tejto 406p to blbne a nedrzi si pripojenie na server. Par minut/sekund ide a par nie. Nahodne to vypadava a ked som sledoval pripojenie v menu v polozke server tak som myslel ze si zo mna ta vec robi srandu, na striedacku sa to pripaja a odpaja. Len dodam, ze 403p mi islo super bez vypadkov. Skusal som udaje pre pripojenie zadavat rucne cez DO v menu a skusal som ich nahrat do prijimaca cez USB z programu Server tool. Ani v jednom pripade to nie je stabilne a na striedacku obraz ide a nie. Ked do neho dam svoju ICE kartu tak vsetko ide ako ma. No ja ho potrebujem ako klienta cccam. Bolo mi od predajcu ellano potvrdene emailom, ze tento prijimac cccam podporuje a ze do neho treba dat east verziu fw. No zatial ma o tom tento prijimac nepresvedcil a s tou podporou cccam to asi este nieje v fw doriesene. Je na taketo pouzitie neaky fw ktory je stabilny?

inac slusna masinka, vyborna kvalita obrazu, priemerne rychle menu a odozvy, a priemerne DO

ps: len dodam, ze teraz skusam server beziaci s newcamd a tam to facha super. Prijimac sa pripoji a ide bez vypadkov, takze to najskor bude fakt problem s podporou cccam.
Posledný krát upravené:16 okt 2012 18:55 marecek666

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

 
Viac
29 okt 2012 01:03 #1482 od peter
a neskusal si tú west verziu? vyzerá byť novšia...

Tiež mi raz takto nevedelo korektne pripojiť prijímač, po chvíli to odpajalo, ale nebol to opticum. Chybu som mal v nastavení mac adries.

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

Čas vytvorenia stránky: 0.127 sekúnd
Funguje na Kunena fórum
Nemáte ešte účet ? Zaregistrujte sa!

Prihláste sa do svojho účtu