Vitajte, Hosť
Užívateľské meno: Heslo: Pamätať si ma
LNB, paraboly, CAM, karty...
  • Strana:
  • 1

TÉMA: Skylink M7

Skylink M7 11.02.2014 17:14 #7908

  • ponican
  • ponican-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Začiatočník
  • fanatik na sat techniku ako začiatočník....
  • Príspevky: 55
  • Karma: 0
Chcem sa spítat je možné ked mate kartu sky lin M7 a ca modul smit date do šachty do prístroja HD BOX 9105 plus prečíta ju a jemožné zdielat tuto kartu na druhom prístroji alebo to už sky lin touto kartov odstavil všetky prístroje na baze conax čítačky a dve šachty viem že na irdeto hd to ide ale na tejto karte či pojde lebo chcem kupit HD box 9105 plus poradte niečo dakujem...
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.
 

Skylink M7 11.02.2014 17:33 #7912

  • ZdenekMi
  • ZdenekMi-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Moderator
  • Čas je pouhá iluze, zdravím Vás :-)
  • Príspevky: 4243
  • Dostali ste poďakovanie 1019
  • Karma: 184
Nová M7 půjde jen v modulu (je uniblock). A pokud je v modulu, tak nepůjde sdílet. To je taky jeden z důvodů proč Skylink tyto karty začal se Secure Silicon dodávat....

Zdenek
Ing. Zdeněk Mihula
Vu+ Ultimo 4K, Vu+ Solo 4K, Dreambox DM920 UHD
:woohoo: Navštivte nás: Veřejná skupina fanoušků UHD 4K
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.
Následujúci užívateľ vraví 'Ďakujem': ponican

Skylink M7 11.02.2014 17:38 #7913

  • TitusXX
  • TitusXX-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Administrator
  • Príspevky: 5574
  • Dostali ste poďakovanie 1660
  • Karma: 349
Presne tak,modul nenazdielaš...

Openbox S-6
AB-Cryptobox 500/550/600/650


Sledovanie pay-tv bez právoplatného predplatného je nelegálne a zakázané zákonom! Nenesieme žiadnu zodpovednosť za obsah na týchto stránkach, aj keď to poškodí vaše zariadenie. Každý súbor a informácie na týchto stránkach slúžia len na vzdelávacie účely!
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.
Následujúci užívateľ vraví 'Ďakujem': ponican

Skylink M7 11.02.2014 17:48 #7915

  • ponican
  • ponican-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Začiatočník
  • fanatik na sat techniku ako začiatočník....
  • Príspevky: 55
  • Karma: 0
ste super dakujem za odpoved tak ak mam staru kartu irdeto hd dam do čítačky conax plugín m casa pojde zdielat ak som pochpil dík moc za odpoved tak možem kupit hd box ca modul kartu M7 síce už sa nedaju kupit ine lebo to už zablokovali tak že sa neda zaregistrovat stare karty keby som ju zohnal aj od ruky niekde som to čítal tak musím či chcem kupit M7 a ca modul a pojde to no smola že to už nepojde zdielat a ešte ta karta freesat pojde v conaxse alebo treba tieš plugín a ta sa bude dat zdielat lebo to chce kamarat a riešim to za neho dík...
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.
  • Strana:
  • 1
Čas vytvorenia stránky: 0.780 sekúnd

Facebook Ellano.sk

Facebook Satelitná technika

Twitter Ellano.sk

Please enable the PHP curl extension to use the Twitter widget