Vitajte, Hosť
Užívateľské meno: Heslo: Pamätať si ma
LNB, paraboly, CAM, karty...
  • Strana:
  • 1

TÉMA: Ako je to so satelitnym tunerom v tv?

Ako je to so satelitnym tunerom v tv? 05.01.2015 14:41 #13037

  • laszlocom
  • laszlocom-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 2
  • Karma: 0
Nazdar,

mozno, je to sporsta otazka, ale ako to je s tv-m, co ma vstavany satelitny tuner? Da sa do toho nastavit mcas, alebo ccam, alebo nieco pre prijem napr. z cardshare?
Dakujem.

Z
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.
 

Ako je to so satelitnym tunerom v tv? 05.01.2015 14:45 #13038

  • ZdenekMi
  • ZdenekMi-ov Avatar
  • PRÍTOMNÝ
  • Moderator
  • Čas je pouhá iluze, zdravím Vás :-)
  • Príspevky: 4243
  • Dostali ste poďakovanie 1021
  • Karma: 184
Do TV nic takového nejde. Tam jedině vložit CI modul, do něj zaplacenou kartu a koukat. Nic víc.

Zdeněk
Ing. Zdeněk Mihula
Vu+ Ultimo 4K, Vu+ Solo 4K, Dreambox DM920 UHD
:woohoo: Navštivte nás: Veřejná skupina fanoušků UHD 4K
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.
Následujúci užívateľ vraví 'Ďakujem': laszlocom

Ako je to so satelitnym tunerom v tv? 05.01.2015 16:43 #13040

  • laszlocom
  • laszlocom-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 2
  • Karma: 0
Dakujem za info, cize musim kupit druhy box :D
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Ako je to so satelitnym tunerom v tv? 05.01.2015 16:50 #13041

  • ZdenekMi
  • ZdenekMi-ov Avatar
  • PRÍTOMNÝ
  • Moderator
  • Čas je pouhá iluze, zdravím Vás :-)
  • Príspevky: 4243
  • Dostali ste poďakovanie 1021
  • Karma: 184
jj, pro vaše potřeby určitě samostatný box ;)

Zdenek
Ing. Zdeněk Mihula
Vu+ Ultimo 4K, Vu+ Solo 4K, Dreambox DM920 UHD
:woohoo: Navštivte nás: Veřejná skupina fanoušků UHD 4K
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Ako je to so satelitnym tunerom v tv? 01.01.2016 22:08 #17078

  • zakika
  • zakika-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 8
  • Karma: 1
Zdravim

Nechcem otvarat novu temu, tak pisem radsej sem, lebo sa to tyka TV SAMSUNG SE8000 radu. Mam freesat a neviem chytit niektore stanice, ktore su v DVB-s2, ale niektore napriklad CT1 chytim. Ma dakto dajaky napad, cim to moze byt?
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Ako je to so satelitnym tunerom v tv? 01.01.2016 22:26 #17079

  • ZdenekMi
  • ZdenekMi-ov Avatar
  • PRÍTOMNÝ
  • Moderator
  • Čas je pouhá iluze, zdravím Vás :-)
  • Príspevky: 4243
  • Dostali ste poďakovanie 1021
  • Karma: 184
Problémy může být způsoben pár základními příčinami:

1.) Nepřesně seřízená parabola, což způsobuje nedostatečný signál. Na těch programech co nejdou se podívejte, zda je tam signál a v jaké síle a kvalitě.

2.) Parametry transpondéru mohou dělat problémy tunery v TV nebo použitém modulu.
Proveďte aktualizaci na nejnovější verzi FW v TV a také v použitém CI/CI+ modulu.

Zdeněk
Ing. Zdeněk Mihula
Vu+ Ultimo 4K, Vu+ Solo 4K, Dreambox DM920 UHD
:woohoo: Navštivte nás: Veřejná skupina fanoušků UHD 4K
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.
Následujúci užívateľ vraví 'Ďakujem': zakika

Ako je to so satelitnym tunerom v tv? 02.01.2016 08:39 #17080

  • zakika
  • zakika-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 8
  • Karma: 1
Ďakujem za odpoveď

Včera som aktualizoval TV, CI modul bol aktuálny. Na tú istú parabolu a LNB mám napojený aj AB Crypotobox a ten ide v poriadku.

TV napr. na frekvencii 12034 V nemá signál, ale kde je ČT1, tam ukazuje 100 %, takže neviem, čo by som ešte vedel bez pomoci servisaka
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Ako je to so satelitnym tunerom v tv? 02.01.2016 08:47 #17081

  • ZdenekMi
  • ZdenekMi-ov Avatar
  • PRÍTOMNÝ
  • Moderator
  • Čas je pouhá iluze, zdravím Vás :-)
  • Príspevky: 4243
  • Dostali ste poďakovanie 1021
  • Karma: 184
Mě už jen napadá tu frekvenci na TV smazat , pak znovu přidat a naladit programy.

Jinak už nemám bohužel jiný nápad :-(

Zdeněk
Ing. Zdeněk Mihula
Vu+ Ultimo 4K, Vu+ Solo 4K, Dreambox DM920 UHD
:woohoo: Navštivte nás: Veřejná skupina fanoušků UHD 4K
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.
Následujúci užívateľ vraví 'Ďakujem': zakika

Ako je to so satelitnym tunerom v tv? 02.01.2016 09:58 #17082

  • zakika
  • zakika-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 8
  • Karma: 1
AKot o myslíš to zmazanie? Zo zoznamu frekvencií?
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Ako je to so satelitnym tunerom v tv? 02.01.2016 10:15 #17083

  • ZdenekMi
  • ZdenekMi-ov Avatar
  • PRÍTOMNÝ
  • Moderator
  • Čas je pouhá iluze, zdravím Vás :-)
  • Príspevky: 4243
  • Dostali ste poďakovanie 1021
  • Karma: 184
Ano, myslel jsem ze seznamu frekvencí. Pak frekvenci znovu přidat se správnými parametry a zkusit znovu naskenovat programy.

Zdeněk
Ing. Zdeněk Mihula
Vu+ Ultimo 4K, Vu+ Solo 4K, Dreambox DM920 UHD
:woohoo: Navštivte nás: Veřejná skupina fanoušků UHD 4K
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.
Následujúci užívateľ vraví 'Ďakujem': zakika

Ako je to so satelitnym tunerom v tv? 02.01.2016 12:04 #17084

  • zakika
  • zakika-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 8
  • Karma: 1
Podarilo sa. Síce som nevedel vymazať frekvenciu, ale pri jej editovaní som zistil že boli zadané so SR 28000 a ni 30000, preto mi nič nenašlo
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Ako je to so satelitnym tunerom v tv? 02.01.2016 12:12 #17087

  • ZdenekMi
  • ZdenekMi-ov Avatar
  • PRÍTOMNÝ
  • Moderator
  • Čas je pouhá iluze, zdravím Vás :-)
  • Príspevky: 4243
  • Dostali ste poďakovanie 1021
  • Karma: 184
Tak super, hlavně že to funguje :-)

Zdeněk
Ing. Zdeněk Mihula
Vu+ Ultimo 4K, Vu+ Solo 4K, Dreambox DM920 UHD
:woohoo: Navštivte nás: Veřejná skupina fanoušků UHD 4K
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.
  • Strana:
  • 1
Čas vytvorenia stránky: 0.845 sekúnd

Facebook Ellano.sk

Facebook Satelitná technika

Twitter Ellano.sk

Please enable the PHP curl extension to use the Twitter widget