Vitajte, Hosť
Užívateľské meno: Heslo: Pamätať si ma
LNB, paraboly, CAM, karty...
  • Strana:
  • 1

TÉMA: RTVS karta v uni čítačke sh4

RTVS karta v uni čítačke sh4 08.07.2015 16:23 #15587

  • agogora
  • agogora-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Začiatočník
  • Príspevky: 80
  • Dostali ste poďakovanie 52
  • Karma: 13
Po 2 mesiacoch cakania dorucena karta RTVS. Nedala sa aktivovat v CA module IRDETO CI+ SMIT Skylink ready ani v MCAS. Zapisy aj spravy prichadzali, vyslekom vsak bola cierno-cierna tma a vypis - karta nie je aktivovana.

Aktivacia karty uspesna v enigme OpenATV 4.2, primac GM Triplex
(procesor sh4), OSCam: 1.20-unstable_svn SVN r9963 sh4. Pozor! Tento oscam vam nezobrazi "cardok entitlements pre RTVS irdeto kartu! V prilohe subory s oscam a nastaveniami "aktivacia".

Aktivovana karta RTVS je funkcna aj Sparku, MCAS 1.0.34 (k dispozicii
aj na tomto fore). Overene aj v Amiko alien2. Na inych sh4 primacoch
som neskusal.

Kartu prevadzkujem v OSCam: 1.20-unstable_svn Build: r10868 sh4. Zobrazuje cardok entitlements, prepinanie medzi kartami je stabilne a rychle. Subory v prilohe "aktivne".
Prílohy:
  • Príloha Príloha je pre hostí skrytá, pre jej náhľad sa prosím prihláste alebo zaregistrujte.
  • Príloha Príloha je pre hostí skrytá, pre jej náhľad sa prosím prihláste alebo zaregistrujte.
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.
Následujúci užívateľ vraví 'Ďakujem': ZdenekMi, blue33, Fezoj0000, ikes
 

RTVS karta v uni čítačke sh4 03.01.2017 08:12 #19974

  • bubulak
  • bubulak-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 1
  • Karma: 0
Zdravim,

mam velmi podobny problem- zial navrhnute kroky nepmohli. Mam RTVS kartu, ktora bola par mesiacov v sufliku a snazim sa ju spojazdnit. Myslim, ze zatial som ju este nikdy neaktivoval.

Ako zariadenia pouzivam 2:

- VU+ solo SE
- obycajny televizor Sony bravia s irdeto modulom

1) Pri TV Bravia je to absolutne bez akelkolvek reakcie,karta moze byt vlozena na kanali STV1 HD alebo STV2 HD, ale nic sa nestane (nemam opravnenia prezerat uvedeny kanal).

2) Pri VU+ solo SE som pri Oscam urobil presne tie nastavenia, ktore odporucate (jedine, co som vymenil boli nazvy userov, ale ako je vidiet z obrazku a logov, to nebol problem). Ani po behu celu noc sa karta zial ziadnym sposobom neaktivuje.

Signal je v poriadku napr. TA3 z rovnakeho zdroja funguje fajn.

Vie mi prosim niekto poradit?

Obrazok:

pragotron.sk/ss1.png

Log:

log1:

2017/01/03 08:40:41 524C88 c [DVBAPI] Demuxer #0 (re)starting decodingrequests on all 5 ecmpids!
2017/01/03 08:40:41 524C88 c [DVBAPI] Demuxer #0 trying to descramble PID #0 CAID 0668 PROVID 000000 ECMPID 146A ANY CHID
2017/01/03 08:40:41 524C88 c dummy (0668&000000/0000/132A/4F:18B32EE2B6D3A9EBE79A15E5FC05CDBE): not found (0 ms) by RTVSd - STV 2 HD
2017/01/03 08:40:41 524C88 c [DVBAPI] Demuxer #0 (re)starting decodingrequests on all 5 ecmpids!
2017/01/03 08:40:41 50EE40 r RTVSd [irdeto] dummy emmtype=global, len=64, idx=75, cnt=1: written (165 ms)
2017/01/03 08:40:41 50EE40 r RTVSd [irdeto] dummy emmtype=global, len=64, idx=76, cnt=1: written (164 ms)
2017/01/03 08:40:42 524C88 c [DVBAPI] Demuxer #0 trying to descramble PID #0 CAID 0668 PROVID 000000 ECMPID 146A ANY CHID
2017/01/03 08:40:42 50EE40 r RTVSd [irdeto] dummy emmtype=global, len=64, idx=77, cnt=1: written (164 ms)

Vdaka za akukolvek pomoc!
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

RTVS karta v uni čítačke sh4 03.01.2017 14:38 #19976

  • agogora
  • agogora-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Začiatočník
  • Príspevky: 80
  • Dostali ste poďakovanie 52
  • Karma: 13
Ahoj,
najjednoduchsie je aktivovat RTVS kartu v primaci s Irdeto citackou, napr. primace skylink ready. Ak mate niekoho znameho s takymto primacom skuste kartu aktivovat u neho.
Nesmie to byt ale akciovy primac, ktory je sparovany s kartou majitela primaca, nezoberie vasu kartu RTVS.
Podla obrazku pouzivate v primaci VU oscam r8891 v ktorom Vam kartu RTVS neaktivuje. Caid 0668 (RTVS karta) bol do oscamu implementovany cca od verzie 10 100 a vyssie. Zmenil by som binarku oscam na aktualnu verziu.
Kartu RTVS mam odlozenu cca 1 rok bez pouzivania, skusim ju znovu zajtra aktivovat na Xtrend et10000 oscam OSCam r11297 a dam vediet. Manzelka teraz pozera, asi by mi to ...

V televizoroch je tazke spojazdnit karty s ci modulom. Nepopisujete aky mate modul.

Aktualne verzie oscam:
anonymouse.org/cgi-bin/anon-www.cgi/http...nvh3uscjpfv353i78tv6

Prispevky zaoberajuce sa aktualizaciu RTVS karty:
www.ab-forum.info/viewtopic.php?t=62700
www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=165&t=62676
www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=27&t=62559&view=unread#unread

Prajem pekny den.
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

RTVS karta v uni čítačke sh4 04.01.2017 04:34 #19979

  • agogora
  • agogora-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Začiatočník
  • Príspevky: 80
  • Dostali ste poďakovanie 52
  • Karma: 13
Moja RTVS karta bola neaktivna, v oscam r11297 nabehla takmer okamzite. Pouzite novsi oscam. Pripajam obrazky.
Prílohy:
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.
  • Strana:
  • 1
Čas vytvorenia stránky: 0.849 sekúnd

Facebook Ellano.sk

Facebook Satelitná technika

Twitter Ellano.sk

Please enable the PHP curl extension to use the Twitter widget