Vitajte, Hosť
Užívateľské meno: Heslo: Pamätať si ma
LNB, paraboly, CAM, karty...
  • Strana:
  • 1

TÉMA: Seká se obraz trhá se u archivu czsk

Seká se obraz trhá se u archivu czsk 13.12.2016 18:02 #19753

  • Slezi
  • Slezi-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 16
  • Dostali ste poďakovanie 1
  • Karma: 0
Dobrý den mám takový problém u solo 4k seká se obraz trhá se u archivu czsk na předchozím solo duo problém nebyl takže připojením to nebude image vti nemáte někdo zkušenosti s děkuji za případné rady
Posledná úprava: 13.12.2016 18:03 od Slezi.
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.
 

Seká se obraz trhá se u archivu czsk 13.12.2016 18:13 #19755

  • ZdenekMi
  • ZdenekMi-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Moderator
  • Čas je pouhá iluze, zdravím Vás :-)
  • Príspevky: 4243
  • Dostali ste poďakovanie 1020
  • Karma: 184
Mám teď Vti 11.0. Náhodně jsem zkusil pár věcí ze Sosáče a funguje normálně. Jedu přes LAN.

Máte přijímač připojený přes LAN nebo WiFi? Pokud WiFi mohl by být problém tak.

Zkusil bych možná Archiv CZSK odinstalovat a znovu nainstalovat.

Případně tady se podívejte, jsou tam nějaké rady, co zkusit nastavit, když se obraz seká:
github.com/mx3L/archivczsk/releases

A pokud máte přijímač od Ellano, tak případně můžete zkusit dotaz zde:
vuplus.guru/poradna/

Zdeněk
Ing. Zdeněk Mihula
Vu+ Ultimo 4K, Vu+ Solo 4K, Dreambox DM920 UHD
:woohoo: Navštivte nás: Veřejná skupina fanoušků UHD 4K
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.
Následujúci užívateľ vraví 'Ďakujem': Slezi

Seká se obraz trhá se u archivu czsk 13.12.2016 18:36 #19756

  • Slezi
  • Slezi-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 16
  • Dostali ste poďakovanie 1
  • Karma: 0
Připojení LAN odinstalovani jsem také zkoušel i starší verze archivu i starší verze Vti různé kombinace a bez výsledku
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Seká se obraz trhá se u archivu czsk 13.12.2016 19:42 #19757

  • ZdenekMi
  • ZdenekMi-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Moderator
  • Čas je pouhá iluze, zdravím Vás :-)
  • Príspevky: 4243
  • Dostali ste poďakovanie 1020
  • Karma: 184
Mám dojem, že jsem si jen nějak zvětšoval tady ty buffery a hodnoty pro přehrávání. Jinak jsem s tím nic nedělal. Zkuste ty hodnoty u sebe zvětšit, jestli to pomůže. Jinak mě popravdě nic moc jiného nenapadá :-(


1_0_0_0_0_0_0_0_0_0_2016-12-13.jpg



Zdeněk
Ing. Zdeněk Mihula
Vu+ Ultimo 4K, Vu+ Solo 4K, Dreambox DM920 UHD
:woohoo: Navštivte nás: Veřejná skupina fanoušků UHD 4K
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.
Následujúci užívateľ vraví 'Ďakujem': Slezi

Seká se obraz trhá se u archivu czsk 13.12.2016 19:55 #19758

  • Slezi
  • Slezi-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 16
  • Dostali ste poďakovanie 1
  • Karma: 0
Děkuji za rady nemám to menu nastavení tak rozsáhlé mám tam jen 3 řádky ne jak vy u té konfigurace přehrávače jak to nastavení rozsirim? Určitě je v původním nastavení
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Seká se obraz trhá se u archivu czsk 13.12.2016 20:08 #19759

  • ZdenekMi
  • ZdenekMi-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Moderator
  • Čas je pouhá iluze, zdravím Vás :-)
  • Príspevky: 4243
  • Dostali ste poďakovanie 1020
  • Karma: 184
Hmm, tak to je divný. Já nic nenastavoval, mám to tam takhle automaticky. Nainstaloval jsem jen Archiv + subssupport. Takto tam to menu mám od začátku.

I když něco jsme tuším ještě kdysi s někým řešili ohledně přehrávače, v které se to má spouštět. Ale to jsem pak nechal na defaultní nastavení.

Zkuste vyhledat příspěvky k Archivu nebo Vu+ Solo 4K. Někde to tu bude.

Zdeněk
Ing. Zdeněk Mihula
Vu+ Ultimo 4K, Vu+ Solo 4K, Dreambox DM920 UHD
:woohoo: Navštivte nás: Veřejná skupina fanoušků UHD 4K
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.
Následujúci užívateľ vraví 'Ďakujem': Slezi

Seká se obraz trhá se u archivu czsk 14.12.2016 04:42 #19760

  • Slezi
  • Slezi-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 16
  • Dostali ste poďakovanie 1
  • Karma: 0
Děkuji za rady zkusil jsem i nainstalovat kompletní zálohu image vti 9.1kterou jsem stáhl kdesi na fóru kterou měla všechny pluginy funkční na jiných solo4k a stále stejný problém vy náhodou nemáte svoji kompletní zálohu image že bych to vyzkoušel
Děkuji za případnou pomoc
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Seká se obraz trhá se u archivu czsk 14.12.2016 10:13 #19761

  • ZdenekMi
  • ZdenekMi-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Moderator
  • Čas je pouhá iluze, zdravím Vás :-)
  • Príspevky: 4243
  • Dostali ste poďakovanie 1020
  • Karma: 184
Omluvám se, ale svojí zálohu poskytnout nemohu. Není v ní sice nic nelegálního, ale mám tam nastavené různé věci z důvodů testů a ladění E2. A nastavené přístupy, abych se na přijímač dostal z venku. Takže svojí zálohu opravdu nikomu z bezpečnostních důvodů zásadně neposkytuji.

A tedy nevím, v čem by u vás mohl být problém. Asi bych to zkusit řešit přímo s prodejcem.

Zdeněk
Ing. Zdeněk Mihula
Vu+ Ultimo 4K, Vu+ Solo 4K, Dreambox DM920 UHD
:woohoo: Navštivte nás: Veřejná skupina fanoušků UHD 4K
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.
Následujúci užívateľ vraví 'Ďakujem': Slezi

Seká se obraz trhá se u archivu czsk 06.01.2017 06:22 #20015

  • Slezi
  • Slezi-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 16
  • Dostali ste poďakovanie 1
  • Karma: 0
ještě mám jeden dotaz náhodně mi vyskakuji infobar (infolišta o kanále) zkoušel jsem různé skiny a dělá to u všech nemáte s tímto zkušenost? děkuji
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Seká se obraz trhá se u archivu czsk 06.01.2017 07:11 #20016

  • ZdenekMi
  • ZdenekMi-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Moderator
  • Čas je pouhá iluze, zdravím Vás :-)
  • Príspevky: 4243
  • Dostali ste poďakovanie 1020
  • Karma: 184
Mě vyskakuje také, když se podle EPG mění pořad z jednoho na druhý - začíná nový pořad.

Možná to jde nějak vypnout, ale nevím.

Zdeněk
Ing. Zdeněk Mihula
Vu+ Ultimo 4K, Vu+ Solo 4K, Dreambox DM920 UHD
:woohoo: Navštivte nás: Veřejná skupina fanoušků UHD 4K
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.
Následujúci užívateľ vraví 'Ďakujem': Slezi

Seká se obraz trhá se u archivu czsk 08.01.2017 07:25 #20030

  • Slezi
  • Slezi-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 16
  • Dostali ste poďakovanie 1
  • Karma: 0
Dobrý den mám jeden problém v seznamu kanálů mi neukazuje HBO2 (ale funguje normálně) v infobaru bez problému a v epg taky bez problému když si ho tam přidám manuálně tak Fastscan to opět vyhodí navíc je nepodsvícený ale funguje nesetkal jste se s tím
Prílohy:
Posledná úprava: 19.03.2017 17:17 od Slezi.
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.
  • Strana:
  • 1
Čas vytvorenia stránky: 0.741 sekúnd

Facebook Ellano.sk

Facebook Satelitná technika

Twitter Ellano.sk

Please enable the PHP curl extension to use the Twitter widget