× Diskusia k operátorom ako Skylink, CSlink...

Skylink - obmedzovanie príjmu pre majiteľov "nesprávnych" prijímačov

  • LinuxMonkey
  • Autor témy
  • Offline
  • Som tu nový
  • Som tu nový
Viac
14 dec 2020 21:27 #24929 od LinuxMonkey
Som fanúšikom Dreamboxov a dlhoročným zákazníkom firmy Ellano, vďaka dobrému servisu, serióznosti a starostlivosti o zákazníka.
Najnovšie však Skylink začal obmedzovať programy pre nás - majiteľov kvalitných prijímačov a zaradil nás do ketegórie zrejme nechcených zákazníkov, pretože nemáme prijímač "skylink ready".
Čudujem sa, že sa tu na stránke milovníkov kvalitných boxov ešte táto téma nezjavila ale teda začnem ja a s dôverou sa na vás obraciam, čo má takýto zákazník so svojím obľúbeným prijímačom za nie malé peniaze robiť? Aké sú možnosti?
Ďakujem!
Téma bola zamknutá.
 
Viac
15 dec 2020 08:53 #24932 od mod
Ani my z toho nie sme nadšení. Tí, ktorí majú drahé prijímače a riadne si platia, za často krát vyšší balíček v Skylinku, sú obmedzovaní a tí, čo majú lacné prijímače a sú napojení na cardsharing sú vysmiaty :(

Tejto téme sme sa venovali už pred takmer rokom v našom článku: digitalne.ellano.sk/magazin-8/rady-a-tip...kylink-v-twin-tuneri

Sú tam aj riešenia, aktuálne zostávajú dva - bud dokúpiť dekodovací modul, prípadne dva moduly a dalšiu kartu, alebo prejsť k inému operátorovi.

Eshop satelitnej techniky Ellano.sk

www.satelity.ellano.sk

Sledovanie pay-tv bez právoplatného predplatného je nelegálne a zakázané zákonom! Nenesieme žiadnu zodpovednosť za obsah na týchto stránkach, aj keď to poškodí vaše zariadenie.
Každý súbor a informácie na týchto stránkach slúžia len na vzdelávacie účely!
Téma bola zamknutá.
Viac
04 feb 2021 14:20 - 08 feb 2021 12:02 #25104 od Brembo
áno,dnes som im písal,že prečo mi neboli spustené nové programi a naopak niektoré odobrali. Odpoved bola,nové programi budu fungovat v licencovanom prijímači Skunklink alebo vložením dekodovacieho modulu. Je jasné,že to pojde dalej a každý rok prídeme o niektoré stanice,prípadne,že prídeme o všetky. Skunklinku je evidentne uplne jedno,že prichádzaju o zákazníkov,Slovenský trh nie je pre nich lákadlom. Ked ostanem u týchto vydieračov,tak za balík 200€ budem onedlho tak maximálne pozerat JOJ , Markízu a STV. V Marci mi končí predplatné,takže končím i so Skunklinkom.
Posledný krát upravené:08 feb 2021 12:02 Brembo
Téma bola zamknutá.
Viac
09 feb 2021 20:46 #25121 od sunris
Roky mám Tivusat kartu, bez akejkoľvek zmeny, nič nemenia.
Poraďte prosím CA modul, ktorý nebude problémový a pôjde aj to tzv. vyššie zabezpečenie na Skylink ak mám irdeto kartu, ďakujem.
Téma bola zamknutá.
Viac
16 feb 2021 14:21 #25139 od Brembo
áno nové príspevky boli vymazané. Cenzura funguje.
Téma bola zamknutá.
Viac
16 feb 2021 14:50 #25140 od Brembo
čo sa ich tzv licencovaných prijímačov týka,tak to radšej žiadny komentár. Su to uplne nespolahlivé,pomalé a na trhu najlacnejšie prijímače,i ked ich predávaju za cenu lepších prémiových. Mal som od nich zázračný Go Sat-výrobca forum na svojej stránke zmazal,pretože bolo plné krytiky zo strany užívatelov a prosieb o pomoc s prijímačom. Denne3x samovolný reštart zariadenia bol normálka,uplné zamrznutie systému tiež nebola rarita a pomohlo jedine odpojenie od siete. Občas pri takomto zamrznutí prijímač svojvolne vymazal z hardisku všetky nahrávky. Po sebe ste mohli odstránit alebo pozriet len 5 nahrávok,potom ste tu šunku museli reštertovat. Docela často ten šunt nedokázal odkodovat svoje nahrávky a museli ste ich vymazat. Nábeh systému po zapnutí 2 minuty,prepínanie programov neuveritelne pomalé-5 sekund. Občas sa nedali niektoré programi sledovat,pretože ich tá šunka neodkodovala. Samozrejme jednotuner,podporoval len hardisky do 1 TB,slot len na jednu kartu.
Téma bola zamknutá.
  • LinuxMonkey
  • Autor témy
  • Offline
  • Som tu nový
  • Som tu nový
Viac
17 feb 2021 08:27 #25148 od LinuxMonkey
Tiež som si všimol, že prispievateľ "janedoe" tu mal zaujímavý a podnetný príspevok do diskusie, ktorý by som si rád prečítal. Ak by ešte mohol aspoň naznačiť nejakým spôsobom, kde by sa tento príspevok dal vidieť na inom mieste, tak by sme boli veľmi radi. Nerád tu robím tajnosti, či niečo nekalé ale v prvom rade sú na trhu veľké spoločnosti, ktoré bez hanby verejne sľúbia príjem "doživotne bezplatne" a keď veľký počet - hlavne tých menej majetných, ktorí nemajú na mesačné platenie káblovky investujú do satelitu a vidia, že majú veľkú základňu potencionálnych platiteľov tak "doživotne bezplatne" sa hneď zmení na "servisný poplatok" pričom všetci vedia aké nehanebné klamstvo to je. Toto sa deje verejne a bez toho, aby sa museli dakde tajne skrývať.
Téma bola zamknutá.
Viac
17 feb 2021 09:28 #25149 od sunris
Som legálnym užívateľom Tivusat a Skylink, používal som Skytec Blackbox s dvoma šachtami CI, dosť sa to tam hrialo, ale nech, Tivusat karta je normálne opálená, ale ide.
Potom sa čosi pototo na príjmači a prestal byť spoľahlivý, tak som vytiahol starý Octagon SF1008 a rozbehal ho s tým, že Tivusat mi beží v čítačke s Mcas a Skylink cez CI, môžem aj oba prevádzkovať cez CI, ale nechcel som tam opekať oba v tých šachtách. Pozeral som nejaký nový príjmač, ale nájsť niečo s dvoma CI šachtami, zas nie je také jednoduché. Takže v mojom prípade použitie univerzálnej čítačky s nejakým .cam je prevádzková nutnosť a nie ako si znalejší zarputilo myslia pokus o nejaké nelegálne aktivity. Samozrejme tam mám nahratý aj nejaký Oscam, ktorý je vypnutý, nepoužívam, iba som chcel vidieť cez web rozhranie, keď to funguje a frčí ako to tam vyzerá, toľko sa o tom kadetade píše na fórach, tak nech nie som iba pasívny konzument a nech tomu aj miniminimálne rozumiem. Asi aj nezostať blbý je už závadné ?!.
Téma bola zamknutá.
Viac
17 feb 2021 15:10 - 26 máj 2021 13:08 #25152 od mod
Uzatvárame túto diskusiu. 

Eshop satelitnej techniky Ellano.sk

www.satelity.ellano.sk

Sledovanie pay-tv bez právoplatného predplatného je nelegálne a zakázané zákonom! Nenesieme žiadnu zodpovednosť za obsah na týchto stránkach, aj keď to poškodí vaše zariadenie.
Každý súbor a informácie na týchto stránkach slúžia len na vzdelávacie účely!
Posledný krát upravené:26 máj 2021 13:08 admin
Téma bola zamknutá.
Čas vytvorenia stránky: 0.172 sekúnd
Funguje na Kunena fórum
Nemáte ešte účet ? Zaregistrujte sa!

Prihláste sa do svojho účtu