Vitajte, Hosť
Užívateľské meno: Heslo: Pamätať si ma
Voľná diskusia o satelitnej technike
  • Strana:
  • 1

TÉMA: TWIN Tuner

TWIN Tuner 06.05.2016 11:26 #18209

  • robo315
  • robo315-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Začiatočník
  • Príspevky: 30
  • Dostali ste poďakovanie 2
  • Karma: 0
Zdavim , potrebujem stručný popis alebo video návod že ako mam nastavit Twin tuner spravne vo VU+ DUO2, lebo ked pozeram televiziu nedovoli nahravat, piše že ,,nie je volny tuner,, tak isto ked zapnem PIP. samozrejme mam Twin converter, aj mam pripojene, signal mam vyborne 100% ,parabola mam 120cm ,enigma VTI8.xx presne nepametam, mam kartu Freesat
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.
 

TWIN Tuner 06.05.2016 11:33 #18211

  • ZdenekMi
  • ZdenekMi-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Moderator
  • Čas je pouhá iluze, zdravím Vás :-)
  • Príspevky: 4252
  • Dostali ste poďakovanie 1018
  • Karma: 183
Projděte návody v digitální škole:
digitalne.ellano.sk/magazin-7/category/digitalna-skola?f=1

A zkontrolujte, že máte nastavené oba tunery. Možná máte nakonfigurovaný jen jeden a druhý není zapnutý.
Ing. Zdeněk Mihula
Vu+ Ultimo 4K, Vu+ Solo 4K, Dreambox DM920 UHD
:woohoo: Navštivte nás: Veřejná skupina fanoušků UHD 4K
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

TWIN Tuner 06.05.2016 11:57 #18215

  • ZdenekMi
  • ZdenekMi-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Moderator
  • Čas je pouhá iluze, zdravím Vás :-)
  • Príspevky: 4252
  • Dostali ste poďakovanie 1018
  • Karma: 183
V podstatě by asi mělo stačit mít nastavený tuner A a druhý tuner nastavit shodně. Případně dát volbu "Equal to tuner A" - shodně jako tuner A.
Ing. Zdeněk Mihula
Vu+ Ultimo 4K, Vu+ Solo 4K, Dreambox DM920 UHD
:woohoo: Navštivte nás: Veřejná skupina fanoušků UHD 4K
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

TWIN Tuner 06.05.2016 16:44 #18221

  • robo315
  • robo315-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Začiatočník
  • Príspevky: 30
  • Dostali ste poďakovanie 2
  • Karma: 0
samozrejme, som pozaral aj v Digitalnej v škole len že tam jedine,, Nastavenie tunera v E2 pri príjme z viacerých družíc,, tam pise úplne ine čo ja potrebujem ja chcem z jednej družíc Thor 0,8w nastaviť twin tuner nemám disec prepínač ani motor iba priamo mam zapojene , hľadal som na youtube video návod, no zatiaľ , bez šťastia... :huh:
Posledná úprava: 06.05.2016 16:47 od robo315.
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

TWIN Tuner 06.05.2016 16:59 #18223

  • ZdenekMi
  • ZdenekMi-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Moderator
  • Čas je pouhá iluze, zdravím Vás :-)
  • Príspevky: 4252
  • Dostali ste poďakovanie 1018
  • Karma: 183
Tak Tuner A nastavte takto:

screenshot_2016-05-06.jpg


A Tuner B takto:

screenshot1.jpg
Ing. Zdeněk Mihula
Vu+ Ultimo 4K, Vu+ Solo 4K, Dreambox DM920 UHD
:woohoo: Navštivte nás: Veřejná skupina fanoušků UHD 4K
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.
Následujúci užívateľ vraví 'Ďakujem': robo315

TWIN Tuner 06.05.2016 17:31 #18224

  • robo315
  • robo315-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Začiatočník
  • Príspevky: 30
  • Dostali ste poďakovanie 2
  • Karma: 0
no fakt, tie obrázky pomohli veľa, no a teraz už konečne mam nastavene , a funguje správne !! aj nahrávanie aj PIP obraz obraze,neviem ako mam podakovat,, možno niekedy skočíme na pivo :) ;) fakt, ste zlatý človek !!!
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

TWIN Tuner 06.05.2016 17:38 #18225

  • ZdenekMi
  • ZdenekMi-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Moderator
  • Čas je pouhá iluze, zdravím Vás :-)
  • Príspevky: 4252
  • Dostali ste poďakovanie 1018
  • Karma: 183
Super, rád jsem pomohl :-)

A beru za slovo, kdyby jsme se někdy potkali, tak jdeme na pivo :-)

Zdeněk
Ing. Zdeněk Mihula
Vu+ Ultimo 4K, Vu+ Solo 4K, Dreambox DM920 UHD
:woohoo: Navštivte nás: Veřejná skupina fanoušků UHD 4K
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.
  • Strana:
  • 1
Čas vytvorenia stránky: 0.663 sekúnd

Facebook Ellano.sk

Facebook Satelitná technika

Twitter Ellano.sk

Please enable the PHP curl extension to use the Twitter widget