× Otázky a diskusia k satelitným prijímačom

Orange TV - ako na to

  • branob
  • Autor témy
  • Offline
  • Som tu nový
  • Som tu nový
Viac
03 jan 2021 08:39 #24998 od branob
Orange TV - ako na to bolo vytvorené branob
Bol som zákazníkom Skylinku, Digi , začínal som s Dreamboxom pred 20-timi rokmi, potom som používal skoro 15 rokov Skystar2 a PC.
Teraz som si kúpil Orange kartu, mám LG televízor so sat. tunerom a v ňom, Diablo2 CI modul s LAN , alebo Prismcube Ruby, alebo Skytec Jobi.
Ani jedno nespolupracuje s kartou, musel som kúpiť CI modul od Orange. Chcel by som ale mať kartu len v jednom z týchto prijímačov a do ostatných si ju zdielať cez sieť. Lenže ani v jednom neregistruje kartu v internom slote , vypisuje, že karta nie je vložená. Čiže ťažko sa môžem popasovať s Oscamom a pod, keď toto nefunguje.
Ďalší problém je kodek H260 , beží na ňom napr. Joj cinema, Spektrum a NGC. lenže v LG beží len zvuk, zobrazuje aj hlášku "len zvuk" , Prismcube a Jobi ani tieto stanice nenašli.
Riešenie - existuje firmware s tým kodekom H260 , dá sa nejak rozchodiť interná čítačka s Orange kartou , alebo je k dispozícii novší prijímač, kde by to fungovalo ? ďakujem za tipy Brano

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

 
Viac
03 jan 2021 17:39 #25001 od mod
Odpoveď od mod na tému Orange TV - ako na to
Zdielanie je tu zakázané riešiť, to musíš ísť na iné fóra.

Podla mna je zbytočné riešiť funčnosť karty v Oscame daných boxov, ked nemajú podporu pre H.265. Tento kodek musí byť podporovaný na úrovni HW, nedá sa to vyriešiť softvérovo.

Takže ideálne je kúpiť si nový box s podporou HEVC a s podporou čítania karty Orange. A samozrejme si kúpiť do každého boxu samostatnú kartu.

Eshop satelitnej techniky Ellano.sk

www.satelity.ellano.sk

Sledovanie pay-tv bez právoplatného predplatného je nelegálne a zakázané zákonom! Nenesieme žiadnu zodpovednosť za obsah na týchto stránkach, aj keď to poškodí vaše zariadenie.
Každý súbor a informácie na týchto stránkach slúžia len na vzdelávacie účely!

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

Čas vytvorenia stránky: 0.150 sekúnd
Funguje na Kunena fórum
Nemáte ešte účet ? Zaregistrujte sa!

Prihláste sa do svojho účtu