× Otázky a diskusia k satelitným prijímačom

Legálne sledovanie platenej IPTV

Viac
20 jan 2025 19:10 #27516 od Pubo
Legálne sledovanie platenej IPTV bolo vytvorené Pubo
Mám zaplatenú IPTV Metrotv, ako ju môžem sledovať mojím VU+ DUO2?

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

Viac
21 jan 2025 05:56 - 21 jan 2025 07:16 #27517 od Pastoman
Odpoveď od Pastoman na tému Legálne sledovanie platenej IPTV
Sewa.
V prvom rade by si sa mal na tieto informacie ako sledovať IPTV Metro spýtať poskytovateľa IPTV Metro (akým spôsobom a na akých zariadeniach je to možné).
Pokiaľ podporujú Xtream protokol, tak si daj do prijímača OpenATV a z feedu enigmy si nainštaluj plugin Xtreamity. Do nej sa prihlásiš údajmi ktoré ti poskytli.
Ak poskytujú iba svoju aplikáciu na Android zariadenia , tak smola potom iba ich aplikácia na Android zariadení: satelity.ellano.sk/multimedialne-centra/
IPTV od Antik TV a Sweet TV má podporu v plugine Archívy CZ/SK a dajú sa sledovať avšak táto IPTV nie.
Posledný krát upravené:21 jan 2025 07:16 Pastoman

Viac
21 jan 2025 09:41 #27518 od Pubo
Odpoveď od Pubo na tému Legálne sledovanie platenej IPTV
Ďakujem, metroneťáci ponúkajú box, chcel som skúsiť bez neho, len TV mám LG s webOS a starší, takže nič a tak som chcel skúsiť cez môj VU+DUO2.

Viac
22 jan 2025 06:26 - 22 jan 2025 06:28 #27519 od Pastoman
Sewa , tak pokiaľ majú dostupnú svoju android aplikáciu, tak si kúp nejaký najlacneší Android HDMI stick, pripojíš ho do druhého HDMI vstupu TV , nainštaluješ apku a sleduješ(je to ideálne riešenie pre TV bez androidu ) začínajú už od cca 40€ a to nie je zas suma, ktorá položí rodinný rozpočet.
HDMI sticky nájdeš tu: satelity.ellano.sk/multimedialne-centra/?pv91=388&order=price
Posledný krát upravené:22 jan 2025 06:28 Pastoman

Viac
22 jan 2025 10:43 #27521 od Pubo
Odpoveď od Pubo na tému Legálne sledovanie platenej IPTV
Ešte trocha skúsim Tvoju ochotu:
Podľa rady som prekopal môj VU+ a nainštaloval som plugin Xtreamity, nastavil som tam adresu ich stránky, kde sledujem ich TV na notebooku, len tam bola ešte položka Port, viem, že to býva 4-miestne číslo, ale to je všetko.

Viac
22 jan 2025 12:07 - 22 jan 2025 12:08 #27523 od Pastoman
Nie, nie , takto to nepôjde. Poskytovateľ musí podporovať vysielanie v protokole Xtream a musel by ti ich poskytnúť on (server, port, login). Zváž ten HDMI stick a budeš mať pokoj - ich podporovanú android apku a bezstarostné sledovanie.
Posledný krát upravené:22 jan 2025 12:08 Pastoman

Čas vytvorenia stránky: 0.087 sekúnd
Funguje na Kunena fórum
Nemáte ešte účet ? Zaregistrujte sa!

Prihláste sa do svojho účtu