Skip to main content

kampaň ellano

Otázky a diskusia k satelitným prijímačom

žádný tuner k dispozici

Viac
15 sep 2026 15:26 #27854 od Olda
žádný tuner k dispozici bolo vytvorené Olda
Dobrý den, po nějaké době se občas setkávám s problémem když mi satelitní přijímač začne vypisovat chybové hlášení, že žádný tuner není k dispozici a proto zvolený program nemohl být nahrán. Nejedná se o chybu určité OpenATV iso verze a dokonce to není ani chyba která se ukáže na konkrétním přístroji. Tuto chybu jsem poprvé řešil na přístroji AX HD 4K při verzi openatv 6xxx . Nyní se mi stejná chybová hláška objevila na přijímači VU+ duo 4k se se systémem OpenATV 8.0.0 . Je zajímavé že problém se nevyřeší ani přehráním verze open atv. Dokonce tuner mi vypisuje stejnou chybu při přeinstalaci systému třeba na OpenViX. Pak se systém najednou sám probere a zase to začne normálně fungovat. Už jste to někdo zažil? Ví někdo co s tím?
Budu rád za radu, díky...

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

Viac
16 sep 2026 08:04 #27855 od Pastoman
Odpoveď od Pastoman na tému žádný tuner k dispozici
SEWA.
Určite by som nepoužíval BETA verziu enigmy OpenATV8.0.0 skús ATV7.6. Možno máš zle nastavené tunery nepoznám tvoje zapojenie paraboly a nastavenie tunerov.
Nasledujúci užívateľ(ia) povedali ďakujem: Olda

Viac
16 sep 2026 08:47 #27856 od Olda
Odpoveď od Olda na tému žádný tuner k dispozici
Konečně jsem přišel na to čím to bylo. Ono šlo o chybné chybové hlášení enigmy. OpenATV s tím vlastně nemá nic společného. Mě se nějak pokazil SSD a nešlo na něj zapisovat. Z nějakého důvodu mi ale enigma vypisovala, že žádný tuner není k dispozici. Správná hláška by měla být nelze zapisovat na HDD, ale enigma psala toto což mi znesnadnilo přijít na to kde může být problém. Z disku šlo normálně načítat, ale nešlo zapsat. Tak jsem ho znovu přeformátoval a mám klid. Díky za snahu, ale naštěstí už jsem to vyřešil.

Čas vytvorenia stránky: 0.432 sekúnd
Funguje na Kunena fórum