hmm, napadlo me, jestli nemuze jit o spatnou detekci nebo primountovani usb klice, ale pokud hlasi OK, tak se boot loader nahral nejspis uspesne.
po nahrani bootloaderu, vytahnuti usb a normalnim zapnuti pristroje na displayi pise co? (nedrzet CH UP)
dale
po nahrani bootloaderu (kdyz v Nerine tentokrat nechas USB klic) a podrzeni CH UP a zminene sekvenci z prispevku vyse, nevytvori se na usb crash log, ktery by jsi tu mohl prilozit? proste jakykoliv soubor, ktery se na usb objevi navic.
predpokladam, ze bootloader se po prvnim OK do eeprom nahraje v poradku (do dalsiho podrzeni CH UP neb pote se dle ERASE hlasky vse smaze). jeste pred ERASE a s nahranym bootloaderem bych zkusil vzit jiny usb klic a naformatovat ho na FAT32. jelikoz nevim, co ktery image obsahuje, zkusil bych nasledujici kombinace. prekopiroval bych na usb:
a) urcite usb_rootfs.img a postup opakoval (tzn. zasunout USB, zapnout a drzet CH UP). zrejme se jen s timhle souborem nic nestane (pokud pise LOAD IMG, tak vyckat).
b) postupne usb_rootfs.img a dale usb_kernel.img a zase zkusit (tzn. pokud nam v kroku a) nesmazal bootloader, jen zasunout USB se soubory z kroku b), zapnout a drzet CH UP)
c) usb_rootfs.img, usb_kernel.img, upgrade_loader_nerine.ird (tzn. pokud nam v kroku a) nesmazal bootloader, jen zasunout USB se soubory z korku c), zapnout a drzet CH UP)
d) usb_rootfs.img, upgrade_loader_nerine.ird (tzn. pokud nam v kroku a) nesmazal bootloader, jen zasunout USB se soubory z kroku d), zapnout a drzet CH UP)
jde mi o to, mit na flash ruzne kombinace images z instalacniho baliku, krom usb_uboot.img, protoze tohle je zrejme bootloader a ten uz v EEPROM dle OK promptu mame, takze pro klid v dusi z usb smazat. tezko rict, co se deje dal, jak probiha scan usb FS. jsou to jen takove zoufale pokusy a zbyvajici moznosti bez moznosti opravdoveho troubleshootingu.
idealni by bylo podivat se, co tyhle image obsahuji. na notebooku mi bezi jen nedokonfigurovany linux ve virtualu. pres windows jsem image primountoval, ale uz do nich nevidim. chtel jsem se podivat, jestli tam nejsou nejake instalacni skripty a co delaji. pomohlo by zapnout na nich debug a videt krok za krokem, co se deje - jenze tohle bude trochu problem z toho duvodu, ze nedebugujem na uz nainstalovanem systemu, ale na systemu, ktery se teprve instaluje. output je presmerovany (pokud vubec) jen na osmi mistny vfd display..
ja bych spise nez do Skytecu napsal do Sortecu - byli to prave oni, kdo Enigmu na sh4 portovali - predpokladam, ze bootloader upravovali sami, takze vedi, co dela. (sice jsi zminil, ze jsi do Sortecu psal, ale dle podpisu z odpovedi jsi psal spise do firmy, ktera ma na svedomi samotny box s originalnim fw., tedy Skytec).