Vitajte, Hosť
Užívateľské meno: Heslo: Pamätať si ma
  • Strana:
  • 1

TÉMA: SKYTEC - zmena hesla pre root na FTP pristup

SKYTEC - zmena hesla pre root na FTP pristup 11.12.2014 13:14 #12564

  • janovie
  • janovie-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 18
  • Dostali ste poďakovanie 1
  • Karma: 1
Ahoj,
potreboval by som zmenit heslo pre root na pristup cez FTP.
Je to divne, ako cely prijimac, mal som root bez hesla, cez ftp som sa v pohode vedel dostat, aj cez win mi spristupnilo filesystem na satelite.

Spustil som addon skytec fix, po vyhladani, a odvtedy sa neviem prihlasit cez root na FTP, stale pise, ze zle heslo .... Ani cez win nevidim filesystem, iba HDD, a USB a NET adresare ...

Neviete niekto ako zmenit toho usera root teda heslo pre neho cez menu v satelite ?

Dik ....
Posledná úprava: 11.12.2014 13:15 od janovie.
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.
 

SKYTEC - zmena hesla pre root na FTP pristup 11.12.2014 15:25 #12566

  • ZdenekMi
  • ZdenekMi-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Moderator
  • Čas je pouhá iluze, zdravím Vás :-)
  • Príspevky: 4243
  • Dostali ste poďakovanie 1019
  • Karma: 184
Přes box to určitě nejde.

Jedině přes telnet (putty) a příkaz passwd. Co udělá přesně FIX netuším. Zkuste ho zase odinstalovat, mělo by to jít.

Případně se obrátit na podporu SkyTec www.skytec-hd.sk/ protože ten FIX pochází od nich a pokud změnili heslo, tak by ho měli vědět.

Zdeněk
Ing. Zdeněk Mihula
Vu+ Ultimo 4K, Vu+ Solo 4K, Dreambox DM920 UHD
:woohoo: Navštivte nás: Veřejná skupina fanoušků UHD 4K
Posledná úprava: 11.12.2014 16:20 od ZdenekMi.
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

SKYTEC - zmena hesla pre root na FTP pristup 12.12.2014 10:26 #12569

  • janovie
  • janovie-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 18
  • Dostali ste poďakovanie 1
  • Karma: 1
Nepomohlo, addon som odmazal, a nic ....
FTP nejde ....
Co zacalo chodit je samba, tam ma cez win uz pusti na filesystem do satelitu ...

Na FTP ako aj cez putty sa neviem cez root nakonektovat, stale pise ze zle heslo, skusam vselico, je to neuveritelne ....

K tomu este ked tu na prihlásenie do fora zadam 3x zle heslo tak ma na 1 hodinu odpoji ...

Proste uplne psycho, ochrana ako ma byt, nedostane sa ani ten, kto by mal ...

:-)

Jany
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

SKYTEC - zmena hesla pre root na FTP pristup 12.12.2014 10:35 #12570

  • ZdenekMi
  • ZdenekMi-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Moderator
  • Čas je pouhá iluze, zdravím Vás :-)
  • Príspevky: 4243
  • Dostali ste poďakovanie 1019
  • Karma: 184
Citace: tomu este ked tu na prihlásenie do fora zadam 3x zle heslo tak ma na 1 hodinu odpoji ...

To je správné zabezpečení, aby se někdo nepokoušel prolomit vaše heslo hrubou silou. Taková opatření mají být na AS a webových stránkách správně aplikovaná. Jsou různé varianty jak to ošetřit a toto je jedna z nich.

Zdenek
Ing. Zdeněk Mihula
Vu+ Ultimo 4K, Vu+ Solo 4K, Dreambox DM920 UHD
:woohoo: Navštivte nás: Veřejná skupina fanoušků UHD 4K
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

SKYTEC - zmena hesla pre root na FTP pristup 09.04.2015 14:19 #14971

  • schyzac
  • schyzac-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 6
  • Karma: 0
Zdravim,

mam ten isty problem s OPENBOX S6. FTP mi nejde, zle heslo, ale cez SAMBU sa viem na prijimac dostat. Viete mi poradit kde hladat heslo na FTP resp ako ho zmenit?

Dik.
Jano
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.
  • Strana:
  • 1
Čas vytvorenia stránky: 0.757 sekúnd

Facebook Ellano.sk

Facebook Satelitná technika

Twitter Ellano.sk

Please enable the PHP curl extension to use the Twitter widget