Vitajte, Hosť
Užívateľské meno: Heslo: Pamätať si ma
  • Strana:
  • 1
  • 2

TÉMA: Skytec NERINE Diskusia

Ako vypnut titulky na CT1HD a CT2HD? 08.01.2016 13:42 #17182

  • smoula99
  • smoula99-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Začiatočník
  • Príspevky: 86
  • Dostali ste poďakovanie 2
  • Karma: 2
Dobry den

Chcem sa spytat ako vypnut titulku na CT1HD a CT2HD?
Ked prepnem prognam na CT1HD alebo CT2HD automaticky naskocia titulky. Na inych programoch to nerobi. Dokonca CT1 a CT2 su OK. Problem je len v proramoch co su HD.
Mam orginal FW.

Dakujem
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.
 

Re: Skytec NERINE firmware 08.01.2016 13:54 #17184

  • ZdenekMi
  • ZdenekMi-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Moderator
  • Čas je pouhá iluze, zdravím Vás :-)
  • Príspevky: 4243
  • Dostali ste poďakovanie 1020
  • Karma: 184
Buď v menu Nastavení jazyka nebo přímo u konkrétního programu tlačítkem na dálkovém ovladači.
Ing. Zdeněk Mihula
Vu+ Ultimo 4K, Vu+ Solo 4K, Dreambox DM920 UHD
:woohoo: Navštivte nás: Veřejná skupina fanoušků UHD 4K
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Skytec NERINE Diskusia 08.01.2016 14:09 #17185

  • smoula99
  • smoula99-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Začiatočník
  • Príspevky: 86
  • Dostali ste poďakovanie 2
  • Karma: 2
pasy napísal:
Bezmocnosť :( Poprosím o radu čo mám urobiť, ak mám Skytec Nerine a Fortis už s nimi nespolupracuje nie je software podpora nejde mi napr: YouTube . Dá sa prehrať reseller napr s HDboxu v prijímači aby bol plne funkčný , alebo len s nejakým obmedzením ? Či už je to len kusovka na dožitie ... Ďakujem

mozes pouzit FW z OCTAGON SF1008G+SE+ B)
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Skytec NERINE Diskusia 08.01.2016 18:03 #17186

  • Blind Guardian
  • Blind Guardian-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Začiatočník
  • Príspevky: 85
  • Dostali ste poďakovanie 34
  • Karma: 7
Lepšia voľba ako origo FW je v tomto prípade asi Enigma 2 do internej flash pamäti, do nej sa dajú inštalovať pluginy. Viac info TU:
www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=251&t=61773
Posledná úprava: 08.01.2016 18:03 od Blind Guardian.
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Skytec NERINE Diskusia 08.02.2016 19:22 #17461

  • dail
  • dail-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 3
  • Karma: 0
FW z OCTAGON1008G+SE+ funguje na výbornou. Youtube i HBBTV !
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Re: Skytec NERINE firmware 22.09.2016 16:55 #19201

  • kubik1977
  • kubik1977-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Pokročilý
  • Príspevky: 101
  • Dostali ste poďakovanie 5
  • Karma: 2
mam otazku.moj nerine strajkuje.robi nieco take ze ked ho vypnem z el.siete a ked ho chcem zase zapnut tak vobec nenabehne len pocut ak v tv pukne zdroj ako ked sa zapne ale dispej je cierny a aj obraz. ked sa mi to stalo prvy krat tak prijimac na druhy den nabehol. momentalne zase tma.viete poradit? je v nom enigma 2 avangers
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Re: Skytec NERINE firmware 22.09.2016 18:24 #19202

  • dail
  • dail-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 3
  • Karma: 0
Pokud můžete, tak proměřte napětí na zdroji.
Podivejte se na kondenzátory zdroje. Může být problém v jejich nafouknutí.
Podobně prověřte i ostatní kondenzátory na základní desce.
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Re: Skytec NERINE firmware 22.09.2016 18:26 #19203

  • kubik1977
  • kubik1977-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Pokročilý
  • Príspevky: 101
  • Dostali ste poďakovanie 5
  • Karma: 2
kondiky som kontroloval.nafuknute niesu
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Skytec NERINE Diskusia 25.01.2017 14:20 #20312

  • mimi
  • mimi-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 2
  • Karma: 0
môžeš prosím postnúť odkaz na ten funkčný FW z OCTAGON 1008G+SE+, kde by som to stiahol ?? nechcel by som si odpáliť stroj :) dík

alebo nejaký funkčný aktuálny FW ??
Posledná úprava: 25.01.2017 14:21 od mimi. Dôvod: upresnenie odpovede
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Skytec NERINE Diskusia 25.01.2017 14:38 #20313

  • dail
  • dail-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 3
  • Karma: 0
Zdravím,
Zde je odkaz:
www.octagon-germany.eu/downloads/digital...-receiver/sf1008g-2/
A samozřejmě R-ID changer.
Používám verzi 2.12.18 (YouTube už nejde)
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Skytec NERINE Diskusia 03.03.2017 17:49 #20609

  • Striezenec
  • Striezenec-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 2
  • Karma: 0
Zdravim Vas,
skusal som nahrat FW z Octagonu, stiahnuty z linku ale vzdy mi na konci procesu nacitavania z kluca vyhodi ERROR ID hlasku miesto zapisu a COMPLETE ako pri origo FW

Viete mi poradit kde robim chybu?
Dakujem
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Re: Skytec NERINE firmware 04.03.2017 16:09 #20612

  • ZdenekMi
  • ZdenekMi-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Moderator
  • Čas je pouhá iluze, zdravím Vás :-)
  • Príspevky: 4243
  • Dostali ste poďakovanie 1020
  • Karma: 184
Protože to je FW pro Octagon. Muse by jsi si v něm změnit Reseller ID na číslo pro Nerine.

Jak změnit ID se dá vygooglit na netu.

Ale v podstatě je to na tvé riziko, pokud něco pokazíš.

Zdeněk
Ing. Zdeněk Mihula
Vu+ Ultimo 4K, Vu+ Solo 4K, Dreambox DM920 UHD
:woohoo: Navštivte nás: Veřejná skupina fanoušků UHD 4K
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

Re: Skytec NERINE firmware 05.03.2017 01:49 #20619

  • Striezenec
  • Striezenec-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 2
  • Karma: 0
Vdaka za vysvetlenie. Nechal som tam standardny FW poslednu verziu 87

Uspesne som natiahol a nastavil vyssie spominanu E2 okrem klienta
Kedze box nepodporuje cccam, nahral som oscam ymod, Mgcamd a camd3 klientov ktore ale napriek spravne zadanym parametrom v konfigoch nefunguju.

Nainstaloval som GSU ver. 6.73 v ktorom sa daju jednoducho stiahnut Cam/Srv pluginy.
Problem vsak je ze po instalacii nevytvoria ziadne konfiguracne adresare ani subory.

Vytvoril som pre Mgcamd subory mg_cfg a newcamd.list do adresara /usr/keys
oscam a camd3 subory do /etc/tuxbox/config a tiez som v adresari /var/ vytvoril odkaz na keys aj tuxbox

Do konfiguracnych suborov som vyplnil potrebne parametre. Jednotlive camy sa daju spustit ale nespoja sa so servrom.

vie mi prosim niekto kto rozbehal na tejto E2 na NERINE poslat ipk prislusnej verzie camu, konfiguracny subor ktory funguje a adresar umiestnenia? Samozrejme bez vyplnenych policok loginu ...

Vopred dakujem. Stravil som pri tom dnes cca 16 hodin studovanim for a skusanim.
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.
  • Strana:
  • 1
  • 2
Čas vytvorenia stránky: 0.795 sekúnd

Facebook Ellano.sk

Facebook Satelitná technika

Twitter Ellano.sk

Please enable the PHP curl extension to use the Twitter widget