Vitajte, Hosť
Užívateľské meno: Heslo: Pamätať si ma
  • Strana:
  • 1

TÉMA: SkyTec Kleio DLNA?

SkyTec Kleio DLNA? 22.08.2013 15:56 #4783

  • hammer73
  • hammer73-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 2
  • Karma: 0
Zdravim majitelov SkyTec-ov.
Mam problem s DLNA/HDD na sieti. K suborom na HDD sa viem dostat len cez FTP. Standardne - cez siet - sa na inom STB/AMIKO alebo na PC k suborom neviem dostat. Rovnako ak mam HDD pripojeny k PC alebo inemu STB, tak SkyTec tie subory ani sietovy disk nevie najst. Mam skusenosti s Amikom Alien a tam to funguje ako ma. Vie niekto poradit? Dakujem.
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.
 

SkyTec Kleio DLNA? 22.08.2013 16:13 #4785

  • ZdenekMi
  • ZdenekMi-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Moderator
  • Čas je pouhá iluze, zdravím Vás :-)
  • Príspevky: 4243
  • Dostali ste poďakovanie 1019
  • Karma: 183
Musíte mít na zařízená, kam se připojujete povolený DLNA jako server. Nevím jak na Amiko, ale třeba na PC si soubory zpřístupňuji přes program Serviio. Na jiném SKyTecu je to pak volba v doplňcích Media server.

Zdeněk
Ing. Zdeněk Mihula
Vu+ Ultimo 4K, Vu+ Solo 4K, Dreambox DM920 UHD
:woohoo: Navštivte nás: Veřejná skupina fanoušků UHD 4K
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.
Následujúci užívateľ vraví 'Ďakujem': hammer73

SkyTec Kleio DLNA? 22.08.2013 19:54 #4786

  • hammer73
  • hammer73-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Nováčik
  • Príspevky: 2
  • Karma: 0
Dakujem. Skusim este nastavenia. Nie som zaciatocnik, mozno som nieco prehliadol. Cudne je, ze ked disk pripojim k Amiku, tak nema problem - vidim ho bezne na sieti a viem z neho tahat data. Ak disk pripojim k SkyTecu a spusim server DLNA, tak su subory dostupne len na SkyTecu....na sieti ani za nic....
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

SkyTec Kleio DLNA? 22.08.2013 20:36 #4787

  • ZdenekMi
  • ZdenekMi-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Moderator
  • Čas je pouhá iluze, zdravím Vás :-)
  • Príspevky: 4243
  • Dostali ste poďakovanie 1019
  • Karma: 183
Zkusil jsem to teď u sebe. Teda na na BlackBoxu s fw 2.11.57, ale to by mělo být jedno.
Na BlackBoxu jsem spustil Media Server.
A na televizi LG se mě normálně pod DLNA zobrazí složka FREE TV+Media Server a v ní vidím nahrávky a jdou přehrávat.

Zdeněk
Ing. Zdeněk Mihula
Vu+ Ultimo 4K, Vu+ Solo 4K, Dreambox DM920 UHD
:woohoo: Navštivte nás: Veřejná skupina fanoušků UHD 4K
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.

SkyTec Kleio DLNA? 29.11.2013 18:47 #6262

  • tomko
  • tomko-ov Avatar
  • NEPRÍTOMNÝ
  • Pokročilý
  • Príspevky: 176
  • Dostali ste poďakovanie 13
  • Karma: 1
ahojte,
urobil som dany postup medzi kleim a jobi-m. dlna funguje ale ibaa jednu zlozku tam vidim. nastavuje sa este niekde co ma druhy prijimac vidiet? teda aby som videl vsetky zlozky co mam na hdd? vdaka
Administrátor zakázal verejnosti prispievať.
  • Strana:
  • 1
Čas vytvorenia stránky: 0.743 sekúnd

Facebook Ellano.sk

Facebook Satelitná technika

Twitter Ellano.sk

Please enable the PHP curl extension to use the Twitter widget