- Získaných poďakovaní 6
Informační kanály Ellano.sk a pravidla fóra (28 mar 2020)
Naše další informační a komunikační kanály:
:woohoo: Facebook:
Ellano.sk
,
Satelitná technika
:woohoo: Facebook produktové stránky:
Amiko-sk
,
Cryptobox-sk
,
Coolstream-sk
,
Dreambox-sk
,
Ferguson-sk
,
Formuler-sk
,
GigaBlue-sk
,
GoldenInterstar-sk
,
GoldenMedia-sk
,
Hdbox-sk
,
Openbox-sk
,
UHD_4K-sk
,
VU+_sk
,
Xtrend-sk
:woohoo: Google+:
Ellano.sk
:woohoo: Twiiter:
Ellano.sk
:woohoo: Webové produktové stránky:
amikostb.sk
,
cryptobox.sk
,
dreambox.sk
,
formuler.sk
,
gigablue.sk
,
goldeninterstar.sk
,
goldenmedia.sk
,
hdbox.sk
,
openbox.sk
,
vuplus.guru
,
xtrend.sk
:woohoo: Veřejná skupina fanoušků UHD 4K:
navštívte nás tu.
Pravidla fóra:
1.) Dotazy týkající se card sharingu, EMU a obdobných témat budou bez upozornění mazány.
2.) Do sekcí DOWNLOAD a FIRMWARE nepatří žádné dotazy. Ty budou přemístěny nebo bez upozornění smazány.
3.) Instalační soubory jako např. nové verze FW, pluginy, softcam a podobné, mohou vkládat pouze moderátoři nebo admini. Ti mají právo jakýkoliv vložený soubor dle svého uvážení bez varování smazat.
Skytec vs HDbox
- darkdevilll
- Autor témy
- Diskutér
-
Takže malá rada na záver : skôr než niečo kúpim,treba si pozrieť parametre,aby človek potom nenadával,že kúpil drahý šunt,čo má parametre ešte slabšie,ako hračky za pár ééééé!
Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.
- vaskee
-
- Diskutér
-
- Získaných poďakovaní 2
- vaskee
-
- Diskutér
-
- Získaných poďakovaní 2
usb_kernel.img: u-boot legacy uImage, 9105+, Linux/SuperH, OS Kernel Image (gzip), 2532107 bytes, Sun Feb 10 16:27:55 2013, Load Address: 0x00000000, Entry Point: 0x00000000, Header CRC: 0xE27AB810, Data CRC: 0xB37F722D
usb_kernel.img: u-boot legacy uImage, nerine, Linux/SuperH, OS Kernel Image (gzip), 2319243 bytes, Tue May 14 08:05:35 2013, Load Address: 0x00000000, Entry Point: 0x00000000, Header CRC: 0x29C51FA5, Data CRC: 0x3ED2D5DF
to samy u fs imagu.
usb_rootfs.img: u-boot legacy uImage, nerine, Linux/SuperH, Filesystem Image (any type) (gzip), 58589184 bytes, Thu May 16 14:13:07 2013, Load Address: 0x00000000, Entry Point: 0x00000000, Header CRC: 0x4BC5E783, Data CRC: 0x776CDDF4
usb_rootfs.img: u-boot legacy uImage, 9105+, Linux/SuperH, Filesystem Image (any type) (gzip), 87818240 bytes, Mon Feb 11 23:06:35 2013, Load Address: 0x00000000, Entry Point: 0x00000000, Header CRC: 0x9AFA0506, Data CRC: 0x0BE69708
ja to ted zkousel a bez nejakych uprav do nerine platino image proste nedostanu - nedivim se.
- mino79
- Som tu nový
-
- Získaných poďakovaní 0
- smoula99
- Som tu nový
-
- Získaných poďakovaní 2
- darkdevilll
- Autor témy
- Diskutér
-
- Získaných poďakovaní 6
Na nemeckých fórach bol kopec zúfalcov, čo si platino dokonca aj kúpili cez net,len mali šľahnuté boxy a pri aktivácii nepochodili. Dokonca na ojebávakoch vyryžovali celkom dobré prachy, lebo to ponúkali v obchodoch po 5 ééé za licenciu, a 20 ééé za doručenie licencie, aj keď ho posielali emailom. no proste vyčúranci!!
- darkdevilll
- Autor témy
- Diskutér
-
- Získaných poďakovaní 6
Všetko je jedna základovka a jeden zdroj. Je to vlastne osekaný comp, čo má v slotoch osadené rôzne obmeny modulov, pamätí a procákov.vaskee napísal: paralely skytec vs. hd-box jsou pro me osobne o uzivatelske komunite. ano, vsechno je to fortis. vyzkousel jsem si, ze tovarni fw. mi jednoduse vadi, a tak vidim vychodisko v alternativnich distribucich a dokud je pro Nerine E2 pouze v betaverzi (a final release nejisty), jevi se mi jako daleko lepsi reseni box, pro ktery nekdo neco vyviji. napr. hd-box fs 9105, kde existuje E2 Platino - dle zpetne vazby myslim funkcnejsi, nez Blue Cote. A nalit Platino nebo Neutrino do Nerine? Predpokladam, ze to mozne je, nicmene je to opravdu identicke zelezo? ktery z fortis boxu ma krom Nerine 2 CI sloty a dve conax ctecky? nehlede na dalsi hw odlisnosti, ktere muzou zpusobovat co ja vim, co vsechno..
- vaskee
-
- Diskutér
-
- Získaných poďakovaní 2