Dobrý deň. Nenašiel som nikde postup inštalácie image z usb kľúča. Inštaloval som openPli priamo z menu ktoré prijímač ponúkol do partýcie kde bolo image opnATV. Súčasne image openPli však ponúka z menu inštalovať iba image od openPli. Na webe openATV su pre tento prijímač 2 druhy image ktorý použiť?
Zdravím.
Ak nainštaluješ recovery image, cez recovery menu ako Flash recovery Image, tak ten zmaže všetky multiboot image a ostane iba v LINUX1 partícii image OpenATV.
Treba nainštalovať ten image s koncovkou _mmc.zip images.mynonpublic.com/openatv/6.4/ustym...pro-20210421_mmc.zip cez recovery menu ako USB Multiboot image upgrade, alebo cez Online MUltiboot image(kde sa vybraný image aj stiahne) a určiť particiu Lixux 1 až 4 do ktorej sa ma nahrať.
Postup inštalacie je aj tu: digitalne.ellano.sk/recenzie-a-testy-2/d...w-uclan-ustym-4k-pro
Posledný krát upravené:22 apr 2021 10:11 Blind Guardian
Ďakujem za odpoveď. Pozrel som si včera ako to má Octagon 8008. Je to rovnaké. V podstate išlo mi o vstup do multybootu ktorý PLI 8 nemá a ATV áno. Vošiel som doň pri zadným vypínačom vypnutom prijímači podržaním predného tlačidla-- zapnutím zadného a podržaním predného pokiaľ na obrazovke tv nenaskočila bootovacia obrazovka. Ďalej som už vybral inštaláciu online. Po skončení reštartoval. Pri ďalšej inštalácii v openAtv treba dodržať pravidlo, používať FAT 32 mountnutý ako media/usb.
Pokiaľ nemá OpenPLI prepnutie multibootu do iného image E2,tak jedine spustiť iný image cez recovery menu(pri spustení prijímača držať tlačidlo power na prednom paneli).