× Pokec o čomkoľvek

LNB DIAMOND Quad GT-QD40D

  • noka315
  • Autor témy
  • Offline
  • Som tu nový
  • Som tu nový
Viac
08 nov 2013 21:55 #5919 od noka315
LNB DIAMOND Quad GT-QD40D bolo vytvorené noka315
Mám problém s LNB DIAMOND Quad GT-QD40D. Pred dvomi dňami ako pršalo a bol poriadny vietor, mi prestal ísť jeden prijímač. Ďalšie tri idú bez problémov. Samozrejme som skúšal reštart, odpojenie, znovu pripojenie ale stále nič :evil: . Nakoniec som zobral z ďalších izieb prijímače pripojil ich, ale aj na nich stále žiaden signá :S l. Je možné že by sa odpálil jeden výstup na tom Qade??? :dry: Nechcelo sa mi v daždi a vetre liezť na strechu, ale na pohľad žiaden kábel nie je odpojený, ani myši ten kábel neprehrýzli :) (aj to ma napadlo i keď myši nemáme) Je možné žeby sa tam dostala voda a skratlo to nejako??? Skúsim cez víkend keď bude čas vyliezť k parabole a odskúšať výstupy. Našťastie mám farebnými izolačkami poznačené koaxiáli ktorý do ktorej izby ide tak uvidím. Stretli ste sa už niekto s takou poruchou?.

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

 
Viac
10 nov 2013 20:28 #5937 od darkdevilll
Odpoveď od darkdevilll na tému LNB DIAMOND Quad GT-QD40D
Ja to už beriem ako pravidlo,že na quadoch odpáli jeden výstup.Hlavne po zime alebo ak po horúčavách príde lejak. Mám doma za bedňu LNB, na ktorých nejde jeden výstup.Zatiaľ vydržali len zn. Inverto a najlacnejšie ABčka. Že vraj superkvalitné Smarty odkráčali ako prvé.Asi šetria zopár centov na silikóne,čo do nich tlačia,lebo keď som ich rozobral,bola v nich voda. Na F-konektore je malá pravdepodobnosť skratu,len keby si LNB močil ako nohy v Hrone. To ho skôr zožerie hrdza,ale vlhkosť ho nevyskratuje,len keby si ho mal otočený hore pupkom.

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

  • noka315
  • Autor témy
  • Offline
  • Som tu nový
  • Som tu nový
Viac
12 nov 2013 19:25 #5952 od noka315
Odpoveď od noka315 na tému LNB DIAMOND Quad GT-QD40D
No ja to neberiem ako pravidlo nakoľko je to môj prvý quad. Doteraz som používal single alebo twin LNB a toto je úplne prvý kus čo sa mi poškodil. Áno poškodil. Vyliezol som na strechu našiel podľa farby príslušný výstup a skúsil ho priamo na povali pripojiť cez nový koax. kábel a samozrejme že nejde. Vyskúšal som aj ostatné pre istotu a tie idú bez problémov. Na pohľad sa tam ani voda nemá skadiaľ dostať, skrat na kábli určite nie je, premeral som ho. Takže nakoľko je LNB v záruke skúsim ho vy reklamovať v Ellano, bol kúpený na jar tohto roku a uvidíme ako sa zachová predajca keď píšeš že sú dosť poruchové tie quady. Zatiaľ si nahodím twin :( a je po konforte :dry:

Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.

Čas vytvorenia stránky: 0.137 sekúnd
Funguje na Kunena fórum
Nemáte ešte účet ? Zaregistrujte sa!

Prihláste sa do svojho účtu