- Získaných poďakovaní 1
Pokec o čomkoľvek
displej na prímači zobrazuje stále iba Boot
- dajo
- Autor témy
- Som tu nový
-
Less
Viac
08 júl 2014 11:26 #10489
od dajo
displej na prímači zobrazuje stále iba Boot bolo vytvorené dajo
Zdravím všetkých,
pred mesiacom som kúpil z ellano.sk prímač amiko alien 2+ tripple. Problém je v tom, že pod enigmou nefunguje displej prímača správne, stále zobrazuje iba nápis Boot aj keď už je dávno po nabootovaní a všetko beží tak ako má. To isté robí aj s PKT Hyperion 4, ktorej obraz som zobral zo svojho amiko alien 2 tripple a na ňom funguje displej správne. Pod Spark-om zobrazuje displej názov stanice korektne.
Viete mi niekto poradiť, ako to fixnúť, alebo existuje na to nejaký návod? Pravdepodobne ide o malý rozdiel medzi alien 2 a 2+. Nikde som k tejto téme nič nenašiel.
Ďakujem.
pred mesiacom som kúpil z ellano.sk prímač amiko alien 2+ tripple. Problém je v tom, že pod enigmou nefunguje displej prímača správne, stále zobrazuje iba nápis Boot aj keď už je dávno po nabootovaní a všetko beží tak ako má. To isté robí aj s PKT Hyperion 4, ktorej obraz som zobral zo svojho amiko alien 2 tripple a na ňom funguje displej správne. Pod Spark-om zobrazuje displej názov stanice korektne.
Viete mi niekto poradiť, ako to fixnúť, alebo existuje na to nejaký návod? Pravdepodobne ide o malý rozdiel medzi alien 2 a 2+. Nikde som k tejto téme nič nenašiel.
Ďakujem.
Prosím Prihlásiť alebo Registrácia pre zdieľanie konverzácie.
- TitusXX
-
- Admin
-
Less
Viac
- Získaných poďakovaní 1811
08 júl 2014 15:38 - 08 júl 2014 15:51 #10490
od TitusXX
AB-Cryptobox 500/550/600/650/700/750/800
Sledovanie pay-tv bez právoplatného predplatného je nelegálne a zakázané zákonom! Nenesieme žiadnu zodpovednosť za obsah na týchto stránkach, aj keď to poškodí vaše zariadenie. Každý súbor a informácie na týchto stránkach slúžia len na vzdelávacie účely!
Odpoveď od TitusXX na tému displej na prímači zobrazuje stále iba Boot
Viem že niekedy inštalácia neprejde úplne dobre a vtedy zostane box visieť na nekonečnom BOOT stave, pomôže jedine nanovo nabootovať Spark cez vypínač + OK a nasledovne vybrať Spark a nanovo nainštalovať...
Sledovanie pay-tv bez právoplatného predplatného je nelegálne a zakázané zákonom! Nenesieme žiadnu zodpovednosť za obsah na týchto stránkach, aj keď to poškodí vaše zariadenie. Každý súbor a informácie na týchto stránkach slúžia len na vzdelávacie účely!
Posledný krát upravené:08 júl 2014 15:51 TitusXX
- dajo
- Autor témy
- Som tu nový
-
Less
Viac
- Získaných poďakovaní 1
08 júl 2014 16:57 #10491
od dajo
Odpoveď od dajo na tému displej na prímači zobrazuje stále iba Boot
Ano, to bol klasický problem, kedy doslo ku skutocnej chybe bootovania. Mne ale vsetko normalne nabootuje aj funguje, iba displej stale zobrazuje hodiny a napis boot, namiesto nazvu stanice. Niekde som cital ze posledne modely alien 2+ maly pouzity iny typ displeja a tieto verzie enigmy asi nemaju ovladace. Podotykam, ze to oste robi v enigme od ellano ako aj PKT Hyperion v4. Na mojom alien 2 bezi ten isty obraz hyperionu v4 korektne- displej zobrazuje to co ma. Niekde som este cital, ze v hyperione existuje plugin na tuto chybu, tak to vyskusam pohladat.
- TitusXX
-
- Admin
-
Less
Viac
08 júl 2014 19:22 #10492
od TitusXX
Môže to byť tak ako píšeš,tento model nepoznám.
- peter
-
- Silver
-
Less
Viac
- Získaných poďakovaní 60
08 júl 2014 19:47 #10496
od peter
Odpoveď od peter na tému displej na prímači zobrazuje stále iba Boot
Alien 2+ je úplne iný chipset, ani Poliaci to nemali poriešené v image, takže bud to poriešiť pluginom z ich fora, alebo jednoducho prejsť na iný image, skús AR image.
- dajo
- Autor témy
- Som tu nový
-
Less
Viac
- Získaných poďakovaní 1
08 júl 2014 20:47 #10498
od dajo
Odpoveď od dajo na tému displej na prímači zobrazuje stále iba Boot
Tak, a problem je vyrieseny. V PKT Hyperion v4 treba ist do bluepanel-moduly-plugin browser-download plugins (zelene tlacitko)-other-spark7162_dvfd_support (pkt).
Nainstalovat a resetnut primac. A zrazu displej funguje ako ma.
Dakujem vsetkym za pomoc a podporu.
Nainstalovat a resetnut primac. A zrazu displej funguje ako ma.
Dakujem vsetkym za pomoc a podporu.
Nasledujúci užívateľ(ia) povedali ďakujem: FLOYD
- TitusXX
-
- Admin
-
Less
Viac
09 júl 2014 06:38 #10499
od TitusXX
No super,tak je to vyriešené... :woohoo:
- ZdenekMi
-
- Moderátor
-
- Čas je pouhá iluze, zdravím Vás :-)
Less
Viac
- Získaných poďakovaní 495
09 júl 2014 09:18 #10500
od ZdenekMi
Ing. Zdeněk Mihula
Vu+ Ultimo 4K, Vu+ Solo 4K, Dreambox DM920 UHD
:woohoo: Navštivte nás: Veřejná skupina fanoušků UHD 4K
Odpoveď od ZdenekMi na tému displej na prímači zobrazuje stále iba Boot
@dajo: Dík za zpětnou vazbu. Někomu dalšímu se to může hodit.
Zdenek
Zdenek
Ing. Zdeněk Mihula
Vu+ Ultimo 4K, Vu+ Solo 4K, Dreambox DM920 UHD
:woohoo: Navštivte nás: Veřejná skupina fanoušků UHD 4K
Čas vytvorenia stránky: 0.445 sekúnd